Traian Basescu a pierdut alegerile cu scorul 49.01% 6-12-2009 – Gata cu Mafia pedelista care a vrut sa distruga PNL! Mircea Geoană a câştigat alegerile prezidenţiale!

Asa am visat


Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

16 comentarii la “Traian Basescu a pierdut alegerile cu scorul 49.01% 6-12-2009 – Gata cu Mafia pedelista care a vrut sa distruga PNL! Mircea Geoană a câştigat alegerile prezidenţiale!

 1. gata cu mafia pdl care vroia sa distruga pnl,zici?…deh dupa cum se vede pnl si pdl vor fi ,poate, aliati…nu credeam sa fie asa vreodata,la fel cum nu credeam nici ca va iesi base…dar zik din nou ,ne pasa prea putin de noi….

  Apreciază

 2. Acum 5 ani basescu a incercat prin infiltratii Stolojan,Musca si Stoica zis Judele sa subordoneze PNL lui basescu si ex. fesenistilor sai de poveste.Vroiau un partid mare de dreapta desi exista PNL un nume greu in Istoria Romaniei,cu realizari istorice,cu traditii si oameni determinanti in modernizarea acesteia.A fost SEMNALUL DE ALARMA care a declansat campania de rezistenta.Ne-am retras pe forumuri si bloguri,nu in munti dar lupta la baioneta de zi cu zi a dus iata in aceasta seara la o victorie Istorica.Victorie a carei semnificatie este eliberarea de uratul si trecutul comunism mascat de un voal portocaliu al imposturii institutionalizate.

  Va multumesc tuturor celor care alaturi deRoxana Iordache,Ovidiu,Marius Mina,Radu Humor,Marcus,ALM,Julia,Ela,Mihai 4,FrAnklin,virgil,Alex Dumitrascu,Plano sau ceilalti(scuze celor nenominalizati)
  A fost un maraton care ne-a epuizat dar acum spun ca a meritat tot efortul.
  Sper ca diaspora sa nu intoarca acest rezultat si sa nu franga acest vis care ne-a unit pe toti timp de cativa ani.

  Felicitari Crin Antonescu pentru contributia decisiva la acest succes si te asteptam sa te arati in 2014 la viitoarele Prezidentiale ! Bucurati-va prieteni,meritati toate felicitarile si aprecierile mele !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s