Membră PSD – damă de companie, Ioana Simona Dăncuş (22 de ani). Am făcut sex cu Negoiţă pe bani. Cu Bănicioiu s-a întâmplat pur şi simplu” Vezi si o poza cu Mircea Geoana! Vezi si stenogramele dosarului “SEX CU FOTOMODELE”.

Ioana Simona Dăncuş (22 de ani), membru PSD din 2009, a povestit, la 15 august 2010, procurorilor DIICOT, despre experienţa sa de damă de companie din cluburile de proxenetism din Austria şi din Germania. Ea a povestit că, în august 2007, s-a întors în ţară şi a particpiat, în perioada octombrie – noiembrie 2007, la emisiunea „Tonomatul de pe 2”, şi a colaborat cu formaţia Akcent şi cu Gabriel Cotabiţă. Tot în acea perioadă ea a povestit că s-a dus la Poiana Braşov, pentru a prezenta un eveniment.

„Atunci l-am cunoscut prima oară pe Negoiţă Robert Sorin. Asta pentru că în timpul participării la emisiune, adică două săptămâni, am fost cazată la Rin Grand Hotel. În acea perioadă am ajuns să mă sărut cu Negoiţă, nu am ajuns să întreţinem acte sexuale”, a povestit fotomodelul. „Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert Sorin de mai multe ori în anul 2007, după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă cît şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan şi nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale”, a mai povestit tânăra.
Sex cu prostituate la şcoala de vară a PSD

„La o petrecere organizată la Rin Grand Hotel l-am cunoscut pe Adrian Enache, cu care am ajuns să întreţin relaţii sexuale. În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD- şcoala de vară. Sunt şi eu membru PSD din 2009. S-a întâmplat pur şi simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Băniciou”, a mai arătat Ioana Simona Dăncuş. „Am întreţinut de asemenea acte sexuale plătite şi cu Ionuţ, fratele lui Robert Negoiţă. Nici de această dată nu a fost vorba de intermediere din partea lui Costan sau a lui Tera. S-a întâmplat anul acesta, fără nicio legătură cu Negoiţă Robert Sorin, era despărţi de soţia sa”, a explicat prostituata.

Ioana Simona Dăncuş s-a fotografiat în faţa Camerei Deputaţilor şi a postat fotografia pe site-ul Hi5, cu un titlu sugestiv: „Viitorul ne surâde….”

Drumul la „Tonomat” trece prin pat

Ioana Simona Dăncuş a mai povestit că a primit avansuri sexuale de la doi realizatori din cadrul TVR. „În vara anului 2008, Cornel a vorbit pentru noi cu Ştefan Şerbănescu şi Răzvan Nicolescu, reprezentanţii TVR 2 pentru a participa din nou la emisiunea „Tonomatul de pe 2″, eu şi Daniela Ruşcaş. S-a discutat despre plata unei sume de 50 de lei pe zi, mâncare şi cazare, iar când noi am întrebat ce implică aceste avantaje, ambii ne-au spus explicit că trebuie să întreţinem cu ei acte sexuale pentru a participa în emisiune. Altfel aveau o datorie faţă de o cunoştinţă potentă financiar a cărei fată era interesată să participe în emisiune. Le-am spus atunci că nu dorim să participăm în aceste condiţii”.
„Pe bani cu Robert Negoiţă”

O altă  tânără, Roxana Stan (21 de ani) a povestit procurorilor DIICOT, la 1 septembrie 2010, despre relaţiile cu clienţii săi. „Înainte de a pleca la Babylon, fapt petrecut în perioada în care eram aproape de Tera, am mai avut o serie de întâlniri cu mai mulţi bărbaţi, cu care am întreţinut acte sexuale plătite. Mă refer la Negoiţă Robert Sorin, care m-a sunat o dată, în timp ce eram amândoi la mare, cu unul din patronii de la cazinoul Queen, un bărbat scund de vreo 30 de ani şi un prieten de-al lui Florin Munteanu, patronul unei companii publicitare. Nu-i cunoşteam dinainte, am fost întâi sunată de ei pentru a stabili întâlnirea. Cel mai probabil aveau numărul meu de la Tera. Discutasem totuşi în prealabil despre o întîlnire cu Negoiţă Robert Sorin pe care o acceptasem ca posibilă în viitor”.

Bănicioiu: „Relaţiile mele, bazate pe afecţiune”

Nicolae Bănicioiu a dat o declaraţie de martor la DIICOT- Slobozia, la 8 octimbrie 2010, despre relaţiile pe care le avea cu Tămârjan.„Figura acestui bărbat îmi spune ceva, însă numele nimic. De-a lungul timpului am fost prezent la mai multe evenimente mondene, printre care şi prezentări de modă, concursuri de frumuseţe. Am şi făcut parte din juriu, la multe concursuri de frumuseţe. Mi-a mai fost arătată fotografia unui bărbat despre care am înţeles că se numeşte Costan Relu. Figura îmi este, de asemenea, cunoscută, însă numele nu îmi spune nici de această dată nimic. Negoiţă Robert Sorin îmi este prieten. Ne întâlnim destul de des, nu numai în ţară dar şi în străinătate. Este posibil să ne fi întâlnit de-a lungul timpului în Paris, Amsterdam. La multe întâlniri comune au participat şi tineri- fete şi băieţi. Nu am întreţinut niciodată acte sexuale plătind persoane de sex feminin, cu care am ajuns să am contact sexual. Cu atât mai mult nu am dat bani unor persoane pentru a întreţine cu femei contacte sexuale. Am avut şi mai multe relaţii de-a lungul timpului, dar ele s-au bazat întotdeauna pe afecţiune şi sentimente”.


–––––––––––-

STENOGRAMELE DOSARULUI  “SEX CU FOTOMODELE”
TĂMÂRJAN IOAN V:- Da.
ROBERT:- În costum de baie. Le văd şi eu, s-arunc şi eu un ochi.
TIV:- Perfect! Perfect! Gata, gata! O.K.!
(convorbire purtată de inc. Tămârjan Ion Valeriu cu Negoiţă Robert Sorin la data de 01.06.2008, ora 19:40:14);

• TIV:- Păi ştii de ce? Ia fii atent. La SLOBOZIA a picat GEORGIANA şi cu ELIZA. Nu mai vin.
ROBERT:- O.K.! E o.k.. E o.k.. Şi cine?
TIV:- Şi mă gândeam să o luăm pe DEBORA. Şi vine MIRELA cu MIKI şi cu încă o fată din FETEŞTI. Deci sunt trei. Cu ele două, 5.
ROBERT:- Păi şi cu. Şi cu ce ţi-am zis eu!
TIV:- Păi (neinteligibil) strâmbă din nas. Am vorbit cu ea şi nu prea e convinsă. Şi mai vorbesc odată cu ea acuma. Şi d-asta ziceam.
ROBERT:- Nu-i problemă. Nu-i problemă. Nu-i problemă.
TIV:- Eu mă gândeam la DEBORA. Că eu i-am zis de-atuncea. Hai DEBORA că pe urmă mergem în DELTĂ, una, alta. Nu ştiu ce. (convorbire purtată de inc. Tămârjan Ion Valeriu cu Negoiţă Robert Sorin la data de 06.06.2008, ora 18:23:14);

• TIV:- Ia fii! DEBORA nu merge. Merge asta. IRINA câştigătoarea, SIMONA LUNGU, două şi cu IRINA, acum a venit. Să stau de vorbă cu ea.
R:- Cine?
TIV:- Deci, IRINA câştigătoarea, SIMONA LUNGU din ORADEA şi acum vorbesc şi cu. Şi cu. Cum îi zice? ALEXANDRA BÎLBĂ. Fata asta din. Din IAŞI. (neinteligibil). Da’ nu prea e. Adică strâmbă mult din nas.
R:- E! O.K.! Păi o.k.! Hai să vedem, să facem vreo. Între 6 şi 8. Minim 6,
maxim 8. (neinteligibil). Da?
TIV:- O.K.! O.K.! Bine. Bine. Hai că mai vorbesc eu. Aha! R:- Haide! Vezi tu care e treaba. Vezi dacă vrea puştoaica să meargă? Ar fi bine. Asta care. Da! Care a venit cu mine. (convorbire purtată de inc. Tămârjan Ion Valeriu cu Negoiţă Robert Sorin la data de 06.06.2008, ora 18:29:26)

• ROBERT:- A! Ce vroiam eu să-ţi zic. Mă gândeam că mă duc cu nişte prieteni, e o chestie mai aşa, mai delicată, mai, ştii?
TIV:- Aha! Aha.
ROBERT:- Şi mă gândeam! Eu ştiu. La, ceva de genul, eu ştiu! ANDREEA de la LEHLIU, MIHAELA de la FETEŞTI.
TIV:- Eu am vorbit cu ele în principiu şi cu ANDREEA şi cu MIHAELA de la FETEŞTI, ăăă, ele sunt a XII acum şi intră chiar în perioada asta ses, în examene, în bacalaureat. Decât să le prindem aşa repede un weekend. Nu prea le lasă părinţii să plece. Cam aşa sunt acum. Să plece. Că zice: pleci cu trei zile înainte de bac? Pleci trei zile în DELTĂ, ce faci? Ai înnebunit? Înţelegi! Ceva de genul. Că e perioada asta cu
ROBERT:- Plecăm de joi până vineri măcar!
TIV:-O să vorbesc cu ele dacă e. Fără nici o problemă. Eu vroiam să zic că: Tu o mai ştii pe fata aceea de la FETEŞTI? ROXANA? Creaţă aşa?
ROBERT:- Aşa! Poate să meargă şi ROXANA.
TIV:- Da, deci. Am vorbit cu ROXANA şi a zis că merge. Am vorbit cu MIRELA de la FETEŞTI şi a zis că merge. Adică, fete care sunt clasa a XI şi care nu au probleme.
ROBERT:- Aşa.
TIV:- Am vorbit cu GEORGIANA de la TG. JIU, GEORGIANA, ştii tu (neinteligibil)…
ROBERT:- Da, da, ştiu.
TIV:- Şi a zis că merge.
ROBERT:- Da?
TIV:- Da! Da! Şi dacă mai e şi MĂDĂLINA CUCU de la IAŞI, care marţi termină sesiunea. S-ar putea să meargă şi ea.
ROBERT:- Păi ştiu. Da, GEORGIANA e de-a noastră? E ok?
TIV:- Eu zic că de-a noastră, dacă o luăm uşor aşa, finuţ şi discret, e de-a noastră.
ROBERT:- Cheam-o, cheam-o cu o seară, două înainte.
TIV:- Ok. Ok. O chem. O chem la BUCUREŞTI. Da? Că îţi dai seama dacă GEORGIANA mă întrebase pe mine de VIENA, că ar vrea să meargă! Da păi de treaba asta!
ROBERT:- A! Deci ar vrea să meargă la VIENA?!
TIV:- Da. Adică ea m-a întrebat: „TERRA uite o zi, două aş merge până acolo să văd cum mai stau lucrurile. Cu nu ştiu ce”. Înţelegi?
ROBERT:- A! E ok. E ok atunci. E ok, doamne-ajută!
TIV:- De asta zic.
ROBERT:- Da mă. Păi haide atunci ia-o pe GEORGIANA, ia-o pe
TIV:- Eu vorbisem şi cu CLAUDIA de la IAŞI, da săptămâna viitoare o operează pe mama ei. A zis că trebuie să stea lângă ea toată săptămâna şi nu poate să meargă nicăieri şi mai ales că ea acuma a şi renunţat la VIENA, la tot şi a zis că momentan vrea linişte.
ROBERT:- Că ce? Că?
TIV:- Momentan vrea linişte. Vrea să stea liniştită (neinteligibil).
ROBERT:- Aha!
TIV:- Da, uşor, uşor. Eu zic că trebuie să o ajutăm şi pe CLAUDIA un pic aşa ca să nu-o pierdem. Că o simt acuma într-un moment foarte delicat, aşa.
ROBERT:- A! De ALEXANDRA mă ziceam! De la SLOBOZIA.
TIV:- ALEXANDRA o să vorbesc cu ea acum! Dacă e. Ea e la mare acum cu mama ei într-un.
ROBERT:- Ea e a XII-a?
TIV:- E a XI-a. Ar putea merge şi ea.
ROBERT:- Păi hai mă să o luăm pe ea că e ok ALEXANDRA.
TIV:- Da! E super. Îţi dai seama. ALEXANDRA. Şi, şi cam asta e echipa de 5 fete dacă vrei.
ROBERT:- Păi da,da da, E foarte ok aşa. Şi încă trei? S-o mai luăm pe IRINA şi?
TIV:- IRINA! A! Pe cine mai vrei tu. Eu ştiu dintre celelalte fete! SIMONA LUNGU vrei? De Oradea? Blonda?
ROBERT:- Blonda vorbeşte aiurea mă, aia vorbeşte aiurea cu, cu RALUCA.
TIV:- O întreabă o grămadă de detalii. Bine acum SIMONA cred că a pus ochii un pic pe tine aşa. Şi ar cam vrea acolo într-un fel. Şi d-asta o întreabă să vadă e bine, nu e bine, e ok, nu e ok, deci face nişte calcule să vadă cum ar trebui.
ROBERT:- Da, mă! Dar ar trebui să o lăsăm de data asta. Zic eu. Nu ştiu.
TIV:- Cum zici. Eu o las. Deci eu nu am nici-un stres.
ROBERT:- Am putea. Am putea să mergem cu, cu IRINA, cu (neinteligibil)
TIV:- Vrei cu LUIZA? Cu fata asta din SLOBOZIA?
ROBERT:- Cine?
TIV:- LUIZA BRIOTĂ?
B:- Nu, nu, nu! Nu de data asta.
TIV:- Ok. Nu de data asta.
ROBERT:- Nu ştiu cum să zic. Nu ştiu cum să zic. Ia-o dacă tu crezi că poate să ne ajute la (neinteligibil).
TIV:- Păi depinde ce fete luăm ca să vorbească cu ele (neinteligibil).
ROBERT:- Cum?
TIV:- Depinde ce fete luăm, că dacă avem deja 5 care sunt de-ale noastre, ea cu cine ar putea vorbi. Cu IRINA şi cu altă fată care ar veni acolo.
ROBERT:- Şi cu DIANA.
TIV:- Şi cu DIANA. Dar eu te întreb. Eu am vorbit azi cu DIANA. Dacă ea se angajează la WATER PARK acolo, am înţeles de săptămâna viitoare.
ROBERT:- Aşa!
TIV:- Până vineri. Nu ştiu cum va fi programul ei.
ROBERT:- Hai lasă mă! Că acolo se rezolvă. Îţi dai seama. Nu-i
problemă.
TIV:- Păi d-asta. Adică, să nu fie din partea cealaltă probleme. Dacă e.
ROBERT:- Ha! Ha! Hai că asta a fost bună.
TIV:- Păi nu! Da tu ziceai să nu vorbească ceva pe acolo, una alta.
ROBERT:- N-auzi! Am vorbit eu şi astăzi cu ea şi mai vorbesc cu ea, nu-i problemă.
TIV:- Am înţeles. Am înţeles. Bun atunci. E ok. Păi atunci rămâne: IRINA, DIANA VÂLCU, poate LUIZA BRIOTĂ sau poate altă fată. Eventual una de la IAŞI. Mă gândeam să luăm.
ROBERT:-A!
TIV:- Pe CAMELIA sau pe altă fată?
ROBERT:- Cum?
TIV:- CAMELIA. Deci mă gândeam o fată de la IAŞI. CAMELIA.
ROBERT:- Aşa!
TIV:- CAMELIA, ALEXANDRA fata aceia care a fost acum, LAVINIA, blonda aceea care era deja de-a noastră, din echipa noastră,
ROBERT:- Aşa!
.
TIV:- Ok. Deci tu vrei 5 separat. Auzi? Ştii cu cine am vorbit azi!
ROBERT:-A!
TIV:- Cu CĂLINA, fata aceia de la PLOIEŞTI.
ROBERT:- Aşa. Şi?
TIV:- Şi a zis: oriunde am nevoie de ea, poze, să o chem la SLOBOZIA, la CĂLĂRAŞI, la BUCUREŞTI, orice, ea vine.
ROBERT:- Ok. Doamne-ajută!
TIV:- O întreb! Păi vii acolo. Una alta. Păi cică, păi dacă trebuie, cum să nu vin TERRA! Dacă-mi zici să vin, vin.
ROBERT:- E golancă aia!Aoleu!
TIV:- Nu? Şi eu am simţit-o!
ROBERT:- E golancă rău. Da mă rog să vedem care e treaba.
TIV:- Şi eu am simţit-o că e de-a noastră aşa.
ROBERT:- Nu e golancă în sensul ălalaltu. Nu! Nu ştiu. În sensul că e şmecherită. E!
TIV:- Adică e! Proastă aşa. Să zică una şi să facă alta!

ROBERT:- Ok, bine. Ideea, e o acţiune din asta mai specială, o să-ţi spun eu ţie.
TIV:- Am înţeles. Da. Dacă mi-ai spus că e ceva special, am înţeles.


E frumoasă, blondină şi deşteaptă. Nu e începutul unui banc, ci descrierea, în trei vorbe, a Simonei Dăncuş, studentă la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi, de câteva luni, ”modelă”.

Ambiţioasă, tânăra crede cu tărie că va reuşi să-şi îndeplinească visul, acela de a deveni prezentatoarea propriei sale emisiuni TV.

Blonda nu e blondă

La prima vedere, ochii albaştri, părul blond, picioarele lungi şi formele apetisante te fac să crezi că e una din fetele obsedate să fie frumoase şi atât. Dar dacă te întinzi la poveşti cu ea, ai parte de o surpriză: blonda ştie să vorbească. Din primele fraze îţi dai seama că ai de-a face cu o domnişoară pornită să ajungă o femeie matură. “Am trecut prin multe şi, deci, a trebuit să mă
mai repede decât alte fete de vârsta mea. Asta nu e ceva rău, doar că, uneori, mi-aş fi dorit să fiu şi eu ca ele… Mai copilăroasă, mai naivă”, se confesează Simona.

Miss Teologie

E studentă în anul I la Ştiinţe Socio-Umane, iar până nu demult se visa învăţătoare. S-a răzgândit, însă, în momentul când i s-a pus pe cap prima coroniţă de Miss, după Balul Bobocilor de la Liceul Teologic Greco-Catolic. Drept urmare, s-a apucat să facă modeling la Agenţia “Ami Art”. Zice că-i descurcăreaţă şi trebuie crezută pe cuvânt, fiindcă, abia intrată în business, a şi fost însărcinată cu organizarea concursurilor şi instruirea începătoarelor. “Sunt convinsă că aş putea să mă descurc în orice situaţie”, susţine Simona, sugerând că e capabilă de mai mult.

Vis pe jumătate împlinit

Pe viitor, tânăra şi-a propus să capete pe mână o emisiune de divertisment la una din televiziunile naţionale. Primii paşi în lumea showbiz-ului i-a şi făcut anul trecut, când a prezentat, timp de două săptămâni, “Tonomatul de pe 2”, alături de băieţii de la Akcent şi Gabriel Cotabiţă.

De atunci, apariţiile sale au fost tot mai dese. Anul ăsta, în martie, a devenit Miss Academy la Oradea şi Miss Popularitate la Bucureşti, fiind invitată şi în platoul emisiunii “Femeia Conduce” de la Euforia TV, iar apoi la matinalul Antenei 1, “Neaţa cu Răzvan şi Dani”. E drept, la această din urmă emisiune a ajuns prin intermediul unei înregistrări realizate tot în cadrul concursului Miss Academy, dar rezultatul a fost super: toţi cei care au văzut materialul şi-au şi dorit mai mult: s-o vadă pe Simona în carne şi oase!

nume: Simona Dăncuş
vârsta: 20 ani
ochi: albaştri
zodia: vărsător
măsuri: 90-61-90
înălţime: 1, 72 m
greutate: 50 kg
hobby: modeling, să se pozeze şi să călărească

5 comentarii la “Membră PSD – damă de companie, Ioana Simona Dăncuş (22 de ani). Am făcut sex cu Negoiţă pe bani. Cu Bănicioiu s-a întâmplat pur şi simplu” Vezi si o poza cu Mircea Geoana! Vezi si stenogramele dosarului “SEX CU FOTOMODELE”.

  1. O stiu pe una Oana Stroescu din Valenii de Munte care lucra printr-un club gen Babylon si care se lauda cu prietenii ei de la PSD si cu Sorin Negoita, o fata cu gura de aur care a inceput tot ca fotomodel si dupa aia a facut ASE-ul chipurile, acum se da drept PR-ista

  2. Pingback: CEVA - CEVA INC - Financial Ratios

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s