Ieşiri paranoice – Elena Udrea: „Dumneavoastră vreţi să mă arestaţi?!”

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.
Se sesizeaza Parchetul? Ministerul Turismului poate fi acuzat de transmiterea de informatii false in cazul contractului Eurosport – citeste stirea-

Elena Ud

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Marian Vanghelie  a anunţat că pe viitor, pe toate blogurile şi în presă se va scrie despre cei care au ascultat în Parlament.

Vanghelie: Înregistrările din Comisia Udrea au fost făcute de oameni din SPP, puşi de Băsescu.

„Cezar Preda nici nu ştie că a fost ascultat ilegal de SPP şi a fost urmărit la ordinul lui Băsescu pentru nişte chestii pe care nu vreau să le spun acum că sunt ruşinoase. Mai mult decât atât, cei care au ascultat în comisia de anchetă Udrea au fost oameni din SPP puşi de Băsescu şi ştiu asta pentru că deţin informaţii, informaţii care vor fi publicate pe toate blogurile în perioada următoare”, a anunţat Vanghelie.
A fost modificat pe sest contractul dintre Eurosport si Elena Udrea?
De ce nu se publica acest contract, avand in vedere ca au fost atribuiti 1,6 milioane de euro din banii publici? S-a modificat acest contract dupa declansarea scandalului de presa si infiintarea comisiei parlamentare de ancheta
20.000.000 de euro, pompaţi în PDL- citeste toata stirea

Elena UdreaU

StatDEDREPT

Apariţia din senin a documentului prin care Ministerul Finanţelor a insistat să clarifice miercuri că toate cheltuielile cu publicitatea de la Turism „au bază legală” are o explicaţie: intervenţia Elenei Udrea. Misterul a fost dezlegat miercuri seara la Antena 3, când ministrul turismului a admis, la „Ştirea Zilei”, că Finanţele au emis acest nou document la solicitarea sa. Actul vine „să clarifice” unul anterior, datat 14 august, în care Ministerul Finanţelor menţiona, printre altele: „Clasificaţia bugetară nu constituie temei legal pentru încasări şi chel tuieli”.
„Felul în care un instrument de presă (ziarul „Jurnalul Naţional” – n.r.) a interpretat acea frază ne-a făcut pe noi ca astăzi (miercuri – n.r.) să cerem clarificări de la Ministerul Finanţelor. Să spună foarte clar: nu formulaţi în termeni atât de tehnici, pentru că e posibil ca oameni care nu înţeleg să nu priceapă. Spuneţi clar: «e legal sau nu e legal cum am cheltuit noi banii»”, a povestit Udrea cum au apărut clarificările care îi dau dreptate.

Elena Udrea
Nicolae Bănicioiu: „Elena Udrea a beneficiat de rescadenţare la un împrumut de 3 milioane de euro în momentul în care a ajuns să îndeplinească o funcţie publică”
Comisia „Udrea” a avut ieri parte de o surpriză: Goran Bregovici ar fi cântat de Paşte în România, fie că plătea, fie că nu Ministerul Turismului (MT).

Directorul general al MediaPro Pictures (MPP), care a câştigat contractul de 330.000 de euro, “Lumină la malul mării”, a admis la audierea din parlament că firma sa intenţiona oricum să organizeze în aceeaşi perioadă acest spectacol, ideea Elenei Udrea de a-l plăti din bani publici venind ca o “coincidenţă fericită”.

“E o coincidenţă, evident. Sigur, ridică semne de întrebare, dar e o coincidenţă”, a susţinut Andrei Boncea, direc-torul general al MediaPro Pictures, care, tot coincidenţă, este şi administratorul firmei Eurofilm, stăpâna exclusivităţii cu Bregovici în România pentru perioada 19 martie-20 aprilie. Cum de s-a gândit MPP să obţină exclusivitatea pe artist dinainte ca Udrea să-şi anunţe dorinţa de a-l aduce şi ea la malul mării? “Noi voiam un eveniment cu Bregovici. L-am fi organizat oricum”, explică Boncea. În consecinţă, MPP a contactat firma Dakino, a lui Dan Chişu, cea care are exclusivitatea permanentă asupra lui Bregovici în România, “împrumutându-l” exact până pe 20 aprilie.

Chiar dacă dorea un eveniment propriu cu artistul, Boncea admite că firma sa nu începuse pe 27 martie demersuri de promovare sau sponsorizare pentru acesta. Pe 27 martie vine anunţul MT că vrea oferte pentru “Lumină la malul mării” până pe 1 aprilie. Paralel, pe 30 martie, MT contactează Eurofilm să-l ia pe Bregovici. Totul se parafează până pe 1 aprilie. “Pentru noi a fost o coincidenţă fericită că Ministerul Turismului şi-a dorit acest artist pe care noi îl aveam sub contract de exclusivitate în acea perioadă. Noi nu am câştigat nimic de pe urma acestui contract”, spune Boncea.

Competitori pentru Udrea, aliaţi în rest

Nu este însă singura “coincidenţă”. Documentele comisiei arată că, pentru tot restul evenimentului “Lumină la malul mării”, MT a declarat câştigătoare firma MPP în doar 30 de minute, deşi era depusă o contestaţie care obliga la suspendarea temporară a procedurii. Atribuirea s-a făcut oficial pe 3 aprilie, după scurgerea termenului de 48 de ore impus de lege. “Eurofilm este un afiliat al nostru, dar nu are nicio legătură una cu cealaltă. Puteam să şi pierdem această selecţie”, susţine însă Boncea.

Suspiciuni a stârnit şi cel de-al doilea competitor, Stage Expert. Acesta a depus o ofertă
fără un preţ total al evenimentului, descalificându-se din start. Mai mult, reprezentantul MPP îl indică pe Stage drept “un subcontractant cu care lucrăm de mai bine de zece ani pe diverse proiecte”. Directorul Stage, Raymond Manu, respinge însă ipoteza blatului firmei sale cu MPP, chiar dacă admite colaborarea în alte situaţii. „Pe anumite companii din grupul MediPro vindem echipamente, servicii. Dar cu MPP, nu prea”, spune acesta.

INCIDENT

O adresă de la Finanţe, „pierdută” chiar la registratură

După înregistrările pe ascuns, în comisia „Udrea” a urmat ieri episodul documentelor dispărute direct din Registratura Camerei Deputaţilor. Ministerul Finanţelor (MF) a trimis ieri, în jurul orei 10.30, printr-un curier, o completare la o adresă anterioară, interpretată în presă ca incriminatoare pentru Elena Udrea. Documentul a fost înregistrat, dar, cu toate acestea, funcţionara n-a avut nicio problemă să-l returneze după câteva minute curierului, fără a-l legitima măcar.

Dispariţia s-a constatat la o oră şi jumătate, când un consilier al liberalului Ludovic Orban a coborât să-l caute. Explicaţia funcţionarei: „Curierul l-a cerut pentru 10 minute, dar nu l-a mai adus înapoi”. Documentul a apărut ulterior, tot fără să-i ceară cineva vreo explicaţie curierului. „Dacă nu se întorcea, îl anulam. Sunam eu după aia, vedeam eu, e un număr acolo”, a încercat să se justifice funcţionara. Întrebată dacă e sigură că documentul nu a fost modificat, a fost gata să-i confirme autenticitatea: „Păi, uitaţi-vă aici, are şi antetul şi aceleaşi semnături”.
Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

20 comentarii la “Ieşiri paranoice – Elena Udrea: „Dumneavoastră vreţi să mă arestaţi?!”

 1. „torionari”?! =))
  Ce plini de spume-s bieţii de ei… Trec din blog în blog şi-şi lasă neputinţa de a mai curăţa câte ceva, după modelul ” Dacă n-ai argumente, scuipă”. :))
  Şi eu mai scap câte-o literă (pe lângă multe altele…) da’ să vrei să arunci cu piatra când ţii în mână un … (poţi adăuga ce vrei pe puncte, io nu vorbesc porcos, da? 😉 )

  Apreciază

 2. Nu cred ca e vorba de paranoia cand in Jurnalul National apare titlu mare :”Elena Udrea poate intra la puscarie”.
  In rest asteptam legea sa se pronunte. Nimeni nu e mai presus de lege decat D-zeu.

  Apreciază

 3. o parasuta inculta si ordinara
  Toate toapele si toate parasutele au ajuns sa dispuna de banii poporului astuia si asa sarac, pe care-i plateste cu mare sacrificiu statului, prin impozite si taxe triplate, pentru niste drumuri nenorocite si niste servicii oferite in scarba de angajatii sectorului public ! RUSINE ! SA PLECE TOAPA DIN GUVERN ! N-are nici cel mai elementar bun simt ! Tupeul ei l-a depasit pe cel al Ceauseascai ! Sa se desfiinteze ministerele astea tocatoare de bani ! Promoveaza imaginea ei de vaca de Plescoi, nu pe cea a turismului romanesc din care s-ar scoate sume uriase daca s-ar pune omul potrivit, pregatit profesional, nu pe criterii politice sau sexuale ! LA PUSCARIE, ALATURI DE RIDZI SI ALTI HOTI !

  Apreciază

 4. @ Ovidiu, esti din ce in ce mai bine informat si cred ca asta se datoreaza si faptului ca blonda a fost lasata/scapata din „bratele vanjoase” ale lui Popeye, caruia spanacul nu-i mai produce decat deranj stomacal. 😆

  Apreciază

 5. udrea asta, pe langa ca e tampita, am imprsia ca nu e nici sanatoasa la cap. se crede undeva, pe centura buzaului, unde facea trotuarul pe vremuri, sau unde? chiar asa a ajuns parlamentul romaniei, sa vina o mahalagioaica , sa urle si sa scape nepedepsita? locul asteia e la balamuc, sa se controleze. nu ma mira, si basescu e la fel, ar trebui amandoi bagati la acelasi ospiciu

  Apreciază

 6. kurvelor din toata lumea luati-o pe blonda asta sa va tina cursuri prctice (examen -oral) despre ce inseamna sa fii zdreanta de succes. mor oamenii de foame in tara asta, disperarea a atins culmile disperarii la foarte multi romani de-ai nostri si noi ce vedem un pdl ******* si un basescu nenmernic ce-si bate joc de noi… uitati-va la udrea,berceanu,videanu, pogea … mi-e sila de 1 milion x 1000 la puterea 6000 ori de pdl si portocalii si basescu. de cealalta parte vanghelie,geoana,andronescu…. hai ma sa fim seriosi ….

  Apreciază

 7. coorvetul udrea, alias ciocanitoarea woodrea, savarseste infractiunile cu usurinta cu care inghite (stiti voi ce): instigare la fals (a pus-o pe o subordonata sa-i semneze in fals declaratiile de avere), uz de fals, refuzul de a fi audiata de o comisie parlamentara, denunturi calomnioase la adresa membrilor comisioei respective, deturnare de fonduri (de asta fuge prostitutka de comisie) … si, nu in ultimul rand, practicarea celei mai vechi meserii (n-are un codos, are un cocos). demisia, coorvet slinos si hot!

  Apreciază

 8. Romania nu mai este un stat european, ci doar budoarul unei femei care a stiut sa-si aleaga sferele de influenta, sau care detine informatii atat de compromitatoare incat nimeni nu se mai opune. Fiecare roman a invat azi ca el poate sa sfideze statul roman, instantele si tot ce reprezinta statul. O femeie bine plasata poate distruge Romania. Elena nume mitic al celor mai mari distrugeri. Multumim acestei femei care a transformat Romania in platoul ei de filmari pentru reviste pentru adulti. Cand ai o datorie de trei milioane de euro, poti sa fii santajabil si sa executi/tradezi/distrugi un Stat numai ca sa-ti platesti datoriile. Felicitari celor care urasc Romania, insfarsit ati reusit sa instaurati haosul. Dumnezeu sa va binecuvanteze, pe voi si neamul care va trimis! Nu uitati ce semanati asta veti culege. Elena Lupescu, Elena Ceausescu, Elena Udrea. Toate au vocala U in nume, pentru a putea uzurpa pozitia acelora care le-au insotit. Domna ocroteste-i pe romani si nu-i lasa prada anarhiei!

  Apreciază

 9. Ceea ce fac pd-l istii in general, si Elena Udrea in special ,este exact dupa manualul de diversiune si manipulare invocat de ea. Inclusiv faptul ca hotzul striga hotii ! Exact de ce acuza ea:metode securistice,staniliste,complot,conspiratzie etc..etc este tocmai ceea ce face ea si cercul ei.,..,iata. Dupa ce a sfidat comisia, facand un rechizitoriu pentru media, a plecat ca starleta. Apoi s-a dus la minister si a lansat tot felul de …programe .. generoase pentru saraci si batraini ,chipurile proiecte turistice . Scena de la comisie a fost de victimizare,intarita de plangerea ostentativa la parchet ,so vada lumea victima comisiei.Scena cu proiectele de la minister, cu o sapt. la mare, sau concediu balnear sant pentru captarea bunvointzei populare.Adica totul dupa manualul de diversiune,asa cum ziceam. De fapt toti din tabara PD-L au mai degraba aceasta pregatire dubioasa de manipulare si diversiune si mai putin , sau deloc, interesul pntru principiile democratice si apararea institutiilor.Uitati-va la ei, folosesc la indigou acelas tip de agumente in show uri la tv, speculand,inventand,exagerand..acuzand..fara temei..etc..etc..dovada ca sant pregatiti si coordonati dintrun laborator secu. PD -L trebuie scos din Parlament de catre romani . E periculos pentru democratzie.Primul pas ar fi in toamna cand trebuie scos tatucul lor. PD-L nu este un partid ci o organizatie oculta si letala ,ca si TATUCUL. Pentru bunul mers al democratiei in Romania trebuie scosi din functzii.

  Apreciază

 10. Ce tupeu pe aceasta muiere ! drept cine se crede?Asta nu realizeaza ca e platita din bani publici si cheltuie bani publici pentru care trebuie sa dea socoteala acestui popor. Trage de timp pentru ca este limpede ca ea a incalcat legislatia cand a cheltuit banii publici.Sa fie demisa si sa i se intocmeasca dosar penal .De catre cine ? de organele in drept ( ANRMAP.MF_ UCVAP, Curtea de conturi, DNA, Corp control prim ministru , justitie,parlament,etc) platite si ele din banii poporului sa verifice , controleze si sanctioneze modul cum au fost cheltuiti banii publici.Dar aceste institutii sunt manipulate politic de partidele care le-au promovat, de prim ministru, de presedinte. Nu exista corectitudine si respectare legalitate la aceste institutii. legile sunt sa le respecte numai oamenii de rand , neimplicati , politic si saraci cu duhul Pentru cei bogati care-si cumpara de la diplome universitare si pana la functii inalte in stat , nu exista legi , nu exista bun, simt , responsabilitate si nici competenta. Ei si-au cumparat locurile si functiile pe care le ocupa nu prin criterii de competenta ci prin hotie, coruptie,nepotism,sarlatenie,etc. Acest popor este sfidat si saracit de acesti hoti si impertinenti.unde se crede aceasta muiere ? pe mosia parintilor sau a lui Cocos? sa raspunda in fata tuturor organelor de ancheta si legilor din Romania.Sunt sigur ca este vinovata de cheltuirea nejustificata , inoportuna si ilegala a banilor publici si este dreptul nostru ca ea sa dea socoteala, ca dealtfel toti cei care cheltuie banii publici mai ales in anul asta de criza.

  Apreciază

 11. macar ceausesca nu era si bagaboanta.asta are toate defectele.si inca ceva…ce tot latrati intr-una ca japita asta-i frumoasa?are cu vreo 5 ani mai putin decat nevasta-mea si e de 5 ori mai urata. eu credeam ca are vreo 44-45 de ani si ziceam si eu ca mama ce frumusete dar cand am aflat varsta…..mamaaaaaaaaaaa pai e urata cu spumele marii si alge-n cap.oricum….vreau alegeri mai repede sa-l schimbam pe basescu si sa ne spuna de unde au copchilele lui bani de mega case…apartamente…landrover…bla bla bla. mai exact vreau sa aflu amanunte din dosarul flota.

  Apreciază

 12. Elena Udrea, nu este altceva decat imaginea prostitutiei politicii romanesti. La conducerea unei tari, ar trebui sa existe oameni de onoare, cinstiti si corecti, oameni care sa fie un exemplu pentru poporul roman. Din toate punctele de vedere. Elena Udrea, nu este altceva decat o alta vedeta…, printre multe altele de prin guvern, ajunsa ea stie cum…, intr-un post care sub nici o forma nu este pentru ea. Este obraznica, nesimtita, plina de aere de mare vedeta, de mare sefa, care da ordine in stanga si-n dreapta… Prin comportamentul ei de astazi, a demonstrat ca nu este altceva decat, rezultatul unei politici de cea mai joasa speta… Intradevar, locul acestei individe este eventual intr-un club de noapte. Acolo poate face cariera si o prinde bine de tot… Sa-i fie rusine celui care a asteptat-o cu flori. Jenant moment… Rusine tuturor celor care va bateti joc de noi, de banii nostri, de viata copiilor nostri

  Apreciază

 13. La cât este de inconştientă (să fie sigură de loialitatea unuia ca don President?!!!! Trebuie să fie şi foarte naivă, amărâta!)) n-ar fi de mirare să continue a sfida toate legile româneşti (şi nu numai!). N-aţi văzut cum a întors în favoarea ei (de necrezut!!!) înregistrarea ilegală din incinta Parlamentului? A făcut plângeri penale? Se presupune că a terminat Dreptul, oare cum a motivat înregistrarea ilegală? Ştie că nu-i admisibilă la tribunal? Şi dacă nu e, atunci cum pot fi acuzaţi parlamentarii guralivi? Între noi fie spus, ţinând seama de faptul că era o discuţie privată, s-au exprimat chiar blând.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s