Ministrul Economiei o are consiliera pe Miss Romania 2002, Cleopatra Popescu

Noul Ministru al Economiei, Ion Ariton, poate fi invidiat de toti colegii din Cabinet. Ariton o are consiliera la cabinetul parlamentar din Sibiu pe una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Cleopatra Popescu, in varsta de 29 de ani a fost Miss Romania in 2002.

Cleopatra Popescu (27 iunie 2005): „Visul meu este să-mi deschid un magazin de haine şi o agenţie de modele. Pentru că la asta ma pricep.”
Roberta Anastase începe să aibă concurenţă serioasă la capitolul „Miss România”. Nu va mai fi singura deţinătoare a acestui titlu din PDL.

Proaspătul ministru al economiei, Ion Ariton, are drept asistentă personală la cabinetul parlamentar de la Sibiu pe Miss România 2002

Ea e asistenta noului şef de la finanţe
Sibianca Cleopatra Popescu, Miss România 2002, cea mai „în vârstă” frumoasă a noastră (avea 23 de ani când ne-a reprezentat ţara la finala din Nigeria), este consilier juridic la o firmă de construcţii din Bistriţa.

Cleo a rezistat câţiva ani pe piaţa modei, însă în toamna anului trecut s-a hotărât să se apuce de meseria pe care o avea pe diploma de licenţă, după ce s-a şi măritat cu un ofiţer de infanterie. O carieră asemănătoare are şi Camelia Ilie, Miss România 1992. Creatoarea de modă Zina Dumitrescu şi-o aminteşte bine: „Era o fată înaltă, cred că avea 1,79, şi foarte frumoasă. Şi acum tot aşa e şi este o avocată de succes. Are o fetiţă superbă”.
Timişoreanca Dana Pintilie a reprezentat România la finala Miss World 1995, desfăşurată în Africa de Sud. Acum lucrează în Bucureşti, în domeniul resurselor umane, la o companie transnaţională care furnizează servicii de afaceri sau soluţii IT.


Ion Ariton vorbeşte ruseşte şi şi-a început cariera ca şef de tură la Centrala Turceni. Preşedintele PD-L Sibiu, senator şi şef al comisiei de buget finanţe, Ion Ariton, are adeziune la PSD, este fost handbalist şi a fost cercetat pentru o lipsă în gestiune de 10 miliarde de lei vechi, la sfârşitul anului 2002.

4 comentarii la “Ministrul Economiei o are consiliera pe Miss Romania 2002, Cleopatra Popescu

  1. pai numai d-astia si d-astea va vor pune ca s-o duceti bine! 🙂 asta este soarta celor care-si accepta statutul de servitori umili ai vestului si unde mai pui ca romanii chiar s-au batut ca sa ajunga aici! au distrus tot de dragul de-a fi stapiniti jefuiti si chinuiti.
    nu vad nimic frumos la asta. figura ei este chiar banala si vad ca absolut toate socotesc ca tenta de vulgaritate inseamna frumusete. ce le-au prostit! dupa cum spuneam conceptul eva si urmarile lui pot fi vazute peste tot.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s