Prima experienţă a lui DJ Harra: „Până n-am băut două pahare de vodcă, n-am putut să-mi dau sutienul jos”

Cluburile din ţară sunt pline de animatoare frumoase, barmaniţe arătoase şi DJ care intreţin spectacolul. Show-ul este insă garantat atunci cand in club mixează o DJ-iţă, care, la miezul nopţii, de dragul atmosferei, işi dă jos sutienul, spre deliciul bărbaţilor puşi pe distracţie. Numele ei este DJ Harra (Dana Neacşu), vine din Craiova şi ne povesteşte în exclusivitate cum a trăit prima ei apariţie topless în public, cât de bine câştigă din acest job şi care sunt DJ-ii ei preferaţi.

„Făcând topless, am vrut să ies din anonimat”

Dana, cum ţi-a venit ideea să mixezi topless?
Ideea nu îmi aparţine in totalitate. Un prieten bun care m-a lansat şi în tainele mixajului a venit cu propunerea si eu am acceptat în speranţa că astfel voi ieşi din anonimat.

Câştigi bine din acest job?
E destul de bine, mai ales că nu vreau să fiu ipocrită şi să zic că o fac doar pentru că este un hobby. Este adevărat că e o plăcere să pun muzică şi că atunci când ajung la pupitru sunt în „transă”, dar a doua mare satisfacţie vine când primesc „banii pe show”.

Cum a fost prima oară când ţi-ai dat sutienul jos în public?
Iniţial credeam că va fi exact ca şi la plajă, unde obişnuiesc să rămân doar în slip. Am avut însă o surpriză, pentru că nu reuşeam sub nici o formă să renunţ la sutien. Oamenii aşteptau să îndrăznesc, dar sutienul tot nu cădea. A trebuit să consum două pahare de vodcă cu suc de mere pentru a prinde curaj. În cele din urmă sutienul a ajuns pe un scăunel, dar tot nu am avut suficient tupeu să mă uit în sală. În primele zece minute, privirea îmi era îndreptată numai către butoane.

Ce părere crezi că au bărbaţii din cluburi care te vad cum te dezbraci?
Sper că au o părere bună. Dar există şi mulţi frustraţi şi frustrate care îşi petrec mai mult de jumătate din timp criticând şi bârfind. Pentru mine însă, astfel de persoane nu reprezintă decât nişte oameni care trăiesc să mănânce şi nu invers.

Ai primit si propuneri mai îndrazneţe din partea anumitor clienţi?
Nu, nu am primit nici o propunere. Publicul care vine să asculte o fata DJ şi să o vadă topless, face diferenţa între o tânără care este acolo să-şi facă treaba şi o fată amatoare de domni generoşi.

Nu are iubit

Te consideri o femeie atragatoare?
La un moment dat, tot te plictiseşti de propria persoana, oricât de frumos ai fi.

Ai un iubit?
Nu.

Dacă ai avea o relaţie serioasă, nu crezi că partenerul tău ar putea fi gelos că mixezi topless?
Nu ar avea de ce să fie gelos, îmi plac bărbaţii inteligenţi şi alături de mine va fi o astfel de persoană care mă va înţelege întotdeauna!

Umblă vorba prin târg că ai aere de vedeta…
Chiar deloc. Nu solicit lucruri ieşite din comun. Sunt un om care vrea să-şi asigure confortul necesar atunci când merge prin ţară. De exemplu, un hotel decent şi curat, cu aer condiţonat şi un restaurant în care să se poată mânca fără să fii deranjată de vietăţi neprietenoase.

Te încadrezi în tiparul oltencelor focoase?
Oltencele sunt rele de gură, dar cu suflet bun. Şi evident că sunt pasionale, aşa cum le-au catalogat mulţi bărbaţi expermentaţi de-a lungul timpului. Şi eu, da, sunt olteancă.

Ai de gând să-ţi pui silicoane?
Nu îmi fac implanturi pentru că îmi e frică, nu pentru că nu mi-aş dori.

Crezi în nobilul sentiment numit „dragoste”?
Dragostea e o stare de spirit minunată, imposibil de descris în cuvinte. Ea însă devine neplăcută atunci când, din anumite motive, unul dintre parteneri decide că îi este mai bine lângă altcineva şi dragostea se transformă ireversivbil în durere.

Care sunt DJ-ii tăi preferaţi?
Din România îmi plac în mod deosebit DJ Optik, Vali Bărbulescu, Adian Eftimie, DJ Pagal, Iar de peste hotare îmi place DJ Sasha la nebunie, Marco Carola, Coco Ariaz.

Îi place în România

Ce-ţi place şi ce nu-ţi place în România?

În România îmi place mai tot, nu mi se pare o „mare mizerie” aşa cum spun unii. E adevărat că are are multe lipsuri în majoritatea domeniilor, dar nu atât de mari încât să ne fie „silă” să mergem pe litoralul românesc sau la munte. Până la urmă românii sunt una dintre cele mai petrecăreţe şi primitoare popoare şi asta e minunat. Chiar nu avem o infrastuctură ca în Germania, avem o inimă mare şi asta e mult mai important.

Stiu că ai avut ceva conflicte cu fosta componenta ASIA, Sorana. V-aţi împăcat?
Nu.

5 comentarii la “Prima experienţă a lui DJ Harra: „Până n-am băut două pahare de vodcă, n-am putut să-mi dau sutienul jos”

  1. i se vede cultura din raspunsuri. asa tara, asa „vedete”……

    nu stiu daca un barbat inteligent ar sta cu o inculta ca tine, care n-a putut iesi din anonimat decit cind si-a aratat titele.

    semneaza o vietuitoare neprietenoasa…. frustrata…da, frustrata pentru curvimea din rromania.

  2. distrugerea unei natii incepe cu pervertirea femeilor iar la noi le-a mers treaba bosilor ca unsa de nu se asteptau nici ei! bine miza este mult mai mare iar asta face parte dintru concept numit eva. totul este la vedere in ziare la tv si chiar pe strada.

    http://antimedia.info/?p=222

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s