Mădălina Pamfile: «Adorm îmbrăcată după prezentările de modă»

Mădălina Pamfile, poreclită eleva lui Mazăre, a devenit cunoscută după ce a pozat împreună cu primarul Constanţei în Playboy

Fotomodelul Mădălina Pamfile (18 ani) are, de când este iubita primarului Constanţei, Radu Mazăre, atât de multe contracte încât abia dacă le mai face faţă. Poate că nici la şcoală n-ar mai ajunge, dacă mama ei adoptivă nu ar avea grijă să o trezească în fiecare dimineaţă.


Mădălina Pamfile, elevă în ultimul an la Liceul „Jean Monnet” recunoaşte că se zbate să facă rost de bani pentru a se întreţine şi pentru a-şi plăti chiria casei în care locuieşte, aşa că şcoala a trecut-o pe locul al doilea: „Mai am doar un an de şcoală, dar din modelling voi câştiga ani buni. Mi-a plăcut dintotdeauna să citesc şi să învăţ, însă trebuie să mă ocup şi de mine, am nevoie de bani, aşa că nu refuz nici un job. Din păcate sunt multe prezentări de modă, mai ales în weekend, şi se termină în jur de 4.00 dimineaţa, aşa că, atunci când ajung acasă, adorm îmbrăcată. Noroc cu mama mea adoptivă care mă sună zilnic să mă trimită la şcoală, că nici că m-aş mai trezi”, a declarat ea, pentru Click!

Mama ei câştigă binişor ca dentist, are şi pacienţi care îi vin din Italia, dar banii pe care îi adună îi ajung doar pentru a întreţine casa din Gugeşti (Jud. Vrancea).

Vecinii iubitei lui Radu Mazăre ne-au de­­­clarat că mama naturală a fotomodelului avea serioase probleme cu banii atunci când a născut-o, aşa că, de la doi ani şi jumătate, Mădălina a fost crescută de familia Roşca.

Mădălina Pamfile: „Radu Mazăre este idealul meu în viață”
Eleva lui Mazăre, cea despre care presa a scris că ar fi iubita edilului COnstanței, a declarat pentru emisiunea „Draga me prietenă” că acesta reprezintă bărbatul ideal pentru ea.
„Este idealul meu la momentul actual, la cei 18 ani ai mei. Radu este un bărbat atrăgător, un bărbat care știe cum să se poarte cu o femeie. El nu vrea orice tip de femeie. Câte puștoaice nu l-ar vrea pe Radu?
Asta s-a observat și în anumite poze în care au apărut cu el. Femeia de lângă de el trebuie să crească dacă nu este așa cum își dorește el”, a declarat eleva în vârstă de 18 ani.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s