„Sfantul” Traian Basescu, nu mai are priza la popor !

traianbasescu8.jpg

Dupa dezvaluirea in cotidianul Evenimentul Zilei, „Lideri PD platiti de Cnstanda” romanii s-au desteptat, in sfarsit se poate zice ca PD nu este cum afirma Basescu, „cel mai curat partid , ca lacrima”, legaturile cu fostii securisti ca Silvian Ionescu si Viorel Sanca, a dovedit ca legaturile de interes sunt cu mult mai stranse decat ne-am inchipuit, de-fapt oligarhia despre care vorbea Basescu la adresa lui Calin Popescu Tariceanu era doar o manipulare, ca sa ne atraga atentia de la balaurul adevarat a PD-ului „Parcul Bordei”, un Presedinte adevarat reprezinta intregul popor si nu cum afirma Basescu „cei care m-au votat la Referendum”, Basescu a inceput sa scada in toate sondajele, el a intrat in disperare si a inceput o campanie isterica de interviuri in legatura cu Referendum si cu problema romanilor din Italia, si-a cerut scuze, (gafa) chiar asa domnule Presedinte ? oare conselierii nu te documenteaza ? sau sunt incompetenti ? D-le Basescu nu uita ca executivul este Guvernul, dar intrebarea mea este de ce nu te-ai dus sa faci ceva concret ? inca o gafa  –  „Sunt mai mulţi români decât rromi care au comis infracţiuni pe teritoriul Italiei, a mai spus şeful statului.”

– Romanul s-a desteptat numai inghite gogoase , numai poate fi pacalit, nu mai poate fi mintit. 

*Silvian Ionescu: Am fost seful Serviciului din Directia intaia din CIE. Serviciul intai care se ocupa cu partea vestica a Europei. Si in calitatea asta, intr-adevar, aveam in subordine munca informativa, munca de spionaj din Belgia. Tot in calitatea asta stiam ca acolo exista acolo un cetatean Traian Basescu la Navrom la Anvers.*

13 comentarii la “„Sfantul” Traian Basescu, nu mai are priza la popor !

  1. ovidiu, e vorba de blogul tau.layoutul e ingrozitor.pozele trec peste borderuri, textul la fel, titlul se suprapune peste pagini, paginile peste categorii etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s