C. V. Tudor: Partidul Democrat Liberal este o struţo-cămilă ce nu va avea viaţă lungă

COMUNISTII LA PUTERE

Marţi 04 decembrie 2007, 00:53

Liderul PRM consideră că fuziunea PD-PLD survine intenţiei şefului statului de a-şi crea „un mega-partid prezidenţial” şi s-a arătat sceptic în ceea ce priveşte şansele pe scena politică a „acestei struţo-cămile”, aşa cum a caracterizat C.V. Tudor noua construcţie.

„Era previzibil că se va întâmpla aşa şi că asta a şi intenţionat Traian Băsescu – să-şi creeze un mega-partid prezidenţial care să-i execute orbeşte toate ordinele”, a declarat Corneliu Vadim Tudor referitor la anunţul fuziunii PD şi PLD.

Preşedintele PRM a apreciat drept „ridicolă” intenţia „partidului-fantomă” condus de Theodor Stolojan să adere la grupul PPE, „din moment ce în Parlamentul European există un grup politic cu titulatura PLD”. „Eu nu prevăd viaţă lungă acestei struţo-cămile, dimpotrivă cred că imediat cum se va prăbuşi Băsescu se va prăbuşi şi această construcţie artificială care nu are niciun fundament doctrinar”, a prognozat Vadim Tudor.

Lucian Bolcaş, vicepreşedintele PRM, consideră că unirea PD cu PLD „era previzibilă”, fără însă „a avea temeiuri doctrinare”.

„Avem acum o hartă foarte interesantă a politicii româneşti. De PD se alipeşte o aripă a Partidului Liberal, care se vrea partid popular. Este o totală lipsă de doctrină politică”, a afirmat Lucian Bolcaş, care a completat că i se pare posibil ca „această mişcare să fie ordonată de Băsescu.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s