Protest singular la Brăila. 400 de militari în rezervă strigă “Jos tiranul” şi “Băsescu nu uita, puşcăria e a ta!”

Pensionarii din cadrul Garnizoanei Brăila au ieşit în stradă şi protestează, vehement, împotriva Guvernului. Ei sunt înarmaţi cu pancarte pe care sunt lozinci la adresa lui Traian Băsescu. Pentru prima după 22 decembrie 1989, la Brăila, se scandează „Jos Tiranul

În jur de 400 de militari în rezervă protestează în faţa Prefecturii exprimându-şi indignarea faţă de modul în care sunt trataţi de Guvernul Boc.
„Când s-a intrat în NATO am fost chemaţi şi multora ni s-a dat ordin să demisionăm. Acum suntem trataţi ca şi cum am fi fost ultimii oameni ai societăţii”, a ţinut să sublinieze unul dintre cei care au luat cuvântul la mitingul de protest.
Minute în şir, protestatarii au scandat: „Băsescu nu uita, puşcăria-i casa ta!”

Nu au existat altercaţii între militarii pensionari şi forţele de ordine, vreo 50 de jandarmi, dar atunci când s-a adus vorba despre recenta decizie de a înarma Jandarmeria cu armanent antidemonstraţii, foştii militari au huiduit, nu atât pe jandarmi, cât decizia guvernanţilor pe care ei au numit-o ca fiind generatoare de genocid.

2 comentarii la “Protest singular la Brăila. 400 de militari în rezervă strigă “Jos tiranul” şi “Băsescu nu uita, puşcăria e a ta!”

  1. ce aveti mah bashinoshilor cu Presedintele tarii ?
    ce militari ati fost mahhhh ?
    ati chinuit bietii soldati in termen, ati impuscat tinerii la granita care voiau sa fuga din lumea lu ceaucescu., ati pazit soldatii la facut agricultura, canale, si constructii si ati luat spagi si ai ati umblat beti. porcu de iliescu v-o dat pensii nesimtite, compensatii de miliarde si in loc sa mergeti la munca acu aveti pensiile astea NESIMTITE. r’atzi a dracu si sa va manca focu gheenei. HUOOOOOOOOOOOOOOOO beshinoshilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s