ELENA UDREA „LADY DRACULA DIN PLEŞCOI” – VIDEO

Elena Udrea Politista Nazista Porno
„Doamna Udrea se razboieste cu mine prin Biroul de presa. Este jenant si nu pot sa o iau decât ca pe o reactie copilareasca si ca pe o reactie a unui om care este încoltit si nu-si asuma raspunderea unui astfel de demers”, a declarat Ludovic  Orban, citat de Mediafax.
Ludovic Orban: “Eu am solicitat celor doi reprezentanti ai Ministerului Turismului sa spuna în ce baza legala au fost facute aceste cheltuieli de publicitate si ei nu au fost în stare sa indice nici un articol de lege”
Plângere penală împotriva Elenei Udrea
Asociaţia Tinerilor cu Atitudine Civică (ATAC) va depune, poimâine, o plângere penală împotriva ministrului turismului, Elena Udrea, pentru
instigare la fals şi uz de fals. “Acuzaţiile se referă la semnarea în fals a declaraţiilor de avere şi de interese, pe site-ul ministerului, ale doamnei Udrea, de către unul dintre consilierii săi”, a declarat preşedintele ATAC, Bogdan Diaconu.
Comisia „Udrea“ a adus joi noi informaţii: MT pregăteşte noi acţiuni de promovare; o mare parte a fondurilor ministerului urmează a fi cheltuite în toamna electorală; alocările de milioane de euro pentru publicitate au fost ascunse la „alte cheltuieli“. Cotidianul
Elena Udrea PionerElena Udrea a dosit banii de publicitate pentru a putea sări peste licitaţii. EvZ
O altă surpriză apărută ieri a fost confirmarea că din cele 56 de milioane de euro alocate de MT autorităţilor locale – reprezentând 80% din bugetul total al instituţiei – singura primărie care a primit banii este Piatra-Neamţ, condusă de PDL-istul Gheorghe Ştefan “Pinalti”. “A fost singurul care şi-a finalizat actele”, spune Munteanu.

Restul de 54 de miliarde sunt prevăzute să ajungă în primării în trimestrele 3 şi 4, perioadă care coincide cu campania pentru prezidenţiale. 59,5% dintre autorităţile locale în cauză sunt conduse de PDL.

Ludovic Orban:după începerea activităţii Comisiei au fost postate pe site contracte care nu figurau şi care au fost încheiate în mai, în 4 iunie – contractul cu Eventures, contractul cu firma de avocatură a fost publicat pe site„. „Dar culmea este că, în privinţa acestor contracte care au apărut ca prin minune după începerea activităţii Comisiei, nu este prezentat dosarul de achiziţie complet

Membrii comisiei Udrea au constatat că Ministerul Turismului a încălcat legea când a cheltuit bani pentru reclamă şi publicitate(..) citeste mai departe

Potrivit declaratiilor de avere din 5 ianuarie, la preluarea mandatului, si a celei din 10 iunie, ministrul turismului, Elena Udrea, are un credit contractat la BRD – Societe Generale. Creditul initial, potrivit primei declaratii, era de 3.287.000 de euro (cu scadenta in 2009), dar, ulterior, acesta a fost majorat, printr-o rescadentare, la 3.297.000 de euro (cu scadenta in 2010). Rescadentarea a fost aprobata dupa incheierea parteneriatului dintre banca si Ministerul Turismului pentru campania de promovare a României.

Elena Udrea M
Ministerul Turismului a plătit 50.000 de euro reclamă pe cracul drept şi şapca lui Mihai Marinescu. Înainte de semnarea contractului, maşina pilotului era branduită cu fostul slogan „Romania Simply surprising”
Conctractul este păstrat secret
Rezultatul contractului prin care Udrea a cumpărat publicitate pentru cursele de Formula 3 desfăşurate în Ungaria, Marea Britanie, Franţa, Portugalia, Germania, Spania a fost transmis către SEAP de abia la data de 11 august, deşi a fost încheiat la data de 6 iunie. Şi în acest caz, Ministerul Turismului, cea mai transparentă instituţie a statului, a depăşit termenul legal de 48 de zile în care trebuia să trimită datele către http://www.e-licitatie.ro. Ca şi în cazul celorlalte şapte contracte trimise cu întârziere, Udrea riscă o amendă cuprinsă între 70.000 de lei şi 100.000 de lei. Penalizarea va fi aplicată doar după ce ancheta Agenţiei Naţionale de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP) va ajunge la final.

Contractul încheiat cu District SRL nu a fost publicat nici pe site-ul Ministerului Turismului.

ElenUdreaMAS

Audi nu are frâne, Porsche Cayenne e al meu, să-mi dea ministerul maşină ca lumea! Sursa: Mircea Reştea
La începutul anului, Elena Udrea se plângea că merge cu un Audi care nu are frâne. Ea a declarat atunci că, din cauza crizei economice, nu va cumpăra alte maşini pentru minister, ci va cere una de la SPP. În ambele planuri de achiziţii există repartizată suma de 186.741 de euro pentru cumpărarea de autoturisme.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.
Conform L 115/1999 art. 3, alin (2) ministrul este obligat sa prezinte Camerei Deputatilor si Senatului, precum si comisiilor parlamentare informatiile si documentele cerute. Neprezentarea documentelor sau tainuirea cu rea-credinta a unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 12 ani.
ElenaUdreaTHEONEPresa internă de astăzi scrie despre cheltuielile ministerului Turismului, prezenţa ziariştilor la şedinţele comisiei de anchetă în cazul Udrea sau nemulţumirile lui Ludovic Orban, preşedintele comisiei de anchetă în cazul Udrea. Printre alte subiecte, Gândul pune în oglindă cazurile Udrea şi Nemirschi, iar Elena Udrea ignoră Legea Achiziţiilor.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a cheltuit 120.000 de euro pentru pixuri şi brichete. Jurnaliştii de la Cotidianul au intrat în posesia documentaţiei pe care Udrea ar fi trebuit să o trimită comisiei de anchetă condusă de Ludovic Orban.
Udrea: Aici sunt banii dumneavoastră! Ministrul Turismului a tăiat banii de perdele şi draperii, dar a lăsat 120.000 de euro pentru un camion de pixuri şi brichete. Comisia aşteaptă şi camionul de documente. Cotidianul a intrat în posesia celor două planuri anuale de achiziţii ale Ministerului Turismului (MT) pe anul 2009. Primul poartă nr. 57 şi e datat 13 martie 2009, iar cel de-al doilea, nr. 1044/10 iunie 2009. În doar trei luni, lista de cumpărături a MT a suferit modificări esenţiale: la unele cumpărături s-a renunţat; la altele a fost redus bugetul şi transferat către alte capitole; pe la jumătatea anului au apărut brusc capitole noi de cheltuieli, legate de publicitatea acţiunilor ministerului, ce nu au figurat la începutul anului.
ElenaUdreaPLESCOIComisia Udrea, cu ziarişti şi fără Udrea. Comisia parlamentară de anchetă în cazul ministrului Turismului Elena Udrea şi-a început şedinţa, în care urmează să-i audieze pe reprezentanţii mass-media care au semnalat nereguli la Ministerul Turismului. Primul dintre jurnaliştii audiaţi la comisia parlamentară de anchetă pentru verificarea modului în care au fost cheltuiţi banii publici de către Ministerul Turismului a fost redactorul şef al Jurnalului Naţional Victor Ciutacu.Orban reclamă „micile răutăţi” ale Robertei. Liberalul Ludovic Orban a identificat „mici răutăţi” din partea PDL-istei Roberta Anastase, care vizează comisia de anchetă în cazul Elenei Udrea, scrie Evenimentul Zilei. Liderul PNL s-a declarat ieri indignat de faptul că membrilor comisiei nu li s-a mai pus la dispoziţie aceeaşi sală în care şi-au ţinut prima şedinţă, pe motiv că aceasta era „sala de primiri a oaspeţilor preşedintei Camerei Deputaţilor”, scrie Evenimentul Zilei. Elena Udrea OmagiuÎn meciul PD-L – PSD, „hai cu egalarea!“. Procurorii DNA efectuează cercetări în cazul ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi. Dosarul este în faza actelor premergătoare şi are în vedere un posibil abuz în serviciu, săvârşit de demnitar în cazul atribuirii prin încredinţare directă a unui contract firmei Ars Advertising. Practic, procurorii trebuie să stabilească dacă  contractul iniţial – semnat de fostul ministru, Attila Korodi – prevedea posibilitatea încheierii unor acte adiţionale, anunţă Gândul. Parlamentarii care investighează cazurile miniştrilor Udrea şi Nemirschi s-au reunit, ieri, în şedinţe de lucru, fără să înainteze însă cu anchetele. În ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, comisia a decis să-l sesizeze pe premierul Emil Boc în legătură cu faptul că preşedintele ANRMAP, autoritate aflată în subordinea Guvernului, a refuzat să-i pună la dispoziţie dosarul privind achiziţiile publice făcute de Ministerul Turismului.

ElenaUdrea1Udrea ignoră Legea achiziţiilor, comisia o urechează,
titrează România Liberă. Anunţurile de atribuire a contractelor pentru care Elena Udrea este acum cercetată de Parlament au fost publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice cu mare întârziere, Parlamentarii par să nu fie trataţi altfel: comisia se plânge că nu a primit toate actele solicitate. Până când comisia parlamentară de anchetă va stabili oportunitatea contractelor de publicitate prin negociere directă oferite de Ministerul Turismului, instituţia condusă de Elena Udrea pare să fi încălcat legea privind achiziţiile publice.
MT a făcut cumpărături prin „achiziţie directă”, adică perdele şi draperii de 15.000 de euro, o metodă nerecomandată de UE, care sugerează licitaţiile publice. Totuşi, se pare că ministerul nu a cumpărat până la urmă perdele de atâţia bani, întrucât în dreptul achiziţiei apare o tăietură, lângă care a semnat chiar ministrul Elena Udrea.Printre cheltuielile fabuloase care apar pe documentaţia de la minister, se regăsesc: 121.500 de euro pentru achiziţia de pixuri, brichete, umbrele, suport mouse, memorie flash; 486.000 de euro pentru „servicii de promovare prin realizarea de materiale promoţionale”; 500.000 de euro pentru instalarea de indicatoare rutiere; 300.000 de euro pentru servicii de consultanţă şi reprezentare juridică; 1,6 milioane de euro pentru chiriile unor depozite sau birouri; 150.000 de euro pentru deplasări cu avionul; 40.000 de euro pentru servicii de protocol (apă, cafea, lapte, ceai, legume, fructe); 60.000 de euro pentru cartuşe de toner.

21 comentarii la “ELENA UDREA „LADY DRACULA DIN PLEŞCOI” – VIDEO

  1. ma intreb eu oare ce sentiment le incearca pe ridzi si udrea cand vad mii de oameni trimisi in somaj???iar ele arunca cu banii …
    eh…uitasem ca nu le poate incerca nici un sentiment…si-au pierdut moralitatea si sufletul…sau lau vandut pt bani…
    have a nice day!

    Apreciază

  2. am citit la tine pe blog ,intamplator,despre crin antonescu ca este vaduv,este fecioara…si ma intrebam cum de este vaduv?…am cautat pe net si am gasit date…cumplit…chiar nu credeam…nu pare a fi un om care a trecut prin atatea nenorociri…sunt impresionata…
    pare a fi un om tare moral…bv lui …sper sa-si atinga visurile…a avut o viata destul de grea..

    Apreciază

  3. Cu cele 35 ( treizecisicinci) de SEMNATURI pe care le foloseste in acte, nutzi a intrat in Cartea Recordurilor. Asteptam sa intre si sub incidentza Codului Penal: aceste semnaturi au, fiecare in parte, rolul lor si sint alese in functie [Citeste] de starea vremii, ciclu lunar, SUMA pusa in joc, cantitatea de lichide ingerata, etc…asteptam rezultate, tovarasi!

    Apreciază

  4. Felicitari Ovidiu !
    N-am mai trecut de mult pe la tine, dar vad ca esti tare !
    Tin-te bine 😆 !

    Cat despre Udrea si inca vreo doua , ce doar prima doamna a tarii sa calareasca, el nu ?? 😆
    Numai ca totu-i pe banii nostri :mrgreen:

    Apreciază

  5. Ministerul Turismului mai are putin si va fi transformat intr-un soi de gospodarie personala a Elenei Udrea. probabil ca angajatii au fost amenintati ca daca dezvaluie ceva isi pierd slujbele sau mai rau …

    Apreciază

  6. Pai nu ne mai mira nimic. Acum este momentul sa se fure ceea ce s-a imprumutat de la FMI si apoi sa se mai concedieze niste oameni. Toti sunt vanduti occidentului, toti din guvern si toti din parlament. Acum mai ramane sa vedem rasul ala de imbecil a lui Basescu, ceva de genul „v-am tras-o fraierilor” 22 de milioane dintr-un foc. FMI lucreaza numai cu guverne corupte sau care le poate corupe.

    Apreciază

  7. Întâiul călăreţ al ţării, zăusul băsescovici ” nu va precupeţii nici un iefort ” în -aşi apăra pupila pe numele ei Leana dă la pleş-coi, să-mi fie iertat…
    Şi noi, ţară, asistăm neputincioşi la ceea ce se numeşte abia începutul sfârşitului, cine va juca tontoroiul pe coliva stârvului naţiunii? Uimeşte-mă Ovidiu cu civa date în acest sens, că-i interesno de ştiut cine sunt beneficiarii, nu crezi ?
    Ce drak vedeţi sexi la iapa dăşălată..? A da, că tot uit, ie vioaie şi d-asupra la tăiat perdeluţe, tare poziţia d-asupra tuturora, bate de departe kamasutra… ce zic eu, nici poziţia astrelor nu mai e ielocventă cu-aşe turturică cu croncănit de cioară ( mahala ) carele cioro-rea mai are şi fixaţia să i se facă plecăciuni, c-aşe vrea ie… au n-aţi înţeles cum stă treaba cu ” plecăciunile ”… măi băieţi măi…
    Noi trăncănim iar pe ” divă ” n-o doare nici în cocoş…
    Sibilla

    Apreciază

  8. Sibilia,
    pai asta e mai smechera decat Ridzi, nu crezi? dar tot e fraiera ca DNA-ul o urmareste.
    Beneficiarii, clientela PD-L, dar mai degraba pare sa-si achite datoriile de cateva milioane din banii publici.

    Apreciază

  9. Stimate Ovidiu,

    Intaiul calaret asimetric al tarii , este si aici de ras …calareste un ponei…pe care il cheama boc!:) lasand la o parte iepele desigur…:) Maxi!:)

    Apreciază

  10. Nimic, nou, numai ca doar unii ministri ajung pana la o comisie, daca mai cauti, gasesti mai peste tot achizitii interesante!

    Apreciază

Comentariile nu sunt permise.