PD, marea dezamagire , marea manipulare.

rezultate1.jpg
Ca sa afli mai detaliat citeste aici>>>
In toate sondajele PD-ul se situa pe primul loc cu peste 50%, ieri s-a demonstrat ca era vorba doar de minciuni si manipulari ale sondajelor de opinie promovate la comanda lui Traian Basescu, asa zisa „partidul prezidential” s-a prabusit, urmeaza alegerile locale si generale, sunt precis ca PD va ajunge la 15%, marea surpriza in ciuda lui fostului marinar domnul Basescu a fost partidul PLD care a obtinut 8%, a doua surpriza este PNL, care nu a scazut dimpotriva, cu toate dosarele fabricate de Traian Basescu impotriva ministrilor PNL-isti, PNL s-a ridicat. PD-ul este un partid artificial, este un partid care provine din miscarea „noua comunista” FSN.

Poporul roman nu s-a lasat pacalit de spalarea creierului, Emil Boc, Traian Basescu etc, Referendum a esuat, domnul Basescu a declarat inaintea alegerilor ca referendumul nu va fi validat, il intreb pe Basescu, de ce s-au cheltuit 20 de milioane de euro  daca ati stiut ca-i inutil?

Potrivit rezultatelor parţiale comunicate de BEC. Până la ora 15.00

PD – 28,78%
PSD – 23,14%
PNL – 13,45%
PLD – 7,78%
UDMR – 5,52%
PNG – 4,86%
PRM – 4,15%
Laszlo Tokes – 3,43%
PC – 2,93%
PIN – 2,43%
PNTCD – 1,38%
Partida Romilor – 1,15%
Alianţa Socialistă 0,55%

Parlamentarii europeni saluta votul romanilor si-l critica pe Basescu.

Eurodeputatii din cadrul Partidului Popular European au primit cu satisfactie rezultatele alegerilor din Romania, care le consolideaza pozitia de cel mai puternic grup din Legislativul comunitar. Graham Watson, liderul grupului Liberal-democratilor din Parlamentul European, a salutat votul romanilor. L-a felicitat la telefon pe premierul Tariceanu pentru rezultatele PNL si pe romani pentru ca „au mai batut un cui in cosciugul extremei-drepte de la Bruxelles”. Watson n-a ezitat insa sa-l critice pe presedintele Basescu.

„Rezultatul de la referendum reprezinta „o infrangere pentru presedintele roman Traian Basescu”.

3 comentarii la “PD, marea dezamagire , marea manipulare.

  1. Poate că absenteismul a lovit mai mult în zona PD. Sondajele acestea de opinie sunt totuşi pe baze destul de temeinice, matematice. Ele nu fac decât să prelucreze statistic rezultatele. „Mânărirea” lor se poate face prin compromiterea domeniului de reprezentativitate, adică să ia mai mulţi cetăţeni dintr-o zonă sigură pentru un partid sau altul. Mă îndoiesc că un institut sau altul face acest lucru intenţionat. Până la urmă, credibilitatea este ce au ei mai scump. Mai repede cred că cei plătiţi să strângă datele nu mai aleargă după reprezentativitate demografică şi mai „burtesc” din fişe ca să nu alerge din uşă în usă.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s