Oana Bercaru şi-a pus sânii în joc pentru o reclamă la chipsuri

Fotomodelul Oana Bercaru a filmat un spot publicitar pentru chips-urile Lays, în care joacă rolul unei studente sexy, care-i înnebuneşte pe colegii de facultate.

S-a făcut remarcată după ce s-a dezbrăcat de trei ori în revista Playboy Oana Bercaru atrage acum contracte râuri-râuri, ea fiind posesoarea celor mai frumoşi sâni din show-biz, pe care i-a şi mărit un pic la cabinetul medicului estetician.
Datorită bustului voluptuos şi chipului angelic, frumoasa vedetă a semnat un angajament de zile mari cu firma producătoare a chips-urilor Lays, pentru care a filmat un spot publicitar, în urmă cu două săptă mâni.

Şi, cum altfel, regizorul a exploatat la maximum atuurile fizice ale Oanei, ea jucând rolul unei studente sexy, care le suceşte minţile tuturor colegilor de facultate cu decolteul ei apetisant. Reclama va apărea atât la televizor, cât şi în reviste, în luna ianuarie.

Pentru două zile de muncă, Bercaru a încasat o sumă frumuşică, ea îmbogăţindu-şi conturile cu aproximativ 3.000 de euro. Singurul necaz pentru Oana ar fi doar caloriile pe care le conţin cartofii prăjiţi.

Vedeta încearcă din răsputeri să-şi menţină formele perfecte, căci doar aşa poate pune mâna pe contracte bănoase.

3 comentarii la “Oana Bercaru şi-a pus sânii în joc pentru o reclamă la chipsuri

  1. la minciuni psdiste nu vrea sa faca reclama cu tzatzele alea?

    ovidiu, pai ce faci? ai zis ca nu mai scrii politica si tu tot ii dai inainte cu psd? unde iti e obiectivismul jurnalistic?

    te astept la mine pe blog unde Curuletz Nastasian dezamagit profund de voturile Diasporei, vrea sa limiteze dreptul romanilor de afara de a vota…UPDATE:10.12.09

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s