Nick Kaufman avocatul israelian care o reprezintă pe Aisha Gaddafi în instanţă: „Ea nu este suspectă şi nu este acuzată de orice act criminal” Aisha Gaddafi laudă israelul pe facebook.”Israelul este mai uman decât voi”

Avocatul israelian Nick Kaufman la stanga care o reprezinta pe Aisha Gaddafi in instanta

Kaufman, (42), s-a născut în Liverpool. Când avea 2 ani s-a mutat la Birmingham. Tatăl său a lucrat ca chirurg la un spital local. A studiat dreptul la Cambridge şi a lucrat la o firmă de avocatură din Londra şi Birmingham. În 1993 a emigrat în Israel, a servit în armată la Parchetul militar

Nick Kaufman a acceptat în luna decembrie 2011, împreună cu o echipă de consilieri juridici, reprezentarea Aishei şi fratele ei Saadi.Relaţia dintre Kaufman şi fraţii Gaddafi a început în octombrie 2011, prin intermediul unui mediator canadian, care a făcut parte dintr-o echipa de anchetă împreună cu Nick Kaufman în care se cercetau anumite dosare. Potrivit lui, un cercetător care îl cunoştea pe Saadi Gaddafi, l-a contactat pe anchetatorul canadian, acesta l-a recomandat pe Kaufman. „Imediat m-am înteresat dacă pe Saadi nu îl deranjează faptul ca sunt israelian, pentru că nu am dorit să ascund această chestiune. Răspunsul pe care l-am primit a fost „nu”, a spus Kaufman. Într-un interviu cu „Haaretz „, Kaufman a mai declarat că Saadi a primit statutul de refugiat în Niger, cu toate acestea, îi se impuse limitări severe privind libertatea de circulaţie. Saadi Gaddafi, în vârstă de 38 de ani, s-a refugiat în Niger în luna august, după cucerirea oraşului Tripoli de către rebeli.

„Aisha Gaddafi nu cere azil în Israel” conform cotidianul israelian Yedioth Ahronoth
Avocatul israelian care o reprezintă pe fiica fostului lider libian Muammar Gaddafi a negat rapoartele aparute in presa despre asa-zisa „sosirea ei în Israel”. „Ea nu este suspectă şi nu este acuzată de orice act criminal”, a explicat avocatul Kaufman pentru  „Guardian”

Rapoartele după care fiica fostului dictator din Libia, Aisha Gaddafi, caută refugiu în Israel – au fost premature: Dl Nick Kaufman, israelianul care reprezintă familia Gaddafi, a negat rapoartele şi a spus: „Ea nu a ridicat această problemă în faţa mea, nici macar o dată. A precizat pentru cotidianul britanic” The Guardian” este o sugestie ridicola.Libia – după epoca Gaddafi

Sfârşitul la mister: „Imam-ul disparut a murit în închisoarea Gaddafi”
„Spionii fiului Gaddafi, infiltrati in noua guvernare”
Fiul lui Gaddafi care este arestat Seif Al-Islam: „Inca nu am văzut un avocat”

Potrivit rapoartelor ziarului britanic, fiica lui Gaddafi si-a angajat un avocat

Într-o scrisoare obtinuta de „The Guardian„, Kaufman a declarat: „Gaddafi şi fiul său Mutassim au fost „omorâţi în cel mai oribil mod cu putinţă, corpurile lor fiind apoi expuse şi abuzate în mod grotesc, în mod provocator, încălcându-se legea islamică”. Imaginile cu actele de sălbăticie comise de libienii au fost difuzate de posturile de televiziune din întreaga lume, aducându-i clientei mele un stres emoţional profund”…

Avocatul a cerut răspunsuri la o serie de întrebări, inclusiv de ce Curtea Internaţională nu a cerut să se efectueze o autopsie pe corpul lui Gaddafi de o echipa de independenta, şi dacă acesta investigheaza atacul NATO asaupra Gaddafi şi poporul său – la scurt timp înainte de fostul dictator a fost prins şi împuşcat.Intr-o scrisoarea trimisă la mijlocul luni, se declara: „Până acum, nici d-na Gaddafi, nici un alt membru al familiei nu au fost informaţi, de biroul dvs, despre începerea unei investigaţii a circumstanţelor morţii brutale a lui Gaddafi şi a fiului său”. Ca răspuns la primirea familiei, acum câteva zile, autorităţile libiene au declarat ca se investigheaza moartea dictatorului şi familia va primi un raport cu privire la constatările in mai 2012.

Kaufman a spus că el nu a avut nici-un fel scrupule prin reprezentarea fiica dictatorului

„Ea nu este un suspectă şi nu este acuzată de nici o faptă penală, iar plângerea sa este legitimă -.. Potrivit comunicatului, fiica lui Gaddafi, Aisha avansat o cerere  avocatului israelian, ca sa o reprezinta în instanţă din cauza succesului său” Nu există nicio legătură faptul că eu sunt un israelian „, a spus avocatul.
.
Procurorul Nick Kaufman în anul 2003 a fost numit membru al echipei de avocaţi a investiga şi urmări în justiţie pe cei implicaţi în crime de război în timpul războiului civil din Iugoslavia înainte de el a fost primul Procuror Districtual Adjunct Senior de Ierusalim.. De a adresa petiţii Curţii Internaţionale să investigheze circumstanţele.The Guardian si Walla il

„Aisha Gaddafi s-ar putea refugia în Israel”
Aisha Gaddafi, fiica fostului lider de la Tripoli, ar caută refugiu în Israel, potrivit portalului informaţional israelian Walla, care citează surse confidenţiale din cadrul serviciilor secrete.

Fiica fostului dictator Muammar al-Gaddafi speră să primească drept de reşedinţă pe teritoriul statului evreu, după ce a declarat că se va simţi în siguranţă doar în Israel.

Împreună cu mama sa, doi dintre fraţi şi alte rude, Aisha Gaddafi a părăsit Libia în august, refugiindu-se în Algeria. Fiindcă noul regim libian cere extrădarea sa şi a fraţilor ei pentru a compărea în faţa instanţei, fiica fostului dictator se teme că autorităţile algeriene ar putea să nu reziste presiunilor exercitate de noua conducere de la Tripoli, informează Agerpres.Aisha Gaddafi lauda israelul pe facebook:
„Multumiri Israel…Şi la naiba rigle arabe şi trădători lor adepţi..”
Paginile de pe Facebook tremura…Surprins de unele mass-media Canalul 7. Doar pentru scurgerea de ştiri de origine incerte, că  (Aisha Gaddafi a cerut azil politic în Israel) pentru a comanda mea atagbet.

Libienii şi arabi!! De ce veţi găsi ciudat?
Nu israelul este protejat prin dumneavoastră guvernelor din Golful Levant şi în fiecare ţară Arabă?

Este israelul in spatele planurilor de aşa-numitele primăvara araba în Libia și Egipt, Yemen și Siria de Bernard pentru taxa sionista?

Alice (fetita ei), Aisha şi familia ei au dreptul de a solicita azil în Israel, pentru că este mai uman decat voi, pentru că ei nu au participat la uciderea celor 50.000 de libieni, acest număr este mai mare.(…)

Israel a făcut ceea ce arabii trădători şi plottere în Libia urmat de Sarkozy…Omor, viol, furt şi încălcare a inviolabilităţii şi distruge oraşe?

Un comentariu la “Nick Kaufman avocatul israelian care o reprezintă pe Aisha Gaddafi în instanţă: „Ea nu este suspectă şi nu este acuzată de orice act criminal” Aisha Gaddafi laudă israelul pe facebook.”Israelul este mai uman decât voi”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s