Frumoasa Giorgia Palmas !

Giorgia Palmas

Giorgia Palmas

Există două feluri mari şi late de iubite de fotbalişti: cele care vor să se mărite cu prietenii lor şi cele care îi preferă doar pentru companie. De obicei, iubiţii primelor joacă la echipele mari, iar cei ai celorlalte nu.

În această ordine de idei, frumoasa Giorgia Palmas, iubita lui Daniele Bombardini, legitimat la echipa din Serie B, Bologna, a decis să nu devină încă doamnă la casa ei, în ciuda speculaţiilor din ultima vreme. Hotărârea italiencei este oarecum ciudată, cei doi fiind împreună de mai bine de trei ani de zile şi fiind consideraţi unul dintre cuplurile perfecte din „Cizmă”.

„Poate într-o zi. Momentan, ne place să credem că povestea noastră de dragoste este una solidă, intensă şi importantă. Nu mă gândesc să mă mărit. Clopotele de biserică pot aştepta”, a declarat Giorgia Palmas pentru gossipnews.it.

Am putea spune că este ciudat. Dar, oare nu chiar relaţia dintre cei doi este puţin strainie?! Nu de alta dar, în majoritatea cazurilor, cuplul fotbalist din Serie A – show-girl este dominat, din punct de vedere al celebrităţii, de partea masculină. În privinţa celor doi însă, lucrurile stau taman invers. În timp ce iubitul ei îşi încearcă norocul în eşalonul secund al fotbalului italian, câştigătoarea coroanei de argint la Miss Mondon 2000 are întreg showbiz-ul peninsular la picoare. Pe lângă desele şedinţe foto şi prezentări de modă, sexoasa sardă prezintă o emisiune TV şi îşi continuă cu succes cariera de actriţă, fiind una dintre prezenţele constante ale celebrului serial „Carabinierii”.

Cititi mai departe aici

Blogspot

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s