Francezul Michel Platini, președintele UEFA, i-a înmânat astăzi, primarului Sorin Oprescu, cupa acordată învingătoarei din Europa League.

Trofeul a fost adus de Cristi Săpunaru, jucătorul celor de la FC Porto, ultimii câștigători ai Ligii Europa. Cupa a fost înmânată lui Sorin Oprescu de francezul Michel Platini.

„Aveți un stadion fabulos”, a afirmat președintele UEFA, referindu-se la „Național Arena”, locul unde s-a desfășurat ceremonia. „Pregătirile s-au cam terminat, acum facem repetiţia cu costume, ca să fie bine. Ideea de a expune cupa în zonele istorice ale Bucureştiului e un lucru destul de bun pentru că îi stimulează pe cei care fac performanţă. Domnul Platini este foarte mulţumit, am discutat cu el. De altfel, el a participat alături de noi la toate eforturile pe care le-am făcut, deci ceva nou nu era de discutat. L-a impresionat faptul că am reuşit să ne încadrăm în timp şi să ne prezentăm la standardele UEFA”, a declarat Sorin Oprescu.

Printre alții, la ceremonie au participat Doina Melinte, Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Mitică Dragomir și Mircea Sandu.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s