Çiğdem Özer alias Elçin: „Pentru ca pe ring nu am caştigat suficient pentru un trai cat de cat decent m-am facut dansatoare din buric”

Güzel Elçin

Elcin

“Atata timp cat gasim o explicatie rationala, e bine, asta ne linisteste, asta ne impaca, nu stiu, cu noi insine, ne ofera un gram de confort”. Cam ce i s-a ıntamplat şi frumoasei boxerite Çiğdem Özer…

Pe culmile succesului l-a clubul de box Fenrerbahçe din İstanbul, frumoasa sportiva ın numai doi ani şi jumatate reuşeşte sa obtina Cupa Republicana, Cupa İstanbul şi ınca trei titluri.

Pusa ın imposibilitatea de a caştiga ceva, deoarece boxul nu este o ramura sportiva destul de dezvoltata ın Turcia, Çiğdem Özer absolventa a Universitati Anadolu ( Anatolia) departamentul de turism şi management hotelier se decida sa ınceapa o viata noua :cu numele oriental Elçin, Çiğdem Özer ın scurt timp ajunge o dansatoare din buric renumita ın Turcia.

“ Boxul este asemanator cu dansul” spune Elçin, ıntr-un interviu acordat presei.( Sabah)

“Pe ringul de box trebuie sa dansezi tot timpul şi sa fii foarte agil, deasemeni se ıntampla şi cu muzica orientala”

“Cu 51 de kg. pe care le aveam oamenilor le era greu sa creada ca pot face box de calitate. Le-am dovedit ınsa ca boxul este un sport tehnic, este legat de creier şi nu conteaza greutatea atat de mult. De regretat este ca ın Turcia din box nu se caştiga bani ca sa poti trai iar din acest motiv am ales muzica orientala”, mai marturiseşte frumoasa Elçin ın ıncheierea reportajului acordat revistei Sabah.

İnterviu-Eylem BİLGİÇ

Sursa: Sabah Gazetesi

Traducere Gabi AYDOĞDU.
–––––––––

Elçin (numele de scena) – Çiğdem Özer, s-a nascut in Turcia Istambul, 1982. A absolvit liceul. Până la sfârşitul anului de învăţământ de liceu în Istanbul, a continuat viaţa în şcoli diferite, inclusiv Universitatea Anadolu Eskişehir, de turism – secţiune ospitalitate, a continuat.. Are o mare pasiune pentru schi,motociclete,cai. A inceput cariera la varsta de 17 ani,cu box-ul timp de doi ani si jumatate la Clubul de sport Fenerbahçe.
Intr-un interviu acordat cotidianului „Sabah” povesteste despre cariera sportiva de doi ani si jumatate la Clubul de box Fenerbahce, castigand primul loc nu a putut face bani din acest sport, si a trecut la Dansul din buric cu numele nou de scena Elçin.

Doi ani in calitate de dans oriental. După terminarea şcolii Ceylan la hotelul Inter Continental, a lucrat doi ani şi jumătate. A început ca o busboy, apoi a devenit un chelner, şi apoi încurcate alte departamente; Fitness Center şi-a asumat bara de şef de vitamine. „Oamenii care se uita la mine nu credeau ca am facut box. Eu încă nu prea cred. ”

în ciuda succesului de box. A preferat dansul din buric, este si un câştig financiar, de la spectacole, şi de a trăi. La acel moment, de asemenea, a schimbat numele de scena Ozer Elçin. A câştigat bine, luând slujba în serios, patru, cinci ani, adăugând că aceasta este de garanţie în viaţă.

Unul dintre cei mai mari suporterii, a fost si este cea mai mare celebritate din Turcia, Asena, dansatoare din buric, sosise intr-o zi privindu-ma, a intrebat „Cine este acesta?” Apoi am devenit prietene. Odata m-a intrebat – vrei ajutorul meu. În acea noapte a schimbat soarta „Çiğdemei Özer”. Am luat cursuri de dans, şi după un timp. Elçin pe scena.
TRADUCERE OVIDIU BRAN

7 comentarii la “Çiğdem Özer alias Elçin: „Pentru ca pe ring nu am caştigat suficient pentru un trai cat de cat decent m-am facut dansatoare din buric”

 1. OVİDİU mik şi dulcik,acum am ıntzeles cum sta treaba cu -İNVOLUTZİA- !
  -NU CUNOSC- ACEASTA PERSOANA,NU SUNT EU,PE CUVINT DE ONOARE !!!
  Am acelaşi e-mail,aştept sa mi raspunzi.PUPİCİ

  Apreciază

 2. @FARC- EP
  Te rog verifica ce a patit Elcin de numai se aude de ea din 2009.
  Multumesc n-am stiut despre Asena. pacat.
  Vezi la ceausescu ce scrie un idiot despre inteligeta lui ceausescu.

  Apreciază

 3. Sa-ti mai spun ceva…poate nu ştiai…Asena de cand a terminat relatia cu İbrahim Tatlıses acum 2 ani, nu mai iese pe nici un post Tv. De frica lui İbo, ca e ın gruparea lui Ogealan adikatelea PKK-ul, nici Paparazzi nu o mai filmeaza pentru Magazin din cauza ca nu pot fii publicate videorile… E terminata , atat ca mai iese extra pe içi pe colo…cazinouri, baruri şi alte aşezaminte deocheate… sa nu moara de foame şi acolo ca sunt tot mafioti bazati…Şi ışi mai face reklama cu you tube. Aici cu neo-liberalismul şi you tube e ınchis. İntram pe neveu, prin tunele şi altele. Au facut nişte baieti din Germania un K-Tunel pentru you tube şi pe acolo intra cine ştie,binenteles.

  Apreciază

 4. Pingback: Jimmy Carter: Marele conducător Nicolae Ceauşescu, a îndurat multe în trecut, a fost închis, torturat, dar datorită curajului şi a încrederii sale în viitorul ţării a înfăptuit realizări majore. « Nicolae Ceauşescu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s