Comunicat !!! Si suporterii sunt cetateni ai Romaniei !!! printre cei care strigau impotriva mizeriilor de la conducere, se aflau foarte foarte multi agenti SRI sau jandarmi civili. Cum credeti ca acesti 80 de tineri au fost in stare sa provoace ceea ce cu totii au vazut aseara ????? VIDEO

http://www.facebook.com/Revolutia2012AntiBasescu

Stau si ma gandesc pana unde poate merge ipocrizia in Romania ??? Pe buzele moderatorilor TV si mai ales pe cele ale reprezentantilor fortelor de ordine, in ultimele 12 ore nu am auzit decat ca, vinovati pentru acele busculade create aseara sunt “galeriile de fotbal din Bucuresti ” . De ce aveti cate o armata de reporteri in piata ???? Pentru a dezinforma in continuare populatia ? La momentul inceperii acelor busculade in Piata Universitatii erau poate peste 3000 de oameni, printre ei TOT ROMANI SI EI, aproape 80 de tineri, sustinatori ai echipelor de fotbal Steaua si Dinamo !

De specificat ca numarul fortelor de ordine atingea usor numarul de cateva sute, si aici vorbesc de cei imbracati in uniforma, pt ca printre cei care strigau impotriva mizeriilor de la conducere, se aflau foarte foarte multi agenti SRI sau jandarmi civili, care numai ei stiu ce cautau printre oameni ! Cum credeti ca acesti 80 de tineri au fost in stare sa provoace ceea ce cu totii au vazut aseara ?????Nu mai cautati vinovati in randurile oamenilor de rand, vinovati pt tot ce se intampla in tara asta ,sunt cei care au gestionat atat de prost situatia din tara noastra !

Vinovati sunt cei care dau puteri nelimitate unei institutii numite jandarmerie ,care cred ca doar purtand acea uniforma ,au dreptul sa jigneasca si sa loveasca oameni care doar vorbesc.!Pentru ce au luptat parintii nostrii acum peste 20 ani ? Oare nu pentru dreptul la libera exprimare ? De ce acest drept este ingradit in Romania in anul 2012 ? Aseara nu au fost suporteri ai fotbalului prezenti acolo, au fost ROMANI , ROMANI nemultumiti de felul in care sunt tratati in tara lor ! ROMANI care nu doresc decat sa aiba parte de respect

si de o viata decenta ! Iar daca pentru asta trebuie sa iesim in strada in fiecare zi , eu zic sa nu va sfiiti sa veniti acolo !!!

Din clipa in care ne-am nascut ,am pasit pe acest pamant ,si am spus primul cuvant, ne-am simtit mandri de tara noastra ! Am crescut cu bune si cu rele, dar avem pretentia ca in anul in care traim ,sa avem parte de transparenta din partea celor care au pus mana pe fraiele tarii !! NOI SUNTEM DINAMOVISTI ,STELISTI ,RAPIDISTI ,OLTENI ,BANATENI ,CLUJENI ,etc …….asa ne catalogati dumneavoastra ,presa si nu numai ,dar inainte de aceste apelative vreau sa va reamintesc ca toti acesti suporteri ( un lucru grav pentru unii ) SUNT ROMANI, romani care nu fac crime, nu violeaza, nu fura ….suntem romani care nu vrem sa avem lacat la gura, romani care vrem ca drepturile omului sa fie respectate !
Am vazut ca unele televiziuni ,slugi ale sistemului condus de basescu ,incearca sa sperie populatia prin anunturi de genul : Cei care merg acolo ,si nu au autorizatie de mars ,miting ,etc …risca amenzi de pana la 10.000 de ron ,sau in functie de ceea ce face acolo chiar puscaria ???? ASA, SI ???? Nu mai ascultati in gura lor ,doar daca vor sa faca abuz ,pot aplica alte masuri , decat amenzi contraventionale pentru tulburarea linistii si ordinii publice !! De la Burebista si Decebal ,Vlad Tepes si Stefan cel Mare incoace, poporul asta a luptat cu toti asupritorii acestei tari . Daca azi in 2012 asupritorul se numeste Basescu, sau daca in 2013 se numeste “Costel ” si uita ca este in fruntea Romaniei pentru a sluji interesele tuturor romanilor, nu trebuie sa stam pe ganduri, si nu trebuie sa ne sperie nici o masura anuntata sau nu ! Ii dam JOS ,si mergem mai departe !

ROMANIA TREZESTE-TE !!!!

UEFA-Suporter Roman(15/ianuarie/2011 03.10PM)Puterea a dispărut: Boc nu mai există, Băsescu face gesturi de neînţeles. E un vid care scoate lumea spontan în stradă. E ceva normal. Proetestul e ceva normal.

Niciodată în ultimii ani nu am auzit în stradă huiduieli mai autentice. Josbăsescu e doar o pojghiţă normală. Dar se strigă acolo o nemulţumire totală, faţă de un sistem. Sloganurile cu dictatorul, Băsescu-Ceauşescu sînt repere normale din tradiţia protestatară recentă. Defilăm cu ce avem.
Alt refren: nu prea a fost lume. Ba au fost mai mulţi decît oricînd într-un protest spontan în ultimii zece ani. Au trecut mii pe acolo. Au fost totuşi peste 15 ore de manifestaţii, proteste, marşuri, în două zile. Iar lumea se plimba tot timpul, se întindea de-a lungul trotuarului şi invada strada cînd grupurile din centru se organizau (o bună idee de exemplu a fost ocuparea pe la trecerea de pietoni de imediat după Inter).Jandarmii au fost foarte mulţi. Pînă la urmă simplul număr dă o stare de bătălie. Au fost momente cînd au aruncat cu gaze cînd oamenii au intrat în panică, s-au aruncat şi bolovani, s-o mai fi rupt şi un coş de gunoi. Dar asta nu e violenţă ieşită de sub control. A predominat totuşi o stare de calm. Oricum, în majoritatea timpului, cel puţin între orele 20.00 şi 24.00, jandarmii au făcut tot felul de mişcări, de regrupări, o adevărată coregrafie care te pune vrînd-nevrînd în stare de asediu. Ce rost are de exemplu să alergi cu o coloană de “ţestoase” (nişte jandarmi echipaţi impresionant inclusiv cu nişte tocuri pentru pistol – o femeie l-a întrebat pe unul de ce are pistol şi jandarmul i-a răspuns că e gol tocul) pe trotuar pe la ceasul de la metrou cînd oricum oamenii nu mai erau pe stradă, şi mai erau despărţiţi şi de un gard şi de încă un cordon de jandarmi.Tîmpenii despre manipulare am auzit destule la tv. Dacă vezi un grup de oameni care fug într-o singură direcţie nu înseamnă că au fost manipulaţi sau folosiţi de cine ştie ce forţă ocultă. Dimpotrivă, au venit la mine nişte tineri care se plîngeau că sînt nişte tipi suspecţi (c-ar fi “infiltraţi) care agită aiurea spiritele, aruncă cu pietre etc. Agitaţia şi chiar suspiciunea sînt normale după atîţia ani de anchilozare.

Ieşiri aiuristice precum cea a lui Sever Voinescu (cu invitaţii la film) nu fac decît să crească dispreţul. Cît despre TVR şi ura pentru postul public – nu a fost fără motiv. Din cît am apucat să văd TVRInfo, a predominat stilul unor invitaţi de a bagateliza sistematic tot ce se întîmplă acolo. Exemplu: să zică protestatarii mersi că nu şi-au furat-o ca-n Italia, că acolo ăia chiar şi-au lat bătaie serioasă. Deci i-aş ruga să nu se mai mire şi să trimită comunicate despre cum sînt intoxicaţi oamenii anti-TVR: mai bine şi-ar face treaba.
Am vrut să lămurim aceste adevăruri banale. Chestiile complicate le discutăm altădată. Concluzia mea de azi: nu am participat niciodată la un protest mai autentic ca ăsta.

Sursa: voxpublica

2 comentarii la “Comunicat !!! Si suporterii sunt cetateni ai Romaniei !!! printre cei care strigau impotriva mizeriilor de la conducere, se aflau foarte foarte multi agenti SRI sau jandarmi civili. Cum credeti ca acesti 80 de tineri au fost in stare sa provoace ceea ce cu totii au vazut aseara ????? VIDEO

 1. Scrisoarea unui student doctorand:
  Acum sunteti mulţumit, domnule Traian Băsescu?

  Vrajbă, durere, dezamăgire, suferinţă şi ură – acestea sunt “darurile” dvs, domnule Traian Băsescu, către poporul român. De când ati fost ales Presedinte al României nu aţi făcut decât să aplicaţi dictonul “divide et impera” (dezbină şi stăpaneste), aţi semănat permanent vrajbă şi ură în mijlocul nostru, aţi ridicat o parte dintre români împotriva celorlalţi şi aţi încercat să profitaţi de fiecare dată de invrăjbirea semănată chiar de dvs. Greseala dvs capitală este că, după toate umilinţele si suferinţele de care am avut parte sub conducerea dvs, aţi crezut că românii nu mai au capacitatea de a se revolta, de a-şi apăra vieţile şi bruma de demnitate care le-a mai rămas. V-ati comportat mizerabil cu un om care a reuşit să construiască ceva durabil în România, l-aţi tratat pe doctorul Raed Arafat asa cum v-aţi obisnuit să ne trataţi pe noi toţi : cu maximă aroganţă şi lipsă crasă de bun simţ. Iar durerea, suferinţa şi ura care s-au strâns în sufletele noastre au răbufnit în momentul în care ne-aţi demonstrat că dvs credeţi că aveţi dreptul de a jigni şi a batjocori pe oricine trăieşte şi munceste în România. Dvs, care ne-ati minţit şi umilit de atâtea ori, dvs care ne trădaţi făcând presiuni extrem de puternice asupra guvernului pentru a da undă verde proiectului de la Roşia Montană, tocmai dvs vă erijaţi în decidentul absolut al României? Sunteţi Presedintele României, nu sunteti Dictatorul României! Iar calitatea dvs de Presedinte nu vă dă dreptul de a jigni si a umili românii, nu vă dă dreptul de a ne distruge vieţile şi viitorul invitându-ne cu un zambet cinic să emigrăm dacă nu ne convine în ce hal de sărăcie şi dezbinare ati adus România şi pe români! Ar fi trebuit să fiti cel care să aibă grijă de dezvoltarea sustenabilă a acestei ţări, ar fi trebuit să fiţi cel care să apere România de asasinii economici care, în foamea lor animalică dupa metalele noastre pretioase, vor să le exploateze până la epuizare şi să distrugă întreaga zonă a Munţilor Apuseni. În schimb, ce ne-ati demonstrat că sunteţi dvs? Un lobby-ist pentru cei care vor să distrugă o parte din România, un om politic al cărui partid a făcut alianţă cu cei care vor să dezmembreze această ţară, un preşedinte căruia nu-i pasă deloc de cei care au avut încredere în el si l-au apărat atunci cand a strigat după ajutor.

  Pentru tot ceea ce se intamplă acum în România dvs sunteţi principalul vinovat, domnule Traian Băsescu. Sunteţi vinovat pentru că niciodată nu aţi incercat să evitati situaţiile tensionate, ci le-aţi provocat întotdeauna. Sunteţi vinovat pentru că v-aţi dovedit incapabil să constientizaţi ce urmări profund negative vor avea vorbele dvs pline de batjocură (“Cine credeti că pleacă? Ghici ghicitoarea mea”) la adresa unui om care s-a dovedit a fi mai român decat mulţi dintre noi. Sunteţi vinovat pentru că nu v-aţi mulţumit să ne obligaţi să suportăm tot greul crizei economice (criză care ne-ati minţit că ne va afecta doar marginal), dar aţi făcut tot ce v-a stat in putere pentru a ne invrăjbi ridicând o parte dintre români împotriva celorlalţi români. Sunteţi vinovat pentru că, în loc să fiţi un factor de coagulare a eforturilor depuse de români pentru depăsirea problemelor generate de criză, aţi preferat să fiţi un factor suplimentar generator de criză şi de profunde disensiuni.

  Vă rog ca măcar în cel de-al 12-lea ceas să renunţaţi la abordarea dvs plină de aroganţă şi să vă treziţi din beţia puterii, amintindu-vă că postul pe care-l ocupaţi acum nu vă este rezervat pentru întreaga viaţă. De asemenea vă rog să încetaţi să mai faceţi presiuni asupra Guvernului pentru a da undă verde proiectului de la Roşia Montană. Iar dacă, din nenorocire, ne veţi trăda iar Guvernul, la presiunea dvs, va da drumul acestui proiect ce urmăreşte spolierea noastră şi distrugerea zonei Munţilor Apuseni, îmi este teamă că nu vă mai rămâne decât un singur lucru de facut : ori vă veţi comporta precum dictatorul Nicolae Ceauşescu şi veţi ordona deschiderea focului împotriva propriului popor ce va ieşi în stradă pentru a opri această trădare ori vă veţi pregăti elicopterul.

  Stoian George-Daniel

  Doctorand anul 3, FABBV, ASE Bucureşti

 2. NU sunt de acord cu violenta dar ce semeni culegi.Acei suporteri{„huligani”}sunt romani si ei iar ca intotdeauna jandarmii si-au facut treba ce stiu eu mai bine,iau instigat si le-au fortat maana stiind ca ei vor riposta motiv tocmai bun pt jandarmi sa foloseasca tot arsenalul din dotare contra lor insa acei jandarmi si sefii lor {stiti voi care}nu se gindesc ca ei sunt doar vreo 10-15000 toti iar suporterii stelei,ai lu dinamo,rapid,timisoara,craiova,u si cfr cluj sunt vreo 200000 ce vor face daca acestia se vor uni?Asta ar fi una din situatii dar daca se vor uni toti suporterii ROMANIEI si asta va fi cit de curind ce or sa faca cea facut ceusescu?Dragi frati jandarmi romani alaturi de voi nu este decit poporul ,suporterii romaniei caci acesti hoti nu fac altceva decit sa va folosesca asa ca inainte sa folositi acel arsenal sa stiti dinainte ca romanii nu vor da innapo nu au dat in fata gloantelor lui ceausescu,nu au dat in fata minerilor lui iliescu nu vor da nici in fata vostra.Juramintul vostru de credinta spune sa va aparati tara si poporul nu vinzatorii ,hotii si tradatorii tarii si ai neamuli romanesc asa ca ar fi mai bine sa va ginditi de 2 ori innainte sa folositi acel arsenal data viitoare caci acei suporteri sua cum au spus mass media si sefii vostri acei huligani data viitoare vor fi ca in 89 citeva sute de mii daca nu chiar milioane si atunci vedem pe unde scoateti camasa.Base si toata clica ta de hoti mai bine dute D..cu si lasane odata in pace nu va ajunge cit a-ti furata tara asta?BASE,BASE,BASE.LASANEE,LASANEEE,LASANEEEEEE! FORTZA ROMANIA TARA ESTE ALATURI DE TINE!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s