Parerea mea despre politicieni

Raspundeti, multumesc !
Din punctul meu de vedere politica achivalent „curva” de fapt politicianul nu produce nimic ei traiesc pe spatele nostru, tot mereu se vorbeste de corupti oligarhi, dar cine sunt acesti oameni ? normal, apropiatii politicienilor, un politician trebuie sa stie cum sa minta poporul, ca sa fii politician trebuie sa te nasti pt. asa ceva, ma gandesc la globarizare, nu cred ca este o solutie buna, de fapt globarizarea impune niste reguli comune, niste standarturi, omul devine un fel de robot ca sa zic asa globalizarea este un fel de dictatura „democrata” care va lua sfarsit, noi europeni nu ne puteam compara cu Statele Unite , SUA – Europa a existat intodeauna, culmea ca tot europenii au creat SUA – UE de fapt devine un concurent din punct de vedere economic doar atat, ca din punct de vedere militar nu putem ajungea la egalitate sau chiar sa depasim America –  Globalizarea uneste statele membre, nu popoarele ! ca intodeauna vor fi popare mai putin avansate din toate punctele de vedere – Democratia de azi nu este asa de libera, ti se impune niste legi comune de parca tarile sarace sunt la nivelul celor avansate, aici este vorba de explotarea tarilor mai slabe , e adevarat ca se poate calatori liber doar atat, cand vorbesc de explotare ma refer la mina de munca cea ieftina – aici e dezastru, politicieni vor trai bine sau consilieri sau secretarii de stat si chiar soferii de stat – ei intodeauna vor avea legaturi cu oligarhi sau cu corupti, baroni – se pune intrebarea care-i solutia ? eu cred ca fie care tara ar trebui sa se descurce fara ajutoare etc.  Toti politiceni se lupta pentru ciolan , nu pentru popor – Eu cred in tehnocrati care-s cunoaste meseria. 

4 comentarii la “Parerea mea despre politicieni

 1. ovidiu, ti-am citit postul de pe blogul lui Nastase si am intrat aici, curios sa citesc mai multe. n-am reusit. te rog frumos, fa-ti un bine si nu mai scrie cu culori. e foarte obositor. multumesc.

  Apreciază

 2. Ti-ai ales un nick misto, cum zicea basescu ” in parlament este un balaur mare,
  Ai drepate , dar nici chiar asa…. avem inca de asteptat cine stie poate o suta de ani
  :))
  You have right, but not at all..

  Apreciază

 3. Iti garantez, daca ai fi tu politician, ai fi mai rau ca toti. Politicienii sint curve insa ce sa faci, tarile pot fi conduse doar de curve. Se zice ca fiecare tara isi merita politicienii pe care poporul i-a ales. Ei sint „reprezentantii” poporului, oglinda lui.

  Daca oamenii n-ar fi curve, in Senatul roman ar fi numai ingeri. 🙂

  Think about. 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s