Irina Voronina

Irina Voronina este o blonda naturala, nascuta in Rusia in anul 1977. Ирина Воронина (rusa ) este cunoscuta mai ales datorita prezentei in revista pentru adulti Playboy. Frumoasa rusoaica a reusit sa fie una dintre cele mai cunoscute femei din Rusia, gratie corpului sau de vis. A jucat in filme precum: Fast Glass, Reno 911!, Miami si Epic Movie. Vedeta Playboy este deja casatorita si are si un copil, acest lucru nefiind un obstacol in calea succesului sau din lumea show-biz-ului


Născuta într-un mic oraş din Rusia, Irina a visat sa devina model şi actriţă. La vârsta de 20 sa mutat la Milano pentru a vedea dacă ar putea face ca visele ei sa devina o realitate.

În Los Angeles, Irina a vizitat „Playboy Studios”, i-a impresionat pe redactorii din Coasta de Vest; care au insistat ca Irina sa faca o sedinta foto pentru Playmate Of The .. o luna după ce a devenit Miss Playboy (2001), si-a mutat activitatea în L.A şi cariera ei a continuat să se dezvolte.

Irina a lucrat cu fotografi, cum ar fi Terry Richardson, Mathew Rolston, David LaChappele, Moshe Bracha, Antoine Verglas, Robert Maxwell, Guido Argentini si multe altele.

Ea a aparut in Skyy Vodka, Michelob Ultra, Miller Lite, Rampage, Sisley, Nioxin, ocol, Bacardi, campanii de imprimare Belldini. Irina a lansat un editorial, „out lay” pentru revista Maxim, Racket, Ocean, Sănătate şi fitness, Rukus, reviste Knockout, Max (Italia), Q (Marea Britanie), People (Australia) şi forma (Germania).

Un comentariu la “Irina Voronina

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s