Se pare că Mădălina Pamfile a intrat în graţiile stelistului Cristi Tănase.

Unul dintre cele mai noi nume din modellingul românesc, vedeta Playboy Mădălina Pamfile, cunoscută drept “eleva lui Mazare”, se pare că a intrat în graţiile stelistului Cristi Tănase. Cei doi s-ar fi întâlnit, zilele trecute, la petrecerea dată de Steaua după câştigarea meciului cu Dinamo şi şi-ar fi făcut ochi dulci.

Surse din anturajul celor doi ne-au povestit că, în seara în care steliştii au serbat victoria în faţa lui Dinamo, între Cristi Tănase şi Mădălina Pamfile părea să se înfiripe o idilă, în ciuda faptului că momentan se ştie de-spre Cristi că ar fi implicat într- o relaţie cu manechinul Alexandra Damaschin

Fotbalistul şi eleva se ştiau se pare de ceva timp, însă cele câteva ore de socializare, pe care le-au petrecut împreună după meci, i-au apropiat ceva mai mult. Şi probabil că ar mai fi stat împreună, dar petrecerea steliştilor nu a durat chiar până dimineaţă, cum ar fi fost de aşteptat, gaşca spărgându- se în doar câteva ore, Mădălina părăsind incinta alături de Cristi Tănase. Gentleman din fire, acesta s-a oferit, cel mai probabil, să o conducă acasă pe tânăra care i-a ţinut companie toată seara şi trebuia să meargă a doua zi la şcoală.

Şi-a făcut iubitele celebre

Cristi Tănase a apărut prima oară la braţul Iuliei Tăbăcaru, iar statutul de iubită a stelistului şi formele ei apetisante i-au atras acesteia porecla de “Bombă-sexy”. După tumultuoasa relaţie cu Iulia, Tănase s-a cuplat cu Diana Gureşoai. Şi noua achiziţie, de la vremea aceea, a fotbalistului s-a ales cu un “nume”, după ce a devenit cunoscută la braţul lui: “Strâmba lui Dodel”, apelativ cauzat de un mic defect fizic. În ultima vreme, de-spre Tănase s-a scris că s-ar fi cuminţit la capitolul aventuri, după ce a început o relaţie cu manechinul Alexandra Damaschin, despre care s-a spus că l-ar ţine din scurt şi chiar că s-ar fi mutat la el. Gigi Becali a zis despre ea că este “motivul pentru care Tănase e în formă”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s