Mircea Geoană a câştigat alegerile prezidenţiale în România – 50.08% Traian Băsescu – 49.92%

Mircea Geoana a castigat in Romania (fara diaspora) alegerile la o diferenta de 15.736 de voturi fata de Traian Basescu.

Daca Traian Basescu castiga in diaspora  la o diferenta mai mica de 57.703 de voturi , Mircea Geoana era azi presedintele Romaniei.

De remarcat ca Traian Basescu a castigat in diaspora la o diferenta de  85.786  voturi  fata  de Mircea Geoana – diferenta pentru a castiga Mircea Geoana ar fi de inca 27.657 de voturi din 146.876 voturi  exprimate total in diaspora.

Precedent, in istoria democratriei nu a existat un presedinte sau prim-ministru care a pierdut alegerile in propia tara devenind presedinte castigator cu ajutotrul diasporei, si nici nu a existat o asemenea proportie diaspora-tara!!!!!

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

In tara Mircea Geoana 5.175.715 voturi  – Traian Basescu 5.159.977  voturi 
S-au înregistrat 10.335.692 de voturi valabile, iar 137.615 au fost voturi nule.

In Diaspora Traian Basescu a castigat alegerile la o diferenta de 85.786 de voturi.

In diasporaTraian Basescu 115.831 – Mircea Geoana 30.045.

S-au înregistrat 146.876 de voturi valabile, iar 861 au fost voturi nule.
Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

7 comentarii la “Mircea Geoană a câştigat alegerile prezidenţiale în România – 50.08% Traian Băsescu – 49.92%

 1. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

 2. Cristian Irinoiu,
  Basescu a spus un lucru adevarat inainte de alegeri ca alegatorul voteaza cum vrea nu dupa cum ii zic sefii de partid.
  In turul 1 l-a batut pe geoana tot la o diferenta mica de tot. Dar este un fapt ca in Romania Basescu a pierdut la diferenta de 15,736 de voturi.

 3. Mircea geoana a castigat un rahat pe bat. Cam rusinos daca stam sa ne gandim ca avea cinci partide cei mai smecheri fraudatori si cele mai tari finante din Romania. Asta e… Cand esti prostanaca esti prostanac!

 4. Salut Ovidiu!

  De obicei scrii articole care pot fi intelese dar acum de unde naiba ai copiat acest text ca nu are nici cap si nici coada. Ce naiba vrei sa spui prin:

  „Mircea Geoana a castigat in Romania alegerile cu diferenta de 15.736 de voturi fata de Traian Basescu. Daca Traian Basescu castiga in diaspora numai cu 57.703 de voturi diferenta, Mircea Geoana era astazi presedintele Romaniei de remarcat ca Traian Basescu a obtinut in diaspora 85.786 de voturi diferenta fata de Mircea Geoana – diferenta de castig este 28.084 + 15.736 din 146.876 total.”?

  Am citit de 3-4 ori, dar chiar nu inteleg nimic!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s