CONFORM MAGAZINUL BEST HU, SOTIA LUI GADDAFI ESTE UNGUROAICĂ – SAFIYA FARKAS – INITIAL NASCUTA ZSÓFIA FARKAS- BEST HU: KADHAFINAK MAGYAR FELESÉGE VAN! MI LESZ FARKAS ZSÓFIAVAL?

 După nouă ani Gaddafi kadhafi era nevoit  să se desparte de amanta sa ucraineancă  Galina Kolotnitska, însa a ţinut foarte mult la ea. Cu toate acestea, soţia sa de origine maghiară i-a rămas alături.
 Galina Kolotnitska

Galina Kolotnitska

Lumea îl considera pe Gaddafi monstru, dar există două femei care el înseamnă marea lor dragoste.
Una dintre ele este soţia actuală, Sofia de origine maghiară născută – iniţial – Zsófia – Farkas, în treizeci de ani de căsătorie a dat naştere la şapte copii. şi doi însa adoptivi. şi care la acel moment, momentul când s-au cunoscut i-a salvat viaţa. Nu-i o poveste de dragoste obişnuită, al lor este deja o legenda.
Pe tatal Zsófiei il cheama Farkas Iván care a ajuns in Bosnia pe vremea monarhiei. Zsófia 68 de ani a fost asistenta medicala cand l-a cunoscut pe Gaddafi in 1970.

Nouă ani In viata lui Gaddafi a aparut o alta asistenta.

De data asta o  ucraineancă l-a cucerit pe Gaddafi o blonda frumoasa, mai tanara fata de Gaddafi cu 30 de ani Galina Kolotnitska. Gaddafi a cunoscut-o la un spital din Tripoli. A fost alesă de Gaddafi ca sa faca parte din echipa de asistente in functia de inspector general. Galina a fost intodeauna  alaturi de el si l-a insotit aproape in toate vizitele in strainatate. Pentru siguranta Galinei Gaddafi insusi a trimis-o la Kiev. De aceea este o mare lovitura pentru Gaddafi aceasta despartire.
Zsófia Farkas
Zsófia Farkas

„A légitámadások közepette a líbiai vezetőt magánéleti csapások is érik. Kilenc év után el kellett válnia ukrán szeretőjétől, pedig hozzá nagyon ragaszkodott. Magyar származású felesége azonban mellette maradt. A világ szörnyetegként tekint Kadhafira, ám van két nő, akiknek ő jelenti a nagy szerelmet. Az egyik a felesége, a magyar származású Szofija – eredetileg Zsófia – Farkas, aki a házasságuk harminc éve alatt hét gyereket szült neki, kettőt pedig örökbe fogadott vele, s aki annak idején, a megismerkedésükkor az életét is megmentette. Nem mindennapi szerelmi történet az övék, már-már legenda!(….)”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s