Silvana Brăgaru şi secretul strălucirii părului: Oţetul şi gazul!

Această prezentare necesită JavaScript.

Frumoasa Silvana Brăgaru
Lăsând la o parte formele 100% naturale – sau asta, cel puţin spune posesoarea -, Silvana Brăgaru i-a fascinat pe nemţi prin frumoasa ei podoabă capilară – lungă şi strălucitoare. Care să fie oare secretul?

Ei bine, nu vă gândiţi la soluţii de sute sau mii de euro! Totul a început din anii copilăriei. Din clasa a patra, mai precis, când micuţa gorjeancă a
început să îşi lase părul
să crească. Pentru început, Silvana a apelat la săpunul de casă. Mai apoi, la un alt truc.

„Când a crescut, îşi ungea rădăcina părului cu soluţie de gaz şi oţet şi îşi prindea apoi părul timp de două ore într-un prosop. După aceea se limpezea şi îşi dădea cu un balsam frumos mirositor”, povesteşte Lucreţia Calotă, nimeni alta decât bunica „iepuraşului”.

Deşi unii ar strâmba din nas, iată că tratamentul folosit de Silvana a dat roade. În timp, ineditul amestec a avut efect benefic asupra părului frumoasei brunete, transformând-o pe compatrioata noastră în cea mai dorită femeie din Germania. Deh, scopul scuză mijloacele…

Silvana Brăgaru, românca de 24 de ani care a sucit minţile nemţilor după ce a apărut goală în ziarul Bild, şi-a ales, la finalul lunii trecute, iubitul, dar nu are timp de el.

Tânăra nu s-a putut vedea cu noul său partener, actorul Tim Merkhoffer, de 37 de ani, deşi a petrecut o zi întreagă la Berlin, oraşul în care acesta locuieşte.

“Am fost în Berlin, dar am participat toată ziua la o şedinţă foto. Cu Tim am vorbit doar la telefon”, a declarat Silvana, care s-a întâlnit doar o singură dată cu noul iubit, în seara în care s-au şi cunoscut.

De altfel, frumoasa româncă a recunoscut că şi-a petrecut Paştele singură.

3 comentarii la “Silvana Brăgaru şi secretul strălucirii părului: Oţetul şi gazul!

  1. @Ovidiule,
    Om serios esti tu daca introduci dezbracatele sub ochii cititorilor tai, cei care iti cauta blogul sa se racoreasca citind diatribele impotriva lui Iliescu sau cainelile pentru Ceausescu? 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s