Traian Basescu este bolnav psihic ? sa vedem ce zice doctorul de pe internet….

Basescu
Vrei sa afli de ce Traian Basescu tace si nu-l mai ataca pe Dan Voiculescu ? da click>>

Ministrul sanatatii Eugen Nicolaescu l-a diagnosticat pe Traian Basescu spunand ca acesta „sufera de mai multe boli care intra in categopria bolilor psihice

Nicolaescu spera sa-l scoata pe Basescu bolnav psihic cu acte, hipertiroidismul care pot provoca tulburari psihice. „Din cauza intoxicarii cu hormoni, bolnavul are un capitol de tulburari psihice. „Pacientul are stari de depresie, anxietate, atacuri de panica, stari de iritabilitate –este artagos, foarte reactiv si destul de greu de suportat de catre cei din jur. Persoana are o problema de sanatate mintala din cauza dezechilibrelor metabolice – citeste mai departe

Definitia Psihiatriei:
Psihiatria este o ramura a stiintelor medicale care se ocupa de cunoasterea si tratarea bolilor psihice, precum si de reinsertia sociala si redarea calitatii vietii pacientilor cu maladii mintale.
Cuvantul „psihiatrie” are origine greceasca (psyché = suflet si iatrein = vindecare) insemnand vindecarea sufletului.

1. Cum se manifesta bolile psihice, moduri in care apar
Paranoidul ca structura, inainte de a deveni psihotic (schizofrenie paranoida) e frustrat mereu, se simte amenintat din toate directiile, la randul sau persecuta pe toata lumea apoi i se raspunde cu aceeasi moneda si cercul se inchide.

De aici frustrarea paranoicului, frustrarea produce in timp depresie reactiva exogena (nu endogena, care apare oricum si nu are lagatura cu nici o frustrare).

Principala caracteristica a bolnavilor psihici e AGRESIVITATEA verbala !!!! Toate bolile psihice vin pe un teren genetic care sta la baza unei structuri psihice fragile, cu deficit de maturizare a encefalului. Majoritatea bolilor psihice sunt induse prin CUVANT si GAND de aceea terapia cu medicamente nu este cea care poate vindeca o boala psihica. Pastilele doar ţin in frau un bolnav psihic. Amelioreaza boala pe o anumita perioada, dupa care ea izbucneste cu o furie si mai mare.

Un om bolnav psihic e un om forte periculos. Evitati sa va lasati agresati verbal de o persoana bolnava psihic !!!!

Cititi: Asociatia Psihiatrica Romana aici

6 comentarii la “Traian Basescu este bolnav psihic ? sa vedem ce zice doctorul de pe internet….

  1. Super tare articol!
    Pentru cel care a scris primul comentariu: 112 voturi pro-Basescu nu demonstreaza nimic. Probabil asa au calculat si procentul ala de peste 50% al PD-ului la europarlamentare.

  2. de ce nu l-ai pus pe Tariceanu ca candiad ? Cine-l voteaza pa Basescu sunt oameni fara scoala, oameni de la tara sau mai bine zis votantii traditionali a PSD-ului care au trecut strada la PD, cum si de unde s-a ridicat PD ? nu au luat voturi de la PNL, nici vorba, ci de la comunistii lui Stanculescu, asa ca lasa-ma in pace, ca pe mine nu ma poti manipula, PD sau PDL sau PD-L e totuna provin din FSN, daca-ti place doctrina bolsevica socialista n-ai decat sa votezi pe idiotii astia, stai asa in sondaje PD era situat pe primul loc cu peste 50% iata ca la alegeri sa demonstrat ca totul a fost manipulat PD este in disperatie, iar Basescu este intr-un conflict intern la precizie ca trebuie sa se controleze urgent la un doctor.

    jos PD jos PD-L jos FSN, SUS PNL !!!!

    NU TE JUCA CU SONDAJELE CA NU E REPREZENTATIV.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s