Probleme cu vocea! Angela Similea: Medicii mi-au interzis să cânt

Angela Similea

Ne-am obişnuit ca Angela Similea să fie nelipsită de pe scenă, ca şi cum ar fi una cu ea. Interpreta cu voce de aur are însă probleme cu glasul. De curând, ea a făcut un anunţ care i-a înmărmurit pe spectatorii veniţi la Sala Palatului la concertul organizat în cinstea compozitotului Zsolt Kerestely: că nu poate cânta.

„Îmi cer scuze, dar nu voi interpreta nimic în această seară. Medicul mi-a interzis să cânt”, a spus vedeta, citată de Click!. Contactată de jurnalişti, cântăreaţa născută în judeţul Ilfov, la data de 19 iulie 1946, a confirmat că are probleme, dar a refuzat să dea mai multe detalii. Totuşi, se arăta optimistă, aşa că ne putem aştepta la revenirea ei pe scenă.

Interpreta are aproape patru decenii de activitate şi este un adevărat simbol al muzicii uşoare româneşti. Acum, vocea a trădat-o, dar să sperăm că pentru puţin timp. Oamenii de muzică sunt optimişti, chiar dacă ar fi vorba despre noduli pe coardele vocale, mai ales că prin astfel de momente au trecut şi dive autohtone mai tinere. „Sunt reacţii normale după o perioadă de suprasolicitare. Aceşti noduli se vindecă, nu pun în pericol cariera artistică”, a declarat pentru Click! impresarul Lucian Mitrea, soţul Andreei Bănică, interpretă care şi ea s-a confruntat cu această problemă. Ca şi Silvia Dumitrescu, operată în 2004.

Sunt doar două exemple care ne fac să fim optimişti şi să credem că Angela Similea va reveni, curând, în spectacole. Fără glasul ei, parcă am fi mai săraci şi mai trişti, indiferent ce gen de muzică ne place.

Angela Similia

5 comentarii la “Probleme cu vocea! Angela Similea: Medicii mi-au interzis să cânt

  1. Asa este Ovidiu, cea mai mare cantareata din muzica romaneasca. Speram sa revina curand pe scena, sa ascultam vocea de „aur” a marei artiste!!

    • Salut Mihaela, odata chiar m-am intalnit cu Angela Similea, cred ca era in anul 1985, tiu minte ce fel de frumos s-a comportat dar si frumoasa ca o zana, da, am si sarutat-o, nu uit parfumul.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s