Gigi Becali îl avertizează pe preşedintele României: Bă, băiatule, bagă-ţi minţile în cap.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.
 

 

Gigi Becali, l-a atacat dur pe preşedintele României, Traian Băsescu, în timpul emisiunii „Realitatea te priveşte” şi l-a acuzat că îşi conduce prost ţara. Acesta a declarat că „Traian Băsescu a pus pe jar toată România şi de aceea stăm doar în duşmănie şi în certuri.”

Gigi Becali i-a transmis lui Traian Băsescu un avertisment, în direct: „bă, băiatule, bagă-ţi minţile în cap”. Becali a mai spus că „toată lumea trăieşte numai în certuri şi în duşmănie şi în şucăre şi răutăţi şi praful se va alege de Băsescu. Dumnezeu nu o să-l ierte pentru ce face el cu ţara asta.”

Becali l-a acuzat pe Traian Băsescu că îşi conduce prost ţara şi îşi trimite toţi adversarii la DNA. „El e cel mai curat, iar restul sunt la DNA. Toată flota s-a vândut, el nu ştie nimic, nu l-a chemat nimeni la DNA, dar restul sunt hoţi. Mie nu mi-e frică de el”, a mai spus preşedintele PNG, Gigi Becali.

4 comentarii la “Gigi Becali îl avertizează pe preşedintele României: Bă, băiatule, bagă-ţi minţile în cap.

  1. Ma miră foarte mult un lucru, anume faptul ca oameni inteligenti, cu o minte ascuţită şi pregătiţi să despice firul în patru, se leagă de un om simplu, (care trebuie să recunosc că nu are o vorbire elevată şi nici un bagaj prea bogat de cunoştinţe) care are însă dorinţa de a face ceva pentru cei din jur din multul sau puţinul pe care îl are. Eu traiesc dupa un principiu, şi nu am dat încă greş, că omul se cunoaşte după fapte, nu după vorbe. Cred că în ultimii ani majoritatea s-au săturat de vorbe, dar aşa cum spuneam la început, este şocant că atunci când vine cineva şi chiar face ceva, este imediat împroşcat cu pietre de cei ce ştiu să vorbească frumos, dar care din păcate nu fac nimic altceva. Pentru mine faptele unui om vorbesc mai mult decât cuvintele, fie că este vorba de Domnul Becali sau de Maica Tereza. Domnilor vă rog să-mi spuneţi care este răul făcut de omul acesta? Vorbeşte prostii, se poartă copilăreşte, este naiv şi credul? Poate, dar Dumnezeu se foloseşte de oameni slabi ca să facă lucruri mari. Poate ar fi momentul să privim mai mult spre fapte şi mai puţin spre vorbe. Chiar dacă nu sunt un susţinător al Domnului Becali, sunt cu siguranţă un susţinător al celor ce fac binele deşi nu se pricep să vorbească despre cum trebuie făcut un bine. Să-mi fie cu iertare dacă am greşit cu ceva în ce am spus aici dar Dumnezeu e sus şi judecă. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

    Apreciază

  2. Ciobanu’ si in costum , la oras, tot cioban ramane. Da’ cu jiji nu mi-e rusine. EL nu e numai un cioban. Cine mai se poate compara cu el? Nu orice dobitoc i se adreseaza Presedintelui Romaniei cu ” bai baiatule…”. Doar EL…cel mai cel dintre toti.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s