Pensionarii au scandat „Jos dictatorul!”, „Jos mincinosul!” și „Demisia!”. Pe câteva pancarte se putea citi și „Jos Isărescu!”, „Jos Guvernul de minciuni și trădători!” Video!

Tiranie

REVOLUTIE

Dezvăluirile cotidianul.ro despre nesimţirile anticriză ale puterii Băsescu-şi poleieşte cu aur de 50.000 de euro biserica, citeste mai departe cotidianul

REVOLUTIE

 

REVOLUTIE

NICOLAE CEAUSESCU IMPREUNA CU TRAIAN BASESCU

Pensionarii constănţeni au dat foc unor fotografii cu preşedintele Băsescu

 
Aproape 300 de participanţi au scandat lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale şi au dat foc unor fotografii care îl reprezentau pe preşedintele Traian Băsescu.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Pensionarii au scandat „Jos Guvernul”, „Jos Băsescu” şi au declarat că sunt decişi să continue acţiunile de protest până când guvernanţii vor renunţa la măsura reducerii pensiilor.

Pensionarii constănţeni prezenţi la protest au cerut o întrevedere cu prefectul judeţului, Claudiu Palaz, căruia doreau să îi prezinte nemulţumirile pe care le au, fără succes însă.

Ceausescu catre Basescu

Pensionarii au dorit să fie primiţi de şeful statului, pentru a-i cere să reexamineze măsura de reducere a pensiilor cu 15% de la 1 iunie. Cum nu li s-a dat voie să se apropie prea mult de poarta Palatului Cotroceni, pensionarii au forţat cordonul de jandarmi şi au traversat strada pentru a ajunge la intrarea în curte.

Jandarmii au încercat să îi oprească fără a-i brusca. Grăbiţi să treacă de gardurile de protecţie, oamenii s-au împiedicat şi au căzut pe asfalt.

Pensionarii s-au îmbrâncit cu jandarmii

O delegaţie a Federaţiei Naţionale a Sindicatelor pensionarilor a intrat în Palatul Cotroceni. Aici, delegaţia ar putea avea o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu sau cu reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale.

La Iaşi, peste 500 de pensionari au forţat intrarea în Prefectură, după ce prefectul Sava Dragomir Tomaşeschi a coborât prin mulţime pentru a le asculta doleanţele. Discursul prefectului a stârnit indignarea pensionarilor, iar edilul s-a retras din mulţimea agitată cu ajutorul jandarmilor, informează Agerpres.

Pentru stabilirea ordinii jandarmii fiind nevoiţi să amplaseze garduri metalice şi să formeze mai multe cordoane. Numărul jandarmilor prezenţi la faţa locului a fost suplimentat.

Aproximativ 1.000 de pensionari vor picheta astăzi Prefectura Galaţi, potrivit liderului Asociaţiei Europensionarilor, Toader Cristea, citat de Agerpres. Membrii celor patru asociaţii de pensionari din Galaţi, Uniunea Judeţeană a Pensionarilor, Asociaţia 2007 a Pensionarilor, Asociaţia Europensionarilor şi filiala Galaţi a Uniunii Generale a Pensionarilor din România, vor ca pensiile mici să nu fie reduse cu 15% de la 1 iunie.

Pensie mai mică, cheltuieli mari

Oamenii au ieşit în stradă pentru că, spun ei, abia au cu ce trăi de la o lună la alta. Unii dintre ei au venit cu cupoanele de pensie pentru a i le arăta preşedintelui.

„Am o pensie de 720 de lei, din care trebuie să plătesc medicamentele, lumina, telefonul, întreţinerea. Haine nici nu mai ştiu de când nu mi-am mai cumpărat. Dacă ne mai taie pensia cu 15%, cu ce mai trăiesc?”, s-a una dintre pensionarele venite în faţa palatului prezidenţial.

În urma aplicării reducerii de 15%, pensionara va mai primi 540 de lei lunar. Însă, spune ea, situaţia este şi mai gravă în rândul celor care sunt bolnavi. Elena D. a suferit numeroase intervenţii chirurgicale şi suferă de afecţiuni cardiace, hepatice şi renale. Din această cauză, trebuie să urmeze o dietă strictă şi nu poate lua decât anumite combinaţii de medicamente, pentru a nu-şi înrăutăţi starea de sănătate.

Femeia a lucrat 35 de ani şi are o pensie de 340 de lei, bani care se duc aproape în totalitate pe medicamente şi investigaţii medicale. După 1 iunie va primi 297,5 lei la pensie.

Soţul ei, în vârstă de 57 de ani, este în concediu de odihnă „forţat”. Mai precis, angajatorul a decis să îşi trimită toţi salariaţii în concediu de odihnă, pentru a nu fi nevoit să închidă unitatea. Ulterior, aceştia vor fi trimişi în şomaj tethnic, deoarece patronul nu mai are comenzi. Din salariul soţului, cei doi plătesc facturile şi cheltuielile cotidiene. Dacă va fi concediat, şansele să se angajeze sunt minime, deoarece nimeni nu mai alege muncitori trecuţi de 50 de ani, se plânge Elena D.

Pensionarii nu sunt singurii care au ieşit în stradă pentru a-şi manifesta nemulţumirea. Ieri, studenţii şi agricultorii au protestat. Profesorii vor decide calendarul protestelor. Cartel Alfa a anunţat că va organiza un miting de amploare pe 19 mai.

Măsuri de austeritate

Începând cu 1 iunie, Guvernul va aplica un set de măsuri de asuteritate, menit să reducă presiunea pe bugetul de stat. Fondul de salarii din aparatul de stat va fi diminuat cu 25%, pensile şi indemnizaţiile de şomaj vor scădea cu 15%.

De asemenea, Guvernul ar putea limita indemnizaţia pentru creşterea copiilor la 600 de lei.

Potrivit unei ordonanţe pe care o pregăteşte Guvernul, din pensiile speciale şi salariile angajaţilor din companiile de stat se va opri o sumă, în contul unei „cote de solidaritate”.

Măsurile de austeritate vor fi discutate în Consiliul Economic şi Sociale, organism cu rol consultativ, din care fac parte membrii Guvernului, ai sindicatelor şi ai patronatelor.

62 comentarii la “Pensionarii au scandat „Jos dictatorul!”, „Jos mincinosul!” și „Demisia!”. Pe câteva pancarte se putea citi și „Jos Isărescu!”, „Jos Guvernul de minciuni și trădători!” Video!

 1. Si Parlamentu` Romaniei nu`i de vina cumva ca promulga legi in favoarea lor ? Daca Basescu este doar un mediator intre puterile din stat de ce este criticat doar el si nu si parlamentarii ( chiar si cei de la PD`L )? Si`n Franta a fost acum 2 ani mari greve si s-au soldat cu morti si raniti si pentru aia Sarkozy nu a cedat.Iar acum Franta`i mai puternica decat Germania la economie.Doar la noi in Romania tot comentam care`i mai bun si care`i mai prost dar nu punem osu` la munca ci asteptam sa pice din cer….

  Apreciază

 2. Aici am ajuns datorita privatizarii fara cap facuta de stat si ptr interesul unora pe care ii doare in cot de ce se intampla, noi santem de vina, am dat jos manipulati intradevar un dictator, dar am uitat sa-i supraveghem pe cei ce au venit la putere sa ne fie rusine ca am avut incredere in ei, lipsa atentiei poporului se reflecta tot mai mult prin lipsa de la urnele de vot, nu mereti la vot fratilor ca asta se intampla isi fac ei jocurile murdare. Votul este dreptul democratic pe care l-am castigat la revolutie si singurul care poate schimba ceva intr-un stat democratic, masmedia este o arma a lor de dezinformare in masa ne bombardeaza zi de zi cu programe de divertisment poate ne distrage atentia sa nu vedem ce fac ei de fapt. Concluzia mea este ca avem un guvern dictatorial deja, ba voi mai rezistati asuprirea asta? Eu nu, ma duc dreak in grecia oricum acolo e cel putin de 10 ori mai bine. Sa traiti bine (pe strazi).

  Apreciază

 3. este cumva un sait anti basescu? cam asa vad eu,mai invatati politica.ATI VRUT U.E asta ati vrut iliescu TREABUIA SA VA SPUNA CARE SUNT RISCURILE;NU CRITICATI ACUMA

  Apreciază

  • FRANKFURT,
   Nici vorba de un site anti-basescu.

   Daca citesti mai cu atentie vei observa ca aproape tot site-ul este impotriva lui Iliescu dar documentat si argumentat.

   Dar asta nu inseamna ca pe Basescu nu-l putem critica si mai ales ca a avut 6 ani sa faca ceva din pacate n-a facut nimic,NIMIC ! mai rau ii omoara pe pensionari, asa un om nemilos inca nu am vazut!

   Apreciază

 4. SA NU SE SUPERE NİMENİ,DAR PAREREA MEA ESTE CA,ACUM IN SEC XXI,UN REGİM COMUNİST AR Fİİ …NU CRED CA AR Fİİ CORESPUNZATOR CERİNTZELOR,GENERATZİEİ ACTUALE,FATZA DE TZARİLE CAPİTALİSTE AM RAMINE
  İNSUFİCİENTZİ ECONOMİC,DAR NİCİ MARİONETA FMİ ULUİ Şİ A *PUTERİLOR* CU POFTA SA SUBJUGE Şİ SA INGİTA RO.NU TREBUİE SA FİM,(IN RO EXİSTA PERİCOLUL UNEİ PRAPASTİ SOCİO-ECONOMİCA-F.BOGATZİ- F.SARACİ,CLASA DE MİJLOC NU MAİ EXİSTA/SAU VA DİSPARE) ,DECİ AR TREBUİ(GUVERNUL,EXPERTZİİ ECONOMİCİ)SA GASEASCA O SOLUTZİE,(FARA SA ATİNGA SALARİİLE/PENSİİLE7ETC.MİNİME),AR PUTEA F.BİNE SA GASEASCA ALTE SURSE PT.ACOPERİREA DEFİCTULUİ BUGETAR.FMİ ,CUM AM PRECİZAT Şİ İERİ ARE İNTENTZİA PRECİSA SA PUNA RO IN İMPOSİBİLİTATEA DE A PLATİİ-PENTRU CA AŞA AU ORDONAT- *MARİLE PUTERİ*!!!….DE CE NU VOR UNİİ SA INTZELEAGA?!? CA AİCİ ESTE ALTFEL DE *JOC* !!!-DESİGUR,SURSElE,BANİİ ROMANİEİ,Şİ ABSOLUT TOT(productzie,venituri,platzi),trebuiau tzinute sub control/verificate strict,la leu,pt.a lua sub control/a evita frauda.

  Apreciază

  • IULIANA,
   nu zic ca e corespunzator, dar capitalismul a dat faliment asta este deja un fapt clar. Capitalismul inseamna jonglerie, bursa escrocherie, furt si hotie.
   Toti bogatii capitalisti s-au imbogatit pe spatele saracilor.
   iar omul sarac depinde de omul bogat sau de omul speculant.

   Clasa de mijloc nu exista in Romania sau in alte tari din blocul comunist. Ca sa vezi ca am dreptate criza financiara a pornit in SUA, pentru ca speculantii care au profitat sute de ani au ramas „fara bani” asta inseamna ca banii primiti de la saraci si din care au profitat a fost doar un balon umflat care s-a prabusit speculantii au investit banii in alte locuri (banci) din lume iar bancile tot de speculanti, au dat faliment. Intr-o societate dreapta asa ceva nu se putea intampla.

   Socialismul lui marele dictator NICOLAE CEAUSESCU ne-a demonstrat ca se poate traii chiar daca e greu dar omul avea onoare si nu a fost dusi in eroare de niste hoti imperialisti.
   Pe Ceausescu rusii si americanii l-au asisanat, iar acum noi trebuie sa platim cu viata in noul sistem imperialist adica sa fiim servitorii capitalismului rus sau american, adica servitori la comanda.
   MOARTE CAPITALISMULUI MOARTE SPECULANTILOR SI VIVA LUI NICOLAE CEAUSESCU !!!!!!!!!!!

   Apreciază

 5. Acum poate au realizat de greseala facuta.Dar cum Basescu,i-a pacalit pe prosti ca vine „comunismul” asa o sa-i pacaleasca si acum,ca el nuu e de vina.

  Asta e tara in care traim.Poate ca o meritam cu varf si indesat.

  Apreciază

 6. Tocmai am urmarit conferinta presedintelui. Si explicatiile lui. Nu stiu de ce, dar am tendinta de-a ma uita la desenele animate cu Sandy Belle. Am impresia ca-n lumea ei traieste…

  Apreciază

  • Si atunci ce sa facem, sa asteptam sa ne „aleaga” cineva ? Chiar si un dictator are nevoie de sprijinul maselor, cel putin la inceput. Iar dupa aceea risca un razboi civil daca nu pastreaza o masura cat de cat.

   Apreciază

 7. Gogu58,
  parca Elena Udrea vorbea despre ‘dictatura luminata’.
  Eu vorbesc despre o dictatura adevarata asa cum a fost Ceausescu, Antonescu.
  Cunosti proverbul asta ? „Libertatea este un cuvânt abstract şi gol dacă n-ai nimic în burtă.”

  Apreciază

  • Nu stiam proverbul dar este adevarat. La „dictatura luminata” ma refeream la persoana dictatorului, pentru ca nu-i asa, una e sa fie Ludovic al XVI (parca) si alta Hitler sau Stalin. Chit ca daca te gandesti la generalul Kiselef, nici un rus nu ar fi rau.

   Apreciază

 8. Gogu58,
  adica teoria conspiratiei? chiar daca nu a fost o revolutie ci un complot sau o lovitura de stat, oare din 2005 atunci cand Basescu castigase alegerile prezidentiale nu putea el sa puna in practica ceea ce a promis ? si aici putem sa zicem ca erau altii in umbra lui?

  Eu sunt de parere ca avem nevoie de un dictator.

  Apreciază

  • De acord cu tine. Avem nevoie de un dictator sau hai sa zicem de o republica prezidentiala, dar mie teama sa nu cadem din lac in put. In zilele noastre nu prea am mai auzit de o „dictatura luminata”.

   Apreciază

 9. Gogu58,
  asta o spun mereu si eu.
  Daca adevaratii revolutionari preluau puterea in ’89 ma refer la tinerii cu trecutul nepatat adica fara comunisti sau membrii etc. Atunci nu ajungeam unde am ajuns acum.

  Apreciază

  • Ovidiu, iarasi nu sunt de acord cu tine. In primul rand tinerii de care vorbesti (au fost si batrani printre ei) nu erau revolutionari, erau o masa de manevra. De exemplu Che Guevara era un revolutionar urmat de alti revolutionari, din pacate la noi a fost un Iliescu. Si nu poti lua un tanar de pe strada, indiferent cat a stat in calea tancurilor, si sa-l pui mistru la finante sa zicem. Este totusi nevoie de oameni cu experienta si din pacate cei care au preluat puterea aveau experienta dar in furat si manipulat.

   Apreciază

 10. OVİDİU,MAİ CONCRET,GORBY A VENİT CU UN PLAN/SCOP PRECİS,FMİ PUNE CONDİTZİİ İMPOSİBİLE TOT CU UN PLAN/SCOP PRECİS,AVEAU NEVOİE SA NE DEA CA SA NE STRINGA CU UŞA,GUVERNUL SA FİE IN -İMPOSİBİLİTATEA -DE A PLATİİ!!!POPORUL SA FİE INFOMETAT SPECİAL !!!- SA SE DEA VİNA PE GUVERN Şİ REVOLTA POPORULUİ-….Şİ ATUNCİ …FORTZELE STRAİNE *SA SALVEZE Şİ SA İNSTAUREZE*SA İA -SUB CONTROL- !!!SA FİE ALES UNUL *PE SPRINCEANA*INKİNAT LOR -STRAİNİLOR-CA SA JUPOAİE Şİ CEA MAİ RAMAS DİN TZARİŞOARA STA !!! MA ROG LA DUMNEZEU,SA MA INŞEL Şİ SA NU FİE AŞA !!!

  Apreciază

 11. Gogu58,
  Partial iti dau dreptate, Boc nu este „problema” el de-fapt este o marioneta, asta-i place lui Basescu.
  Nu este voie sa ne punem asemenea intrebari parca numai Basescu exista.
  Sunt tineri avem oameni capabili, sperante cum sa nu.

  In primul rand un sef de stat care duce un popor intreg in prapastie cred ca macar moral trebuie sa demisioneze, pai ce mai avem nevoie de el? asta o facea si geoana, nu ? nu trebuie sa fii absolvent de universitate atomica..
  Mai intai sa vedem cum se desfasoara toata aceasta poveste. Da domnul basescu de ce nu a luat masuri acum 6 ani asa cum a facut Polonia ?

  Apreciază

  • De acord cu tine ca avem oameni capabili, singura problema este cum sa-i scoatem in fata. si hai sa fim seriosi, problemele noastre au inceput acum 20 de ani si nu au facut decat sa se adanceasca

   Apreciază

 12. Am vazut pozele cu Ceausescu si imi permit o sugestie: ce-ar fi sa pui cate doua fotografi alaturate ? De exemplu Ceausescu jucand „inele” si alturi Basescu dansand gemaparale cu taigancile !

  Apreciază

 13. IULIANA,
  UITE CA LA ASTA CHIAR NU M-AM GANDIT, DAR AI DREPTATE IN SENSUL CA CEAUSESCU FIIND MORT STIA CA VINE GORBY, SI MAI ALES CA SUFLETUL LUI E TARE RANIT DUPA CE L-AU OMORAT FARA MILA CU ATITEA GLOANTE, EU ZIC CA INTALNIREA DINTRE ILIESCU SI GORBY L-A ENERVAT PE CEAUSESCU CARE CANTASE IN ULTIMILE MOMENTE IMNUL DESTEAPTA-TE ROMANE APOI INTERNATIONALUL.

  Apreciază

 14. OVİDİU,TEAMA MEA CEA MAİ MARE ..ESTE DE ALTCEVA ..Şİ MAİ GRAV,POATE GREŞESC,DAR GORBY DE CITE ORİ A *VİZİTAT* ROMANİA..LA SCURT TİMP…
  *DİN PURA INTIMPLARE*..IN ROMANİA S A PETRECUT O SCHİMBARE RADİCALA !!!
  FMİ POATE ARE UN *SCOP* !!!…DUMNEZEU SA MA İERTE,NU VREAU SA İNVİNOVATZESC PE NİMENİ FARA TEMEİ…DAR IMİ AMİNTESC TOT TİMPUL ULTİMELE CUVİNTE ALE RAPOSATULUİ(NU ZİC CA A FOST UN PERFECT),DAR CIND
  ZİCEA..’ACENTURİLİ STRAİNE VOR ROMANİA’..NU ERA NEBUN,ERA F.LUCİD,CEEA CE A RECUNOSCUT GORBY CU MINA PE İNİMA !!!
  RO.A *PLATİT* F.SCUMP İNTRAREA IN UE,..Şİ PAREREA MEA ESTE CA *UNELE PUTERİ* ŞANTAJEAZA PE FATZA STATUL ROMAN,NE AU *DAT* CA SA *İA* Şİ SA NE BAGE PE UN DRUM *FARA İEŞİRE*….CRED CA GORBY NU *INTIMPLATOR* A VENİT…Şİ FMİ.. NE OBLİGA/PUNE CONDİTZİİ İMPOSİBİLE CU SCOPUL DE A DA *UNİİ* O NOUA LOVİTURA DE STAT !!! EU DE ASTA MA TEM…Şİ PRİMA DATA TZİE ITZİ SPUN.,DRAGA OVİDİU.DUMNEZEU SA APERE ROMANİA DE PUTERİLE STRAİNE RAU İNTENTZİONATE !!!

  Apreciază

 15. IULIANA,
  Conteaza ceea ce tu simti, si daca tu ai procedat corect. Nu cred ca exista un om care nu s-a fript, totul e relativ, nu trebuie sa te gandesti atunci cand simti ca ceva n-a fost in regula. Dar vad ca esti luptatoare si asta este o calitate.

  Apreciază

 16. OVİDİU,IMİ PARE FOARTE RAU DE CE SE INTIMPLA IN ROMANİA ,DİN İNCONŞTİENTZA UNORA,SAU REGLEMENTARİ,İDEİ,SOLUTZİİ, NESANATOASE.
  IMİ DORESC DİN TOATA İNİMA SA SE REZOLVE RAPİD,DAR- NUMAİ- PE CALE DEMOCRATİCA.SUNT TOTAL IMPOTRİVA FORTZEİ/RAZBOAİELOR/REVOLTELOR ,NU NUMAİ IN ROMANİA,PE TOT GLOBUL !!!

  Apreciază

 17. OVİDİU,MULTZUMESC,IN LUMEA *ASTA* PE CARE EU NU O INTZELEG,DİN PACATE NU ESTE SUFİCİENT SA Fİ SİNCER Şİ CORECT,TREBUİE *SA TZİ MEARGA* Şİ
  MİNTEA….Şİ..ACEASTA NECESİTATE S A DOVEDİT PE *DEPLİN* !!!(ALTFEL AJUNGEAM IN HALUL ASTA ?!? RIS CU PLINS !!!)

  Apreciază

 18. IULIANA,
  asa chiar si pare, dar nu cred ca va fi revolutie, dar daca asta e incapatinat atunci poate sa vina si un nebun sa-i deie un glont, situatia este mai grava decat ne imaginam, dar e sub control. Daca Basescu va demisiona ceea ce cred ca va fi, atunci avem sperante.
  Nu stiu si nu e frumos sa ma bag in viata privata, dar esti o fata sincera si tare desteapta.

  Apreciază

  • „Daca Basescu va demisiona ceea ce cred ca va fi, atunci avem sperante.
   ” Fals de doua ori. Dupa cum vezi Basescu nu are nici un gand de demisie, in ultima instanat Boc este pregtit sa-si dea demisia.In al doilea rand chiar daca demisioneaza nu avem nici o speranta. Pe cine vezi tu capabil sa fie presedinte si sa ne mai scoata si din cacao. Eu unul nu vad pe nimeni.

   Apreciază

 19. OVİDİU,IN ROMANİA,DİN CITE VAD PE NET,SİTUATZİA ESTE FOARTE GRAVA,
  ….MİROASE A INCEPUT/PERİCOL DE REVOLUTZİE….!!! NU TREBUİE/NU VREAU
  SA MAİ MOARA NİMENİ….AU MURİT DEJA PREA MULTZİ IN 89′ !!! CEL MAİ GRAV ESTE CA AU MURİT DEGEABA !!! SE INVIRTESC IN MORMİNTE CIND VAD ROMANİA !!!
  CE SOARTA JALNİCA A AVUT Şİ ARE POPORUL ROMAN !!!
  OARE DUMNEZEU CIND VA FACE LUMİNA Şİ LİNİŞTE PENTRU SUFLETELE ROMANİLOR ???!!!???

  CE AM PATZİT EU ?! OVİDİU ,NU ESTE İMPORTANT,DİN CONTRA,AM PRİMİT O *LECTZİE* !!! IN SFIRŞİT AM *INVATZAT *CA NU TREBUİE SA CREZİ SAU SA Aİ INCREDERE IN *ORCİNE*!!! DACA EU IN VİATZA NU Mİ AM BATUT JOC DE NİMENİ, CREDEAM(IN PROSTİA MEA)CA ESTE O REGULA GENERALA,ADİCA DACA EŞTİ CORECT/A ,DE ASTA Aİ PARTE,…DAR VİATZA ESTE ALTA ,*ALTZİİ* ŞTİU Şİ ALTE *REGULİ* CARE IN *LUMEA* Şİ CONŞTİİNTZA MEA NU EXİSTA/NU POT EXİSTA !!! AM PRİMİT O *LECTZİE* TARE,DUREROASA,DAR FOLOSİTUARE…POATE !!!

  Apreciază

 20. OVİDİU,NU L AM VAZUT PE RAPOSATUL IN REALİTATE DECIT DE LA DİSTANTZA,
  POATE Aİ DREPTATE,Mİ AM SPUS DOAR PAREREA(POATE GREŞİTA),NU İNTENTZİONEZ SA TE CONTRAZİC. CORECTEZ(SUS AM MINCAT O LİTERA,SCUZE,TASTATURA-FOARTE-
  MULTZUMESC OVİDİU,INCERC SA MA VİNDEC,O SA FİU BİNE!

  Apreciază

 21. OVİDİU-BEBE, POZA ESTE FOTOMONTAJ,PT.CA RAPOSATUL N.CEAUŞESCU ERA SCUND Şİ BASE…INALT,DAR ESTE O POZA REUŞİTA! INCA NU AM CİTİT ARTİCOLUL,ACUM IL CİTESC.

  Apreciază

 22. bai robert..da-ti un cap in gura, arunca-te in buda si trage apa dupa tine…te dai jurnalist…lol…numara si tu greselile pe care le-ai facut in articol…

  Apreciază

 23. CRIMA SI PEDEAPSA !
  Va rog sa publicati acest articol . El apare pe toate bloguriule politicienilor cu….escu , Iliescu, Voiculescu, Constantinescu si poate a fost citit si de basescu.
  Am speranta sa intereseze pe cititorii blogului dumneavoastra.

  DECE AI PUNE SARKOZI CATUSE LUI BASESCU ?
  ( DE LA 20 ANI LA INCHISOARE PE VIATA )
  Inainte de a pleca spre Rouen am petrecut doua zile la Paris. Am petrcut cateva ore la PRESS CLUB DE FRANCE unde am intalnit printre altii cativa ziaristi japonezi stationati in capitalla
  franceza. Dupa careva pahare discutia sa aprins. Subiectul principal : Redeschiderea dosarului de Rouen. Dosarul se refera la incendiul urias din portul de la Sena cand actualul presedinta a incendiat 37 de nave , plus nava pe care o comanda. Apoi dupa ani apare la un post de TV beat si povesteste plin de nonsalanta cum a falsificat probele inseland autoritatile
  franceze. Intrebarea la care incercam sa dam raspuns dece Sarkozi , presedintele francez
  care a facut totul sa acopere urmele, sa hotarat peste noapte sa-i puna catusele pentru un termen lung. Intradevar daca este gasit vinovat Basescu poate lua intre 20 de ani de puscarie si inchisoare pe viata.
  Auzind discutia sa apropiat de bar un lup vechi al ziaristici de la Le Monde pe care il stiam de pe vremea cand era corespondent la Tokio. EL nu numai ca a facut lumina in acest caz dar
  a desvaluit o noua crima a piratului de la Bucuresti. O palma pe care presedintintele Frantei nu o va ierta niciodata si abia asteapta sa o dea inapoi.
  LOVITURA MILITARA DIN CIAD PREGATITA LA BUCURESTI
  ( Intalnirea lui Basescu cu seful rebelilor Colonelul Mahamat Abbo Sileck la Constanta,Tabere militare inpanzesc teritoriul romanesc, , Intalnire cu membri romani ai LegiuniI Straine, Vizita de doau zile la fabrica de arme Cugir., Transporturi uriase de arme romesti catre Libiia de unde ajung in Ciad, , Intelegere secreta Basescu – Kadaffi
  Rebeliunea din Ciad, pusă la cale în Romania .stire preluata de agenţii de ştiri precum Associated Press, AFP sau Reuters.
“Comandantul „Alliance Nationale de la Resistance” din Ciad (ANR – Alianţa Naţională pentru Rezistenţă), colonelul Mahamat Abbo Sileck, s-a plimbat, săptămâna trecută, nestingherit, prin România. 
Războiul civil din Ciad se poartă cu arme româneşti, dezvăluie liderul ANR, cea mai importantă facţiune rebelă de pe teritoriul Ciadului.”
 REBELIUNEA INDREPTATA IMPOTRIVA PRESEDINTELUI IDRIISS DEBY SPRIJINIT DE FORTELE DE INTERVENTIE FRANCEZE.
  REUTERS : Sambata 2 februarie 2008, forte rebele inarmate cu arme romanesti preluate din Libia au patruns in capitala Ciadului, N’Djamena, pe care au parasit-o dupa doua zile de lupte intense cu armata guvernamentala si forta de interventie franceza (”Epervier Force”).
  Bilantul: 160 de morti si 1000 de raniti, potrivit datelor Crucii Rosii Internationale. Ultima incursiune a rebelilor in N’Djamena s-a soldat cu un mare numar de refugiati: sute de mii de locuitori ai Ciadului s-au indreptat spre granita cu Camerunul vecin. Franta a incercat sa intruneasca, intr-o sesiune de urgenta, Consiliul de Securitate al ONU, Presedintele Nicolas Sarkozy a anuntat imediat ca Franta “isi va face datoria”
  RAZBOIUL ROMANO FRANCEZ DIN AFRICA
  Presedintele Sarkozi nu a ezitat sa trimita avioane de lupta franceze care au bombardat, in cateva randuri, coloanele de rebeli inarmate de Romtehnica si conduse de fosti membrii ai legiunii straine antrenate in Romania,
  Razboiul romano francez sa transformat intr-un razboi intre Sarkozi si Basescu si se pare ca este castigate de partea franceza. Redeschiderea
  dosarului Basescu de la Rouen este o faza finala a acestui conflict. Se pare
  ca zilele in libertate a presedintelui roman sunt numarate.
  Corespondenta speciala pentru Nipon Press dela Paris
  Robert Horvath -Deva
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/
  ACEST ARTICOL A FOST REMIS AMBASADEI FRANCEZE DE LA BUCURESTI.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s