Averea (Click) 2006: Monica Gabor, femeia lui Nutu Camataru. Crina, o fosta prostituata din Bacau 2011: Eu si Monica (Gabor Columbeanu) ne prostituam pentru bani! “Moni facea sex oral pe 1.500.000 de lei!” – video


Ea este Crina
Crina, o fosta prostituata din Bacau: Eu si Monica ne prostituam pentru bani!
Crina, o colegă din adolescenţa Monicăi Columbeanu face dezvăluiri şocante despre tinereţea controversată a fostei dive din Izvorani. Fosta prostituată spune că au locuit împreună în anul 2005, în Bacău şi spune că se prostituau împreună pentru bani.
Monica era cunoscută de interlopi şi era cunoscută ca damă de companie
„Monica Gabor era foarte cunoscuta in Bacau, nu a muncit nicio secunda din viata ei, era dama de companie, escorta pentru interlopi! Dinu Damaschin era protectorul Monicai!”, a spus Crina.
„În astea trei locaţii, am stat, timp de 6 luni, împreună cu Monica şi alte două fete din Moineşti. Eram minoră ca şi ea şi ne prostituam împreună”.
Tanara nu a negat ca in urma cu ani de zile ea personal profesa cea mai veche meserie din lume, dar are pretentia de a fi tratata cu respect!

Pe parcursul discutiei, Crina a recunoscut ca relatia ei cu Monica Gabor nu a fost una de prietenie. „Nu am fost prietene, ci colege. Am stat impreuna doua saptamani in aceeasi casa, in Bucuresti, ea era innebunita dupa bani, dupa masini de lux. Ne prostituam amandoua!”, a spus Crina.
In cadrul emisiunii au fost prezentate si cateva poze inedite din adolescenta Monicai, pe cand nu o chema Columbeanu si nici macar nu visa la statutul de vedeta.

Emisiunea Acces Direct i-a oferit Monicai Columbeanu dreptul la replica, insa vedeta nu a raspuns la telefon, refuzand orice contact cu presa.

Invitat sa comenteze acuzatiile Crinei, Florin Bichir s-a asezat inca o data in tabara lui Irinel Columbeanu, facand la randu-i dezvaluiri socante despre Monica. „Cand o chema Gabor era fericita cu o saorma, o pizza, un suc. Daca ii dadea un baiat saorma nu-i mai trebuia nimic! Nici nu stia cum arata o masina de lux, credea ca Bentley e tramvai!”, sustine Florin Bichir.

Data: 24.03.2011 / Sursa: Andreea Tatomir

Vezi aici ce parere aveau  despre Monica. Victor Ponta, Vadim Tudor etc. CLICK AICI

BOMBA. Viata viitoarei sotii a multimiliardarului Irinel Columbeanu este o incredibila telenovela. Incepand de azi, „Averea” va dezvalui, in exclusivitate, intr-un serial socant, trecutul ascuns al Monicai Gabor. De la 14 ani, ea a fost revendicata de doua clanuri tiganesti din Bacau. In vara lui 2003, eleva care trecea din clasa a X-a intr-a XI-a  s-a refugiat intr-un bar de noapte, proprietate a unui temut cap al lumii interlope din Moldova. Acesta a acceptat sa-i acorde protectie, insa, in schimb, i-a cerut sa lucreze ca stripteuza si dama de companie.

Nuţu Cămătaru

Nuţu Cămătaru

Walter, primul iubit La doar 14 ani, Monica a descoperit primul fior al dragostei. Ea l-a cunoscut intr-o discoteca din cartierul Sud pe Walter, liderul unui clan tiganesc. Intre timp, despre Monica, care locuia cu familia in cartierul Nord al Bacaului, a aflat si un rival de-al lui Walter: Mondan, seful clanului „Carutasilor”. In Bacau, doar pronuntarea numelui lui Mondan trezeste frica. Intre Walter si Mondan s-a pornit un adevarat razboi pentru Monica. Ca sa scape de sub teroare, ea a decis la sfarsitul lui iunie 2003, in noaptea de 28 spre 29, sa evadeze! Un baiat cunoscut din discoteca i l-a prezentat pe un anume Dinu Damaschin, reprezentant al Drepturilor Omului la Bacau.

Prima floare primita de Monica: o orhidee!

Era 28 iunie 2003, seara. Monica avea 16 ani si cinci luni. I s-a plans lui Damaschin ca este terorizata de tigani. Acesta a decis sa o salveze. I-a oferit prima floare din viata: o orhidee cumparata de la floraria „Gianina”. Destinul a facut ca aceasta florarie sa se afle langa barul de noapte „Armando”, detinut de temutul Ovidiu Hassan. La o masa din barul „Armando”, Damaschin s-a reintalnit cu patronul Hassan. I-a povestit cosmarul Monicai. Pentru ca Hassan este extrem de influent, i-a sunat personal pe Walter si Mondan si le-a cerut sa o lase in pace. Cuvantul lui Hassan a fost lege! Astfel, Monica s-a apropiat de patronul de la „Armando” si a acceptat sa lucreze pentru el. La inceput ca dama de companie si, apoi, dupa ce a capatat experienta pe ring, si ca stripteuza. A fost momentul in care Monica a semnat practic un pact cu diavolul. Intr-o seara, la „Armando”, a fost observata de un anume Radu Duta, apropiat de-al mafiotului Ion Clamparu!In anturajul lui Iacobov

De fapt, dintr-o declaratie olografa de-a Monicai – data in 1 august 2003 si pe care azi o prezentam in exclusivitate! – Duta nu vroia decat sa-i propuna o afacere: sa fie amanta lui Costel Rusu, „mana dreapta” a afaceristul care controla pe atunci RAFO, Corneliu Iacobov! Rusu avea o problema: era casatorit si tata a trei copii! I-a promis Monicai ca la 18 ani ii va cumpara masina si apartament. Ca o va ingropa in bani. A fost prima aventura serioasa a Monicai, fapt recunoscut de ea. Interesant, in seara cand a evadat de la Mondan, ea a fugit si de acasa. Avea cu ea doar o punga in care se gaseau o pereche de slapi si un crucifix. (D.I.A.)

Declaratia Monicai Gabor la Centrul Societatii Internationale pentru Drepturile Omului BacauSubsemnata, Gabor Monica, (…) declar urmatoarele. In urma cu circa 30 de zile, in 28.06.2003, m-am mutat acasa la Dinu Damaschin, acesta mi-a facut cunostinta cu mai multe persoane, printre care si cu numitul Duta Radu. Intr-o zi aflandu-ma in holul Hotelului Decebal, citind ziarele, a aparut Duta Radu.

A venit la mine si m-a intrebat daca poate sa ia loc langa mine. Astfel a inceput sa-mi propuna o afacere. A inceput intrebandu-ma daca vreau sa fac bani multi. Daca vreau, el ma poate ajuta sa-mi rezolve orice problema, i-am raspuns afirmativ, iar el mi-a spus ca stie pe cineva care vrea sa faca cunostinta cu o domnisoara care arata bine si care sa vrea sa devina amanta lui. Apoi mi-a spus ca acest domn are foarte multi bani, ca imi poate oferi tot ce vreau: imi cumpara apartament, imi da cati bani vreau si cand voi implini 18 ani, imi va cumpara masina, imi va plati facultatea, dar ca este casatorit, are copii si ca totul va trebui sa fie facut cu maxima discretie.
Dorind sa vad pana unde are de gand sa mearga cu propunerile, i-am spus ca parintii nu stiu ca astazi trebuie sa plec sa lucrez la mare. Auzind acestea, el mi-a spus ca pot sa vin sa stau la el acasa, pentru ca sta singur.
Am fost de acord, iar el mi-a spus sa ne intalnim sa vina sa ma ia de acasa cu bagajele. Ora stabilita a fost ora 13,00, la „Selena Nord”. Mentionez ca pe tot parcursul acestei discutii el imi spunea in mod repetat ca nu trebuie sa afle nimeni despre ceea ce vorbeam. Cu atat mai putin Dinu Damaschin cu care se presupunea sa rup orice fel de legatura. Ba chiar mi-a spus sa-i jur ca nu voi povesti la nimeni cele intamplate. A incheiat luandu-si la revedere si amintindu-mi ca nu trebuie sa povestesc nimanui nimic.
La ora 13,00, m-am dus la intalnire cu sora mea Ramona care m-a ajutat cu bagajul. M-am urcat in masina lui, un Audi A3 cu numar de inmatriculare BC-55-RON.
Am ajuns la apartamentul lui din str. Miron Costin nr.85. Mi-a spus sa stau acolo pana se intoarce. Sa stau linistita ca imi aduce el ceva de mancare. A incuiat usa si a plecat.
S-a intors pe la ora 18,00, aducandu-mi o pizza. Cat timp am stat in camera, telefonul a sunat iar el se ducea in cealalta camera sa raspunda.
Intre timp, el m-a mai intrebat lucruri de genul, daca sunt virgina, ce fel de sex am facut pana acum. Apoi mi-a mai spus ca daca as vrea si daca ar vedea ca s-ar putea lega o relatie intre noi, el s-ar putea indragosti de mine si eu de el si cine stie, poate ar putea sa devina ceva serios.
Eu, dorind sa vad cum vor decurge lucrurile cu domnul afacerist care trebuia sa-mi devina amant, i-am spus ca nu am de gand sa ma indragostesc prea curand de nimeni pentru ca eu tot ce vreau este sa fac bani. Din momentul acela nu mi-a mai facut nici un fel de propunere.
A mai sunat telefonul, iar din discutii mi-am dat seama ca la telefon era fosta sa sotie, care imi spunea ca se va intoarce in seara aia acasa. Apoi el mi-a spus ca s-ar putea sa dorm in acea seara in alta parte. Mi-a spus sa ma imbrac pentru ca s-ar putea sa plec in seara asta la Brasov, pentru ca trec pe la el niste prieteni.
M-am imbracat si mi-a spus ca s-ar putea sa dorm in seara aia la Dinu Damaschin.
I-am spus ca nu vreau pentru ca-mi era teama sa nu fie suparat pe mine pentru ca nu i-am povestit nimic.
In final m-am urcat in masina si am ajuns acasa la Dinu Damaschin. Acesta era in fata scarii. Mi-a dat cheia de la apartament dupa care a plecat cu Radu Duta.
A doua zi la ora 13, 00 am fost chemata la „Il Parmigiano” unde m-am intalnit cu Dinu Damaschin si cu Duta Radu.
Duta Radu mi-a zis sa mergem ca intarziem la intalnirea cu domnul de afaceri. A oprit la „Odiseea” unde am stat la o cafea. Dupa ceva timp, aproximativ 20 de minute, a aparut la noi la masa un domn prezentabil, la vreo 35 de ani. Am facut cunostinta. Mi-a spus ca il cheama Costel.
El era cel cu care urma sa am o relatie. Dupa vreo cinci minute am plecat cu domnul pentru ca dorea sa ne cunoastem mai bine, pentru ca locul nu era suficient de discret. Am iesit din Bacau si ne-am oprit la un local unde am stat vreo ora. Am aflat ca are 35 de ani, este casatorit, are trei copii.
Mi-a spus ca el imi poate oferi tot ce vreau si ca cel mai bine ar fi sa intrerup legatura cu domnul la care am locuit. Mi-a spus ca ar fi frumos sa inchei totul cu el. M-a intrebat cam cati bani a cheltuit acest domn cu mine si ca mi-i da el sa-i inapoiez ca sa nu mai am nici un fel de datorie.
I-am spus ca nu cred ca ar accepta, iar el mi-a spus ca cel putin sa-i fac un cadou si sa-mi iau la revedere de la el. Am plecat de acolo si m-a lasat sa iau un taxi de langa spital.
Inainte sa cobor mi-a dat 1.600.000, bani pentru cadoul pe care urma sa-l cumpar pentru domnul la care locuisem. Ramasese stabilit sa ne intalnim a doua zi la ora 10.00 la Dacia Service. Nu am putut sa ajung la ora stabilita, iar domnul nu mai era acolo. L-a sunat si l-am rugat pe Radu Duta sa ia legatura cu domnul Costel, dar domnul nu a mai avut timp sa ma caute.
Data:01.08.2003

ovidiu hassan

ovidiu hassan

Crina, o colegă din adolescenţa Monicăi Columbeanu face dezvăluiri şocante despre tinereţea controversată a fostei dive din Izvorani. Fosta prostituată spune că au locuit împreună în anul 2005, în Bacău şi spune că se prostituau împreună pentru bani.
Monica era cunoscută de interlopi şi era cunoscută ca damă de companie

ghidulbacaului.ro
Monica Gabor, femeia lui Nutu Camataru

CULISE. „Averea” publica azi al doilea episod despre trecutul incredibil al Monicai Gabor. La doar 16 ani, aceasta a lucrat timp de-o vara, in 2003, in obscurul bar de striptease „Armando” din Bacau.

La mijlocul lunii septembrie a acelui an, Monica ar fi trebuit, in mod normal, sa inceapa scoala. Era in clasa a XI-a. A renuntat insa, inghetand anul 2003-2004. I se promisese de catre „protectorii” ei din Bacau – despre care ati putut citi in editia de Minora de atunci Monica Gabor a pozat ca un fotomodel in barul de streptease „Armando”, impreuna cu Dinu Damaschin, personajul care a scapat-o din mainile mafiei tiganesti

Insotita de prietena ei, o anume Mihaela, Monica a parasit astfel Bacaul in 3 octombrie 2003.

S-a refugiat intr-un bordelDinu Damaschin la stanga

Dinu Damaschin la stanga

Potrivit lui Dinu Damaschin (reprezentantul Societatii Internationale pentru Drepturile Omului din Bacau, pe care Monica il rugase sa o scape din ghearele mafiei tiganesti), fetei i se aranjase ca, intr-o prima faza, sa fie cazata in Hotelul Bulevard din Capitala, unde sa si lucreze. Hotelul era patronat de multimiliardarul Corneliu Iacobov, care la acea vreme controla si combinatul RAFO de la Onesti. Administrator la „Bulevard” era un anume Mitica, fost sef de sala, care ar fi finul ex-ministrului Turismului, Dan Matei Agathon!
In 3 octombrie 2003, Monica a ajuns la „Bulevard”. Era seara. „Acolo, Mitica a atacat-o pe Monica, propunandu-i sa se culce cu ea, si, speriata, m-a sunat sa o scot de la hotel. Am sunat un prieten de-al meu, care il stia pe „imparatul” Nutu Camataru. A dat Nutu telefon si Monica s-a mutat la el, la hotel, undeva pe strada Merisani!”

Adresa lui Nutu, in agenda personala a Monicai

Locatia la care se refera Dinu Damaschin este un fost „cuib de nebunii” patronat de Nutu Camataru, iar adresa apare si in agenda personala a Monicai. Reporterii „Averea” au intrat in posesia acestei agende, in care – pe doua file (vezi facsimil) – sunt trecute numarul de mobil de la acea data al lui Nutu Camataru, adresa hotelului de pe Merisani si numarul de telefon fix de la „Bulevard”.
Dupa arestarea lui Nutu Camataru, procurorii au perchezitionat inclusiv stabilimentul despre care vorbeste Dinu Damaschin si care apare in agenda Monicai. Acolo s-a descoperit aparatura de inregistrare audio-video, disimulata in vaze de flori, lustre sau oglinzi, iar Parchetul a aratat ca, de fapt, hotelul era un bordel!

Filiera Spania

Altfel, inainte sa renunte la scoala (n.red. – pe care Monica a reluat-o in 2004!) si sa paraseasca Bacaul, viitoarea doamna Columbeanu ar fi atras-o si pe verisoara ei in acest joc periculos.
Declaratia pe care o prezentam integral in pagina 5 vorbeste de la sine. Adina Lungu povestea in 1 august 2003 ca i se propusese de catre un anume Radu Duta, „mana dreapta a lui Clamparu”, sa fie prostituata in Spania, contra unei sume de 1.000-2.000 de euro! (D.I.A.)

Administratorul de la „Bulevard” isi aminteste de Monica

Contactat de „Averea”, administratorul Mitica de la Hotelul „Bulevard” a confirmat partial incidentul din 2003 cu Monica Gabor: „Imi amintesc ca a fost atunci la mine la hotel si ca a plecat, dar nu pentru ca am tras eu de ea! Nu stiu cine mi-a prezentat-o! Pe Nutu Camataru il cunosc foarte bine, dar nu imi amintesc daca m-a sunat pentru Monica si nu stiu daca s-a dus ulterior la hotelul lui!”

Nevasta lui Radu Duta:

„Saraca Monica era bagata in patul unor personalitati care erau apoi santajate!”

Temutul Ion Clamparu, nas la un botez in Bacau

REPLICA-BOMBA. Radu Duta, personajul despre care Monica Gabor afirma in declaratia ei – publicata in editia de sambata a ziarului nostru – ca ar fi racolat-o si ar fi incercat sa o plaseze ca amanta a unui afacerist, sustine ca nu are niciun amestec in trecutul Monicai. Radu Duta il ataca pe Dinu Damaschin, despre care declara ca ar fi un impostor!
Sotia lui Radu Duta, Elena, al carui nume a fost vehiculat in aceasta poveste, a aruncat bomba: „Saraca Monica era bagata in patul unor personalitati din Bacau, care erau apoi santajate de Dinu Damaschin pentru ca acceptau relatii cu o minora!
Stim, mai mult, ca acesta racola fete pe care le punea sa se prostitueze si pe care ulterior le ducea sa sune pe la usi cu tot felul de oferte. Ii soca pe barbati cu tineretea lor si cu frumusetea dupa care le punea pe fete sa dea declaratii despre relatiile pe care le-au avut si ii santaja pe cei care cadeau in plasa lui. In aceasta situatie s-a aflat si biata Monica Gabor si multe alte fete. Eu personal am vazut-o pe Monica batuta de Dinu Damaschin. Le batea pe fete doar cu genunchii in gura.
Monica a fugit de la el dupa ce nu a mai suportat sa fie batuta!” Pe de alta parte, Radu Duta a afirmat ca a fost apropiat de Dinu Damaschin, caruia „ii dadeam bani doar asa, ca imi era mila de el!”

Declaratia verisoarei Monicai Gabor la centrul Societatii Internationale pentru Drepturile Omului Bacau

„Subsemnata, Lungu Adina (…) declar urmatoarele:
In ziua de 31.07.2003 am facut cunostinta cu Radu Duta, la restaurantul Nostradamus, prin intermediul verisoarei mele Monica Gabor. Acesta dorea cu insistenta sa vorbeasca intre patru ochi cu mine. Dupa aceasta intalnire am plecat la Hotel Moldova cu Monica sa bem o cafea. Aici eu am primit un telefon de la Radu Duta sa merg imediat cu un taxi pe strada Miron Costin, nr. 85 sa discutam. Insa aceasta intalnire a fost amanata pana mai spre seara. Am fost luata de catre Radu de la locuinta verisoarei mele si dusa la el acasa. Intre timp am auzit o convorbire telefonica intre Radu si fosta lui sotie. Acesta era foarte nervos din pricina faptului ca fosta lui sotie, Elena, a facut avort. Ajunsi acasa la el, Radu era foarte incordat din pricina fostei sale sotii.

In ghearele retelei de proxenetism a lui Clamparu

Dupa toate acestea am inceput sa tratam „afacerea” pe care se presupunea ca mi-o propune. Datoria lui era sa imi faca pasaport in urmatoarea saptamana. Trebuia sa fiu dusa intr-un club, in Spania, unde trebuia sa intretin relatii sexuale cu clientii, printre care si sex oral, specificand doar cu prezervativ: „Nimic nu se face fara prezervativ”. Cand a venit vorba de Dinu Damaschin (n.r. – reprezentantul Societatii Internationale pentru Drepturile Omului Bacau), Radu a zis ca nu este nicio problema, ca el nu trebuie sa afle nimic, Duta fiind mana dreapta a lui Ion Clamparu. Am fost nevoita sa jur ca toate vorbele din aceasta seara nu vor ajunge la Dinu Damaschin.
Mi-a promis ca acolo daca ma voi purta frumos va fi posibil sa raman cu el, sa stau cu el in casa. Mi-a promis ca nimeni nu se va lua de mine si ca pot avea pe seara clienti incat sa ajung la suma de 1000-2000 suma impartita cu el jumatate-jumatate.

„Profesorul” de sex oral

El a dat de inteles ca vrea sa se culce cu mine iar eu nu m-am opus pentru a-l face sa prinda incredere in mine. Insa el a dorit mai mult, a dorit sa-i fac sex oral. Cand a auzit ca nu stiu sa fac el mi-a propus ca ma invata el ca sa imi fie mai usor cand ajung acolo. Insa eu am refuzat si nu a mai insistat. Dimineata cand m-a trezit mi-a explicat ce sa ii spun lui Dinu Damaschin ca sa nu afle de afacere. Trebuia sa ii spun lui D.D. ca eu pur si simplu nu am vorbit nimic cu Radu din cauza discutiilor aprinse cu fosta lui sotie urmand ca eu sa fi dormit pe canapea in sufragerie iar el in dormitor.
Am fost dusa acasa la verisoara mea, Monica de catre Radu cu ideea sa ma ia de acolo si sa ma duca acasa, in Targu Ocna si nu stiu ce s-a mai intamplat ca eu am urcat sus, Radu sa-si ia motorina si nu l-am mai vazut, nu a mai dat nici un semn de viata in dimineata aia.
Data: 01.08.2003″

Si-a invitat personal familia la nunta

REVEDERE. Cu o saptamana inaintea nuntii, iubita lui Irinel Columbeanu a ajuns vineri la pranz, la Bacau, unde s-a reintalnit cu sora ei, Ramona. Paparazzii ziarului „Averea” le-au surprins pe cele doua surori iesind dintr-un boutique din fata blocului in care locuieste familia Gabor, pe strada Aprodul Purice. Eleganta, Monica (19 ani) nu s-a sinchisit sa care vreuna dintre plasele cu cumparaturi, lasand povara pe umerii Ramonei (17 ani). Viitoarea sotie a lui Columbeanu a evitat sa discute cu „Averea” despre motivul vizitei la Bacau: „Nu vorbesc cu ziaristii! De asta nu voiam sa ajung la Bacau, ca aflati imediat!” O fosta colega de-ale Monicai ne-a marturisit, in schimb, ca ea a tinut sa-si invite personal familia la nunta si sa o astepte acasa pe mama ei, Veronica, care a revenit, vineri seara, de la munca din Italia. (D.I.A.)

Autor:
Sursa:Averea
Aparut pe: 18 Iul 2006
––––––––
Bogdan Pavelescu

Despre viata vedetei de dinaintea casatoriei cu Iri s-a speculat mult. Iar una dintre cele mai vehiculate ipoteze este legata de presupusa viata de dama de companie a Monicai.

Reporterii STL.RO au stat de vorba cu Crina, o fosta vecina din Bacau a brunetei, care marturiseste ca a prestat cu Moni cea mai veche meserie din lume.

Lasand prejudecatile la o parte, fosta escorta – in varsta de 22 de ani, cu trei mai tanara decat ex-colega ei – ne-a demonstrat ca este o tipa sincera, directa si cat se poate de dezghetata.

Dar si curajoasa, tinand cont de afirmatiile facute despre Monica Columbeanu. Sau “Mona”, cum ii spunea ea de pe vremea cand ambele ar fi fost colege de breasla.

“Am fost vecine in Bacau si ne-am intalnit din nou in Bucuresti. Amandoua intretineam relatii sexuale pe bani, in acelasi loc”, isi incepe povestea Crina, in exclusivitate pentru STL.RO.

Moni era minora!

Potrivit spuselor fostei escorte, cele doua au fost colege la sfarsitul verii lui 2004. “Pe atunci se intampla, in august-septembrie 2004, timp de doua saptamani”, explica ea.

Facand un calcul simplu, daca tinem cont ca Monica este nascuta pe data de 8 ianuarie 1987, la vremea respectiva, actuala doamna Columbeanu avea 17 ani si jumatate si era, drept urmare, minora!

1.500.000 cu finalizare!

Intrand in detalii, Crina ne-a vorbit despre tarifele percepute de Monica Columbeanu, dar si de restul fetelor, fiind vorba de preturi standard.

“Era 1.500.000 de lei cu finalizare. Sex oral si normal. Sau 2.000.000 ora. Clientul putea da mai mult, daca voia sado-maso sau fetisuri, dar Mona nu se baga la asa ceva. De obicei, lua 1.500.000, din care 800.000 ramaneau pe caiet, iar restul ei”, detaliaza Crina.

Potrivit spuselor Crinei, Moni ar fi prestat cea mai veche meserie in august 2004, cand avea doar 17 ani

Facea 2 milioane pe zi!

Fosta colega sustine ca, din cea mai veche meserie din lume, Moni nu castiga prea mult, dar nici prea putin. Cat sa supravietuiasca in Bucuresti.

“Ramanea cu 2 milioane in medie pe zi. Uneori, ajungea la 3,4 milioane. Alteori, nu ramanea cu nimic. Se duceau multi bani pe mancare. Toate fetele faceam cheta pentru mancare si tigari, in fiecare zi”, povesteste Crina.

In “contractul” escortelor, exista si o prima de “obiectiv”, insa, spune tanara, era aproape imposibil de realizat: “Trebuia sa faci 40 de clienti pe saptamana. Daca faceai 40, la restul iti intrau toti banii in buzunar. Dar nimeni nu reusea asa ceva…”.

“A avut client o vedeta TV!”

Aceeasi Crina ne spune ca Monica Gabor nu era una dintre cele mai cautate escorte, insa se descurca. Iar daca o ducea destul de rau la cantitate, se revansa la capitolul calitate.

“A intretinut relatii sexuale contra cost si cu un om de televiziune, dar nu pot spune despre cine este vorba”, a mai spus Crina in exclusivitate pentru STL.RO.

“Cu mosii era mai usor!”

Potrivit fostei colege, multi dintre clientii Monicai erau trecuti de o anumita varsta. Regula se aplica si in cazul celorlalte fete, de altfel.

“Cu mosii era mai usor. Terminau repede – sau deloc! – si ramaneai si cu banii. Era la fel in cazul tuturor fetelor”, a mai tinut sa precizeze tanara de 22 de ani.

“Daca nu o salva Iri, poate se prostitua si acum!”

Salvarea Monicai Gabor a venit in momentul in care in viata bacauancei a aparut Iri. Ce s-ar fi intamplat insa daca pantofiorul “Printului” nu s-ar fi potrivit pe piciorul “Cenusaresei”?! Ei bine, ne raspunde aceeasi Crina.

“Daca nu ar fi fost el sa o salveze, probabil s-ar fi gasit altcineva – un francez, un elvetian ceva. Daca nu, poate lucra ca prostituata si acum. Oricum, eu o inteleg perfect pe Mona, pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie acum. Cred ca orice femeie – si aici ma refer la cele ca noi, care provin din familii dezbinate – ar face acelasi lucru. Problemele apar insa dupa doi, trei ani, cand incepi sa vrei libertate. Sincer, nu stiu cat de mult te poti maturiza fortat”, a mai spus Crina in exclusivitate pentru STL.RO.

SECRET LIFE

4 comentarii la “Averea (Click) 2006: Monica Gabor, femeia lui Nutu Camataru. Crina, o fosta prostituata din Bacau 2011: Eu si Monica (Gabor Columbeanu) ne prostituam pentru bani! “Moni facea sex oral pe 1.500.000 de lei!” – video

  1. Despre oricine se pot insira tot felul de porcarii. Asta nu inseamna ca exista vreun dram de adevar . Sa le fie rusine manastrucilor care ravnesc la fete pe care probabil ca le-au vazut doar pe strada , sau mai rau, la televizor.

    Eu nu cred o iota din porcariile la adresa acestei fete Monica . Sunt toti invidiosi pe ea ca a stiut sa suceasca mintile unui bogatan si l-a pacalit sa se casatoreasca cu ea si sa faca si copil . Asta e tarasenia . Romanul crapa de ciuda cand cineva se pricopseste peste noapte asa ca Moni. Dupa parerea mea bravo ei . A fost desteapta ca a pus mana pe piticul atomic plin de bani . Barbatii cu bani sunt si mai fraieri decat femeile cu bani ptr. ca -si pierd simtul realitatii si ajung sa se creada irezistibili indiferent de cat de hidosi sunt. Pentru fete destepte ca Monica Gabor nu sunt insa decat o prada usoara.

    Iar din declaratia acelei proaste presupuse verisoara Monicai nu reiese decat ca ea este o curvistina ieftina si proasta si nu ca Moni ar fi asa ceva . Ce alte dovezi exista ? Vorbe ? Si eu vin maine si va umplu de respect pe unele sau altele ca sunteti niste curve . Si inseamna ca din asta reiese ca va prostituati? Cine sunt eu sa spun asa ceva ? De ce as fi credibila ? Este acelasi lucru si cu vorbele astea aruncute din supermare invidie .

    Monica daca e desteapta va da publicatiile in judecata si se umple de bani. Eu asa as face in locul ei . Cu ce drept o tarati in noroi ? Cine sunteti voi cei care scrieti asemenea porcarii la care nu aveti nici un fel de dovezi palpabile in afara de cateva vorbe invidioase.

    Sunteti rosi de pizma ca unele fete care nici nu sunt cele mai frumoase ( caci Moni nu e de fapt o fata chiar atat de frumoasa – daca este sa o compar cu alte fete superbe dar fraiere)ajung sa pacaleasca bogatani si sa-i faca sa le iubeasca.

    Si apoi de ce femeile sunt curve si barbatii nu ? Suntem cumva in Turcia ? Oare nu fac aceleasi lucruri si unii si altii ? Sexul se face in doi ( ma refer la oamenii normali ) -si atunci de ce unul este de blamat si celalalt OK ? Sunteti bolnavi cu capul , sunteti primitivi si neevoluati . Semanati cu mamaia barfitoare de la tara mult mai mult decat cu oamenii civilizati .

    Eu la fata asta am admirat un singur lucru si anume ca a stiut ce vrea in viata. A vrut sa-si depaseasca conditia si a reusit in ciuda faptului ca , repet, nu este o fata grozava. Are multe defecte si semne de rahitism , dar a reusit sa-l faca pe pitic sa o vada frumoasa si sa si plateasca pentru a-i face reclama, de frumusete. Si iata ca oamenii chiar au ajuns sa o vada frumoasa. Bravo ei inca o data !
    Stiu fete absolut superbe ( Romania nu duce lipsa de femei superbe ) care stau la cratita , indura batai , cara sacose , cresc copii si se duc sa munceasca pentru a-si intretine barbatii si copiii. La ce le foloseste frumusetea ? Ca sa profite de ele vreun jegos cu 6 mil. lei / luna ? Multe dintre ele au si facultati terminate . Sunt insa proaste si nu stiu sa-si speculeze calitatile cu adevarat deosebite . Nici nu le merita barbatii care profita de ele .

    Apreciază

  2. Pingback: Micul Virinel are visuri de mărire: Se visează primar peste mitici … « Românica blues

Comentariile nu sunt permise.