Stripteuza ajunsă călugăriţă dansează în faţa clericilor

foto simbol, arhivă Northfoto

foto simbol, arhivă Northfoto

Anna Nobili, în vârstă de 38 de ani, care a dansat la bară ani întregi într-un club de streaptease din Milano, a înlocuit chiloţeii şi pantofii cu toc cu straiele bisericeşti

Sora Nobili, aşa cum se numeşte acum, s-a alăturat ordinului Surorilor Muncitoare ale Sfintei Case a Nazaretului. Aceasta susţine că a renăscut după ce a îmbrăţişat credinţa în Dumnezeu, însă nu se poate desprinde de viaţa artistică. Ea dansează după o coregrafie pe care o numeşte “Dansul Sfânt”.Dansul pe care călugăriţa îl va pune în scenă pentru înaltele feţe bisericeşti este inspirat din poveşti din Vechiul Testament şi se numeşte “Biblia: Zi şi Noapte”.
sursa: www.libertatea.ro

“Îmi iroseam viaţa dansând pentru bărbaţi în cluburi. Nopţile erau pline de alcool şi sex. Era o viaţă goală care îmi plăcea doar pentru că eram în centrul atenţiei. Dar acum m-am transformat. Dansez în continuare, însă acum o fac pentru Dumnezeu şi sunt fericită. Toate coregrafiile mele Îi sunt dedicate Lui. Scopul meu este să mă rog folosindu-mi corpul”, a declarat călugăriţa care se autointitulează “balerina lui Dumnezeu”.

Femeia urmează să apară pe scenă săptămâna viitoare, în faţa mai multor clerici, în incinta basilicii Crucea Sfântă, unul dintre cele mai importante lăcaşe din Roma. Printre invitaţii la spectacol se numără şi Arhiepiscopul Gianfranco Ravasi, responsabilul Departamentului Cultural al Vaticanului.

11 comentarii la “Stripteuza ajunsă călugăriţă dansează în faţa clericilor

 1. Adevărul e că ce-i frumos şi lui Dumnezeu place ! 🙂
  În sihăstrie cu voi, băieţi şi dacă sunteţi cu minţi, vă trimit câteva surâsuri d-aistea :))
  Fără glumă acum, oare ” veşmintele ” pe care le folosim cu toţii : cuvinte, fapte ascunse, gânduri ascunse, rolurile pe care le ” jucăm ” în societate, poate că şi-n virtual, cameleonismul politicienilor, etc… acoperă cu adevărat ceea ce blamăm la alţii, altceva ?
  Adevărul cu siguranţă e pe undeva la mijloc…
  Ovidiu, să-ţi auzi critici acum… de la unii, alţii… dar mă crezi că toţi îşi clătesc privirea…. ehhh, că şi ei ie suflete :))
  respecte,
  Sibilla

  • Din greseala mi-am sters mesajul propriu. il repet
   Am scris ca Maria Magdalena era pacatoasa iar IIsus a scos din ea 7 draci, dupa invierea lui Iisus, Maria Magdalena l-a vazut pe IIsus si vorbise cu El, ea era prima. Apoi a transmis vestea de atunci Maria „pacatoasa” a devenit Sfanta, si se sarbatoreste ziua ei.
   Ca sa vezi ca nu conteaza daca omul greseste, Dumnezeu iarta. poate si calugarita din articol va deveni „Sfanta”….

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s