Marilyn Monroe a pozat nud cu 4 luni înainte de a muri – VEZI FOTO!

Această prezentare necesită JavaScript.


Cu doar 4 luni înainte de moarte, frumoasa blondă Marilyn Monroe a realizat o şedinţă foto inedită, în care a pozat nud pentru Lawrence Schiller, unul din cei mai apreciaţi jurnalişti de peste ocean.

Fotografiile nud ale celebrei actriţe au fost făcute pe platoul de filmări de la Something’s Got to Give, în 1962. Fotograful Lawrence Schiller a prezentat pozele într-o expoziţie la Galeria Duncan Miller din Los Angeles şi le va scoate la licitaţie, scrie Daily Beast.

Şedinţa foto cu Schiller a marcat prima dată în 10 ani când Marilyn Monroe a acceptat să pozeze nud şi motivul ei a fost clar: blonda a vrut să le dovedească celor de la 20th Century Fox, că poate fi la fel de valoroasă ca un instrument de publicitate ca orice altă actriţă din lume. Una dintre aceste fotografii a apărut pe coperta revistei Life din 1962, acesta devenind unul dintre numerele legendare ale publicaţiei.

„Marilyn ştia cum lumina îi modela corpul şi chipul, de aceea primea foarte rar indicaţii despre cum să pozeze. Dacă îi dădeai o eşarfă, ea ştia să se joace cu ea, aşa cum un copil se joacă cu o jucărie. Dacă îi dădeai un costum de baie din două piese, ştia exact când să îl dea jos astfel încât să ajungă pe coperţile tuturor revistelor”, a declarat fotograful Lawrence Schiller pentru Daily Beast.

Una dintre cele mai frapante fotografii din expoziţia de la Galeria Duncan Miller o înfăţişează pe Marilyn goală odihnindu-se pe marginea unei piscine cu un picior ridicat, gura deschisă şi ochii mari, parcă invitând privitorul la o baie alături de ea. „O imagine care spune totul, dar nu arată nimic”, aşa cum observa fiica lui Schiller.

Deşi sedinţa foto a avut loc cu doar patru luni înainte de moartea tragică a actriţei, Marilyn nu arată niciun semn că se află în pragul colpsului.

„În faţa camerei foto, la fel ca şi pe platourile de filmare, Marilyn juca un rol. Ea avea abilitatea de a-şi aduna toţi demonii într-o cameră şi să închidă uşa. O dată ce uşa era închisă, ei nu mai existau în mintea ei”, a explicat Lawrence Schiller.

Marilyn Monroe a rămas în amintirea fanilor exact aşa cum apare în fotografiile lui Schiller: o femeie superbă şi talentată care emană fără să facă eforturi sexualitate şi senzualitate.

Un comentariu la “Marilyn Monroe a pozat nud cu 4 luni înainte de a muri – VEZI FOTO!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s