Aisleyne vrea să cucerească lumea. Deocamdată, cu un calendar sexy

Aisleyne Horgan-Wallace
A cunoscut faima odată cu show-ul de televiziune Big Brother, iar după această rampă de lansare, Anglia întreagă s-a aşternut la picioarele modelului în devenire: Aisleyne Horgan-Wallace. Pictoriale sexy şi multe oferte de emisiuni la TV… Iar acesta este doar începutul!

Aisleyne Horgan-Wallace

La gândul că britanicii îşi vor agăţa pe pereţi Calendarul 2008 cu Aisleyne Horgan-Wallace, protagonista este încercată de sentimente diverse. „Mă simt puternică, dar şi flatată în acelaşi timp”, a declarat frumoasa.

Perseverentă şi ambiţioasă, englezoaica are multe speranţe în ceea ce priveşte viitorul ei, dar cel mai important lucru este că are încredere în forţele proprii. „Fiecare şedinţă foto mi se pare mai bună decât anterioara, iar ultima este categoric cea mai sexy”, a ţinut să precizeze Aisleyne.

Eroina de la Big Brother este foarte încrezătoare în ceea ce priveşte anul 2008. Revelaţia Marii Britanii are agenda plină. „Am câteva proiecte de televiziune de realizat. Voi începe şi un reality show la canalul Sky. Am să fiu non-stop filmată”, a mărturisit vedeta. Deşi îmbină modelingul cu televiziunea, britanica şi-a asigurat fanii că totul va fi făcut cu maximă răspundere şi cu devotament total. „Mă implic 100% în toate acţiunile mele”, a adăugat ea.

Dat fiind că şi-a cucerit ţara natală, tânăra are planuri măreţe în ceea ce priveşte showbizul. Aspiră la statutul de star internaţional. „D-abia aştept să fiu renumită în toată lumea”, a subliniat Aisleyne.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s