De ce Elena Udrea nu mai are nevoie de noi ?

Elena Udrea cu Virgil Costea

Elena Udrea cu Virgil Costea

Eram primul bloggercare a scris pe blogul doamnei Elenei Udrea, cel mai activ era Balbeck.  Doamna Udrea a reusit sa intre in Parlament.

Daca nu avea nevoie de noi ca sa-si faca publicitate,  de ce si-a facut blog? de ce ne-a invitat?  de la 1000 de vizitatori a ajuns la  537.

Elena Udrea a introdus „cenzura”, „blocarea” si moderarea, este liber numai pentru sustinatorii PDL-ului.

Elena Udrea îşi caută prieteni pe internet – „Reiterez invitaţia de a ne întâlni la o cafea”
Se pare că bogăţia i-a subţiat cercul de prieteni adevăraţi secretarului executiv al PDL, Elena Udrea. Fostul consilier prezidenţial nu s-a plâns niciodată de acest fapt, dar ATAC a aflat că politiciana simte nevoia să aibă prieteni, chiar şi printre cei care îi scriu pe blogul său.

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a lansat pe 3 martie o provocare extrem de tentantă anumitor internauţi cu care se întreţine la discuţii pe blogul său personal. Ea le cere celor cu care a ajuns să se cunoască pe net, fără să se vadă vreodată, să iasă la o cafea. Conform propriilor sale afirmaţii de pe blog, Udrea nu este la primul gest de apropiere de interlocutorii săi virtuali. „Pentru cei care stau nopţile pe acest blog, reiterez invitaţia de a ne întâlni şi de a dezbate subiectele în alt cadru, eventual la o cafea”, anunţă Udrea. Democrat liberala îi dojeneşte blând chiar pe cei care „data trecută n-au reacţionat” la invitaţia sa. După acest mesaj, secretarul executiv al PDL insistă cu întâlnirile, revenind cu o nouă invitaţie, pentru un anumit Balbeck: „Când aveţi drum prin Floreasca să mă anunţaţi şi pe mine. Dacă este vară şi e cald, poate bem o cafea”.

Bloggeri discriminaţi?

Imediat după propunerea Elenei Udrea au apărut şi tot felul de reacţii din partea celor care îi scriu pe blog. O parte din bloggeri s-au simţit discriminaţi. Sub pseudonimul „ira”, cineva îi atrage atenţia democrat-liberalei că invitaţia ei la o cafea în cartierul bucureştean Floreasca este discriminatorie pentru cei din provincie.Un alt vizitator al blogului Elenei Udrea, supranumitul „Ovidiu” îi sugerează subtil democrat-liberalei că de obicei bărbaţii sunt cei care invită femeile la o cafea şi nu invers. „Cer scuze, eu ca bărbat trebuie să vă invit la un restaurant sau la o cafea. Da, sunteţi o femeie atractivă, frumoasă şi inteligentă”, îi dă replică „Ovidiu” Elenei Udrea.

Sursa:AtacOnLine

89 comentarii la “De ce Elena Udrea nu mai are nevoie de noi ?

 1. N-am .Tastezi pe google ip change si ai gasit.Daca vrei ninja,tastezi ninja surf,daca vrei ip shark tastezi asa pe google.dai install.Ip shark e mai mare.Are vreo 3 mega.

  Apreciază

 2. ninja surf…ip shark,asta din urma ai grija ca e periculos.Se poate sa nu ti se mai inchida calculatorul.Am patit de la un calculator asa.Am scos alimentarea.O bagam si iar pornea.Dar are ip-uri romanesti.Le cauti pe alea.De alea straine se prinde adm.

  Apreciază

 3. Pur si simplu o terorizezi.scrii mesaje scurte.esti moderat.O incurci.Pe urma schimbi nickul.Asta e o metoda cu acelasi ip.Dar ii bagi 100 mesaje.Poate ai noroc sa nu fie adm acolo sa le stearga.Alta metoda program de schimbat ip-uri

  Apreciază

 4. Intram cu proxy,schimbam ipuri si bagam mii de clone.Asa i-am distrus forumul de pe blogul vechi.
  @N-am stiut ca ai fost primul blogger pe blogul lenutei.Acum am vazut.

  Apreciază

 5. Elena Udrea
  Domnul sau doamna Balbeck, faceti misto de mine?
  ––––––––––––––––-
  Doamna e in Bruxelles.Alearga mult.Poate e foarte ocupata

  Apreciază

 6. Madalina,
  Aveti grija de limbaj….hahaha asa facea si Elena Udrea
  balbeck Says:

  December 11th, 2008 at 5:23 pm
  Doamna Udrea e avocatul parlamentului.Investigheaza acum de unde a pornit incendiul in bucataria parlamentului.Are de lucru:)

  Acest mesaj a enervat-o pe vaca asta asa?

  Apreciază

 7. Vezi, sa zicem ca eu sunt EU, crezi ca administratorul meu va face de capul lui?
  Crezi ca EU, nu verifica? daca tii minte la inceput era liber de tot, apoi EU si-a facut Forum, zicea ca pe blog ii stricam imaginea. Deci totul pleaca de la Elena Udrea.
  Numai un naiv poate sa creada ca Madalina isi face de cap.

  Apreciază

 8. Deci Elena Udrea e.Multi mi-au zis ca Madalina n-ar face asa ceva.Cand am zis ca administratorul nu este Madalina il acel moment,mi-a sters mesajul,dar nu a zis ca nu am dreptate.

  Apreciază

 9. Elena Udrea, nu administratorul.
  In primul rand este vorba de blogul lui ElenaUdrea, dansa are acces si la moderare etc. Tu si eu nu avem cum sa stim daca nu am fost blocati de Elena sau de Admin, dar este logic ca Elena Udrea da ordini sau chiar ea blocheaza.
  Mai este o varianta, elena udrea de multe ori scria cu nicul Administrator, asta am constata-o!

  Apreciază

 10. Ovidiu,cine crezi ca ne-a dat afara?Administratora sau Elena Udrea?Cum e posibil ca administratorul sa se logheze cu nickul meu si sa tasteze tampeniile alea,ca sa aiba motiv sa-mi dea ban?

  Apreciază

 11. Tastez foarte repede,termin un comentariu,imi vine alta idee scriu alt comentariu.Am scris asa de foarte multe ori.Multi au zis sa scriu un singur comentariu,nu 10.Dar daca imi vine alta idee in scurt,ce fac?Nu pot sa mai intorc mesajul inapoi.A fost trimis pe blog.Ei vad doua mesaje scrise in acelasi minut.Se oftica.Probabil si de asta supar.Am foarte mult timp liber.Ei nu au.Probabil i-am deranjat prin stilul asta de scriere.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s