Mădălina Pamfile i-a luat locul Biancăi la „Un Show Pacatos”! Şi-a intrat perfect în rol, cu chiloţii la vedere de la prima ediţie!

Plecarea Biancăi Drăguşanu din echipa „Un show Păcătos” a lăsat un gol printre asistentele lui Capatos. Şi cum nu se cade să ai un scaun gol, „păcătoşii” au decis să aducă o nouă fată care să umple golul.Privirile lor s-au oprit asupra celei mai tinere senzaţii din showbizul românesc: iepuraşul lui Mazăre, Mădălina Pamfile. Fosta elevă de la Jean Monnet s-a făcut cunoscută prin apariţiile în reviste pentru bărbaţi, dar şi cu prezenţele sale la evenimentele mondene din Capitală. În scurt timp ea şi-a făcut un nume şi a devenit asistenta lui Capatos. De acum înainte ea va încânta privirile telespectatorilor în fiecare zi de luni până joi.„De tine depinde să stai cât mai mult aici.”, i-a transmis Capatos. „Sunt învăţată cu scaunul de la şcoală, deci o să mă descurc”, i-a răspuns Mădălina noului ei şef. Cruduţa nu a părut deloc deranjată de noua sa colegă şi spune că Mădălina are potenţial în acest sens. „Ne cunoaştem de la evenimentele Playboy. Ea este foarte copilăroasă şi foarte amuzantă.”, a dezvăluit Daniela.

Încă din prima emisiune Mădălina a demonstrat că are calităţile necesare pentru a o înlocui pe Bianca şi a reuşit să îşi arate chiloţii încă din primele minute de prezenţă în platou.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s