Corneliu Vadim Tudor: „Traian Băsescu o să intre în locul lui şi Gigi Becali se va duce la Bruxelles”

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a mers astăzi să-şi viziteze candidatul la europarlamentare, Gigi Becali, în arest. Liderul PRM a anunţat de săptămâna trecută că va pune la punct împreună cu Becali detaliile campaniei.)

„În sondajele reale de opinie, la momentul acesta, am depăşit 10 la sută şi în mod sigur Becali va intra în Parlamentul European. Să vedem ce o să facă atunci Traian Băsescu. Traian Băsescu o să intre în locul lui şi Gigi Becali se va duce la Bruxelles”, a declarat Vadim Tudor.

Liderul PRM i-a transmis lui Becali toate mesajele de solidaritate din partea oamenilor de rând: „Zeci şi zeci de oameni m-au oprit şi mi-au zis: Domnu’ Vadim, nu-l lăsaţi pe Gigi Becali în închisoare. Este nevionat, Este strigător la ceruri, revoltător ce i se întâmplă”.

Conform lui Vadim, Becali are un moral bun şi îşi dă seama de nedreptatea care i se face „pentru că omul simplu judecă aşa: Hoţii şi şantajiştii sunt în libertate şi păgubaşul este în arest”.

Corneliu Vadim Tudor i-a adus lui Becali câteva icoane, trei capodopere ale lui Eugen Barbu. opera gazetărească a lui Tudor Arghezi, câteva cărţi scrise chiar de liderul PRM, cu autograf, un almanah România Mare şi nişte ouă de Paşte încondeiate.

Sursa: REALITATEA.NET

10 comentarii la “Corneliu Vadim Tudor: „Traian Băsescu o să intre în locul lui şi Gigi Becali se va duce la Bruxelles”

  1. Nu contest ca a ajutat multi oameni insa parca totusi nu se potriveste in PE ,in ce o priveste pe elena basescu probabil ca are ambitii mari insa nu prea are maturitate politica,(de parca ce matura as fi eu..:)),cred ca doamna corina cretu ar fi un parlamentar de succes….zic eu…

    Apreciază

  2. Ce va face analfabeta de Elena Basescu ? tu nu intelegi ca basescu instrumenteaza dosare impotriva adversari, tu nu intelegi ca Becali nici nu s-a gandit sa fie europarlamentar la bruxelles, aici este ceva principiu doar vadim i-a propus in ciuda tiranului basescu care-s aresteaza adeversarii poltici.

    Apreciază

  3. eu am votat la sondaj…cu toate ca raman la convingerea, ferma si personala, ca blogul meu este cel mai bun, dar…asta e, soarta noastra, a geniilor – nu suntem recunoscuti de contemporani….of, of, mai, mai….;)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s