Nu mai vrea doar la mare! Andreea Bălan arată ce ascunde sub fustiţă

Andreea Balan

Andreea Bălan e, pe zi ce trece, mai provocatoare. Îşi pipăie dansatoarele, se lasă atinsă de Petrişor, iar show-urile sale sunt presărate cu mişcări de dans ce amintesc de cele mai fanteziste poziţii sexuale.

Solista s-a pregătit zilnic, timp de cinci luni, pentru spectacolul „Lecţia de dans”, pe care l-a prezentat luni seara, alături de Petrişor, la lansarea albumului „Superwoman”. Aşa cum a promis, Andreea a oferit fanilor un show sexy, îndrăzneţ, ce aminteşte de coregrafiile divelor de peste Ocean.

Andreea Balan

Îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă şi decoltată, ce-i evidenţia sânii naturali voluptuoşi, frumoasa blondă şi-a expus din plin lenjeria intimă, spre deliciul bărbaţilor aflaţi chiar lângă scenă. Dar asta nu e tot. Puţini sunt cei care ştiu că Andreea este şi propria coregrafă, iar dansurile sale, sunt, în ultima vreme, cu adevărat provocatoare.

Cântăreaţa demonstrează din plin că nu mai este o fată cuminte şi, chiar sub ochii părinţilor ei, aflaţi în public, s-a mişcat lasciv, alături de Petrişor şi de dansatoarele ei, asigurând un show pe cinste, aproape erotic, savurat din plin de fanii săi. Mai nou, Andreea a şi devenit profesoară la propria şcoală de dans, iar planurile sale viitoare includ extinderea afacerii cu încă două astfel de săli.

3 comentarii la “Nu mai vrea doar la mare! Andreea Bălan arată ce ascunde sub fustiţă

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s