Monica Gabor a fost amendată pentru prostituţie

Mărturii incredibile ale lui Irinel Columbeanu ies la lumină din dosarul în care răposatu Dinu Damaschin era cercetat pentru proxenetism. Audiat ca martor, afaceristul spune că de serviciile sexuale ale grupului de fete ale lui Damaschin, între care şi fosta sa soţie, ar fi beneficiat mai mulţi oameni cu bani, între care Corneliu Iacobov, Dumitru Sechelariu şi un anume Hrebenciug.

Încă de la începul declaraţiei sale date în faţa procurorilor DIICOT Bacău, omul de afaceri Irinel Columbeanu susţine că ştia de greutăţile prin care a trecut fosta sa soţie Monica Gabor în adolescenţă şi, mai mult decât atât, o consideră o victimă a lui Dinu Damaschin. Deşi pare bine intenţionat, în depoziţia semnată în faţa anchetatorilor, afaceristul de la Izvorani scapă şi amănunte pe care fosta sa parteneră de viaţă ar fi vrut, cu siguranţă, să le păstreze ascunse. Printre detaliile oferite procurorilor de către Irinel, se regăsesc şi anumite nume grele atât din politică, cât şi din mediul de afaceri.

Petreceri cu dansuri pe masă

“Am fost contactat de un individ din Bacău, care mi-a povestit că o ducea pe MONICA la nişte petreceri organizate la un hotel din Slănic Moldova, aparţinând unui primar de acolo şi că acolo se întreţineau raporturi sexuale înţelegând că DAMASCHIN era unul sau principalul furnizor de tinere unde veneau bărbaţi importanţi, respectiv un anume IACOBOV, un anume SECHELARIU, un anume HREBENCIUG, interesaţi să întreţină relaţii sexuale. Am înţeles că iniţial se dansa pe mese şi ulterior se întreţineau relaţii sexuale în camerele de hotel. ”, arată Columbeanu.

Ramona, violată de Damaschin?

Declaraţia lui Irinel dată procurorilor DIICOT scoate la lumină şi aspecte pe care fosta sa soţie Monica Gabor şi-ar fi dorit cu siguranţă să le ţină ascunse. În finalul depoziţiei, milionarul de la Izvorani arată că a auzit că, înainte a se mărita, Moni a fost amendată pentru prostituţie atât la Bacău, cât şi la Bucureşti, în urma unei razii la Hotel Bucureşti. În aceeaşi declaraţie semnată de Columbeanu în faţa anchetatorilor se mai spune că Moni i-ar fi mărturisit, la un moment dat, că presiunea exercitată asupra ei şi a familiei sale de Damaschin a fost imensă, exemplificând faptul că Ramona chiar ar fi fost violată de cel ce poza în protectorul lor.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s