Nereida Gallardo Iubita lui Cristiano Ronaldo este o „bestie în pat”

O fi Cristiano Ronaldo cel mai bun fotbalist al Planetei, dar proaspătul câştigător al Ligii Campionilor are cu siguranţă nevoie de şedinţe îndelungate de „antrenament” în ceea ce priveşte partidele de sex.

Asta pentru că starul lui Manchester United are o parteneră pe cinste, în persoana iubite sale. Frumoasa Nereida Gallardo este o adevărată „bestie în pat”, după cum susţine unul dintre foştii ei iubiţi, spaniolul Pedro Campane. „Este exact ca o bestie în pat. Am făcut sex de la prima întâlnire. A fost foarte uşor să o conving să mi se ofere”, a declarat impresarul de fotbalişti pentru săptămânalul News of the World.

Fostul iubit al Nereidei este sigur să spanioloaica i-a oferit o Ligă a Campionilor de-a ei lui Ronaldo după finala câştigată la Moscova, în care starul lui Manchester a marcat singurul gol al echipei sale din timpul regulamentar. „Nu ştie să spună «nu». Face orice în absolut orice poziţie. Nu o fi ştiind ea prea multe despre fotbal, dar cunoaşte destule despre bărbaţi şi mai ales cum să îi satisfacă. Cristiano cred că este în al nouălea cer, bag mâna în foc că ştiu ce cadou i-a făcut Nereida după câştigarea Ligii Campionilor”, a mai pus Pedro Campane.

3 comentarii la “Nereida Gallardo Iubita lui Cristiano Ronaldo este o „bestie în pat”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s