„Sfantul” Traian Basescu, nu mai are priza la popor !

traianbasescu8.jpg

Dupa dezvaluirea in cotidianul Evenimentul Zilei, „Lideri PD platiti de Cnstanda” romanii s-au desteptat, in sfarsit se poate zice ca PD nu este cum afirma Basescu, „cel mai curat partid , ca lacrima”, legaturile cu fostii securisti ca Silvian Ionescu si Viorel Sanca, a dovedit ca legaturile de interes sunt cu mult mai stranse decat ne-am inchipuit, de-fapt oligarhia despre care vorbea Basescu la adresa lui Calin Popescu Tariceanu era doar o manipulare, ca sa ne atraga atentia de la balaurul adevarat a PD-ului „Parcul Bordei”, un Presedinte adevarat reprezinta intregul popor si nu cum afirma Basescu „cei care m-au votat la Referendum”, Basescu a inceput sa scada in toate sondajele, el a intrat in disperare si a inceput o campanie isterica de interviuri in legatura cu Referendum si cu problema romanilor din Italia, si-a cerut scuze, (gafa) chiar asa domnule Presedinte ? oare conselierii nu te documenteaza ? sau sunt incompetenti ? D-le Basescu nu uita ca executivul este Guvernul, dar intrebarea mea este de ce nu te-ai dus sa faci ceva concret ? inca o gafa  –  „Sunt mai mulţi români decât rromi care au comis infracţiuni pe teritoriul Italiei, a mai spus şeful statului.”

– Romanul s-a desteptat numai inghite gogoase , numai poate fi pacalit, nu mai poate fi mintit. 

*Silvian Ionescu: Am fost seful Serviciului din Directia intaia din CIE. Serviciul intai care se ocupa cu partea vestica a Europei. Si in calitatea asta, intr-adevar, aveam in subordine munca informativa, munca de spionaj din Belgia. Tot in calitatea asta stiam ca acolo exista acolo un cetatean Traian Basescu la Navrom la Anvers.*

13 comentarii la “„Sfantul” Traian Basescu, nu mai are priza la popor !

  1. ovidiu, e vorba de blogul tau.layoutul e ingrozitor.pozele trec peste borderuri, textul la fel, titlul se suprapune peste pagini, paginile peste categorii etc.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s