Galerie

Frumoasa cântăreaţă Alexandra Stan, în FHM-ul spaniol! Lo enseña todo en el último número de la revista FHM

Alexandra Stan, noua revelatie a muzicii dance, face cunoscut numele României in intreaga lume. Nascuta in 10 iunie 1989 Constanta.

Această prezentare necesită JavaScript.


Timp de nu mai putin de sase saptamâni a fost pe primul loc in Billboard SUA, performanta reusita doar de celebrele Madonna si Lady Gaga. „Ca sa gustam putin din succesul ei, am insotit-o la Luxemburg, la concert. De 1 Decembrie ii aflati povestea”, a declarat Paula Herlo.Numărul din decembrie al celebrei reviste pentru bărbaţi beneficiază de un pictorial sexy cu frumoasa cântăreaţă română, care va concerta la Madrid pe 9 decembrie.

„România este o maşină de creat succese şi artiste cu corpuri de vis. Are brunete, precum Inna, dar şi blonde, precum Alexandra Stan. Ambele au cucerit clasamentele muzicale europene cu hituri catchy şi dansabile, dar de data aceasta Alexandra Stan este cea care a avut curajul să-şi expună nurii”, scrie site-ul radio-ului spaniol Europa FM.
Alexandra declară, în ultimul număr al revistei FHM, că încă încearcă să asimileze imensul succes de care se bucură: adună la concerte 30.000 de oameni iar fanii i-au dedicat chiar şi cărţi. „Am cântat chiar şi pentru 500.000 de persoane, mai multe decât există în oraşul meu natal, Constanţa”, le-a mărturisit românca spaniolilor.Cu frigul care se instalează încet-încet şi în Spania, Alexandra Stan îi va încălzi pe spanioli în luna decembrie cu formele sale. Deşi este încă necunoscută publicului spaniol, vocea sa i-a cucerit de mult, alături de restul europenior. Pe 9 decembrie, însă, madrilenii o vor putea vedea şi în carne şi oase, pentru că artista va susţine un concert la Premiile 40 Principales. Până atunci, însă, se pot delecta şi familiariza cu imaginea sa în paginile revistei FHM.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s