Băsescu: Năstase şi Iliescu îşi fac calcule greşite când vor să saboteze moţiunea

 basescu.jpg

Adrian Năstase şi Ion Iliescu încearcă să îl debarce pe Mircea Geoană de la vârful PSD, dar şi-au făcut calcule greşite, susţine preşedintele Traian Băsescu. Şeful statului s-a referit la situaţia din PSD şi a dat de înţeles că Geoană nu a ştiut cum să acţioneze politic pentru ca partidul să nu fie măcinat de lupte interioare.

„Eu cred că şi Adrian Năstase şi Ion Iliescu îşi fac calcule greşite când vor să saboteze moţiunea, în speranţa că îl vor putea debarca după eşecul moţiunii pe Mircea Geoană”, a spus Traian Băsescu.

În opinia preşedintelui, Adrian Năstase nu are cum să revină în fruntea PSD, pentru că nu are suficientă susţinere. Băsescu mai crede că Geoană a încercat să-şi consolideze puterea în partid făcându-le concesii lui Ion Iliescu şi Viorel Hrebenciuc iar din acest motiv a ajuns să aibă probleme în a mobiliza formaţiunea. Adrian Năstase şi Ion Iliescu au fost reticenţi în a comenta afirmaţiile şefului statului.

„Nu fac nici o declaraţie pentru că nu vreau să mă cobor la nivelul acestor obsesii ale domnului preşedinte. Punct”, a spus Ion Iliescu.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s