PSD s-a compromis rezultat vedeta de la „The One” Elena Udrea Ministru Turismului

Elena Udrea

Elena Udrea

 

Sa Traiti Bine PLD=FSN
Traian Basescu PSD=FSN

Politica de doi bani. Cine a crezut ca “dusmanul lui Basescu” se va alia cu partidul prezidential. Cine a crezut ca vom avea un prim-ministru amator? sunt convins ca ministrii au fost numiti de Traian Basescu. S-a vorbit de profesionism ? ce cauta Elena Udrea la Turism.De ce oare Adrian Nastase tace? NUP la dosare? DNA ? numai un om inconstient poate sa creada ca alianta FSN, va lupta impotriva coruptiei……Cocoselu’….Ce vrea sa faca daca nu stie unde-i UE ? sau o plimba marinerul…

 

Elena Udrea, ministru al turismului, propus de PDL: „Ministerul Turismului se ocupă de cu totul altceva, face politici, nu se ocupă de proprietarii privaţi, de hoteluri sau de dezvoltatori. Dar e prea devreme să vorbim despre asta.”

 

Elena Udrea a devenit cunoscută datorită unui astfel de moment jenant. Aceasta a fost întrebată cum apreciază ştirea conform careia „preşedintele” Norvegiei va propune organizarea unui referendum care să urmareasca retragerea acestei ţări din UE, dacă România şi Bulgaria vor deveni membre ale Uniunii. Udrea a declarat că situaţia prezentată nu o îngrijorează, fiind convinsă că, până la momentul integrării, astfel de probleme vor fi soluţionate. Răspunsul corect era însă că ştirea este falsă, deoarece Norvegia nu este membră UE şi nu are preşedinte, fiind monarhie constituţională. Şeful statului este, din ianuarie 1991, regele Harald al V-lea..
Poate face o vizita in Norvegia….
Vai,vai Eleno….

 

 

Elena Udrea, noul ministru al turismului, administrează domeniul în care soţul său, Dorin Cocoş, şi asociaţii lui tradiţionali derulează nenumărate afaceri. Consortul „blondei de la Cotroceni“ deţine cele două hoteluri Eurohotels din Bucureşti, iar vechii parteneri ai lui Cocoş denumiţi generic de preşedintele Traian Băsescu „mafia din Băneasa“ – Alexandru Bittner şi Adrian Petrache – sunt puternic „înşurubaţi“ în afaceri din domeniul coordonat de Elena Udrea.

În iulie 2003, Oficiul Naţional Registrul Comerţului emitea certificatul de înregistrare al companiei Turism şi Agrement SA, axată, după cum arată şi numele, pe activităţi de agrement turistic.

Cu sediul în satul Jurilovca, judeţul Tulcea, acţionariatul a fost împărţit între Piscicola Tour (54% din acţiuni), patronată de Alexandru Bittner prin intermediul unui offshore înfiinţat la Londra, şi firma de stat Mamaia SA (45% din acţiuni), ale cărei participaţiuni sunt deţinute de Ministerul pentru IMM (din care se desprinde portofoliul încredinţat Elenei Udrea). De asemenea, foştii parteneri ai lui Cocoş au transformat Delta Dunării – obiectiv strategic în turismul românesc – într-o sursă nesecată de venit.

Drumul spre „Eden“


Staţiunea „Eden“ de la Gura Portiţei este afacerea turistică de anvergură a controversatului Alexandru Bittner, vechiul partener de afaceri al familiei Udrea-Cocoş. În 2000, fosta companie de stat Piscicola Jurilovca a încheiat un contract de asociere în participaţiune cu firma Pharmamed Sanitas. Printr-o succesiune acţionarială, în afacere apare compania Piscicola Tour, „paravanul“ lui Alexandru Bittner. Afaceristul a abdicat de la scopul iniţial al asocierii cu fosta societate de stat (pescuit şi colectare de stuf), reuşind să pună mâna pe mai mult de cinci hectare de teren într-una dintre cele mai râvnite zone turistice din Europa: Gura Portiţei. În 2003, Alexandru Bittner, ex-asociatul lui Dorin Cocoş, a inaugurat, cu mare pompă, satul de vacanţă Eden – o ministaţ iune amplasată pe o fâşie de pământ între Marea Neagră şi lacul Razim din Delta Dunării.

28 comentarii la “PSD s-a compromis rezultat vedeta de la „The One” Elena Udrea Ministru Turismului

 1. Ha-ha-ha,
  Katrina,
  Ce cauta voiculescu in guvern? poate o i-a la plimbare pe Elena….sa vezi tu bancuri 4 ani despre blondina de la cotroceni….
  Balbeck,
  te pun pe tine la tuism cred ca te pricepi mai bine decat blondina

  Apreciază

 2. Tariceanu a modificat legea astfel incat el si sefii celor doua camere ale parlamentului ,ce si-au incheiat mandatul, sa nu mai dea inapoi pasapoartele diplomatice pentru anulare.

  Apreciază

 3. Salariul ei e asigurat,e platita de noi,pasaport diplomatic are acum tot familionul ei…astia sunt parlamentarii.Au mai intrat si doua ciurucuri in parlament,Andrei Sava si Iulian Badescu.Toti iau si nu dau nimic.

  Apreciază

 4. balbeck

  Vorbesti ca si cand n’ai sti ca la banul ei se putea plimba si fara sa fi fost ministru.
  Industria turismului poate genera mult mai mult profit decat alte industrii, ca de locuri de munca nu mai vorbesc….

  Apreciază

 5. Ovidiu, de ce crezi ca ar fi atat de greu sa’i atragi daca pui la punct un program ? Consideri ca nu are de unde sa se inspire, acum cand oricine are acces la internet ? Hai sa fim seriosi. Eu cred ca cititi prea multe bancuri cu blonde, care va influenteaza……

  Apreciază

 6. Dupa cum a spus si E Udrea, un ministru nu se ocupa cu ocuparea locurilor prin hoteluri, ci atragerea turistilor in Romania, restul e treaba agentilor economici din turism. Intr’o tara libera, nu ministrul hotareste pretul camerelor la hotel….

  Apreciază

 7. Ovidiu

  Crezi ca ministrii altor tari vorbesc si alte limbi ?
  Daca Bush sau Obama nu vorbesc romaneste, de ce’ar trebui ca romanii sa vorbeasca engleza ?
  E Udrea a fost comunista ?
  Bilantul lui Tariceanu este negativ pe toate liniile.

  Apreciază

  • Salut Anca,
   ca si cum ai intreba ce a cautat Adrian Nastase la guvernare?
   Elena Udrea nu cunoaste limbi straine poate altele.
   Tariceanu am scris mai jos bilanutul lui Tariceanu.
   Avem un guvern de papuse un guvern de marionete, un prim-ministru de mic statura habar nu are pe ce lume e.
   Totusi de remarcat ca in sfarsit fostii comunisti au refacut FSN-ul.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s