Dania Saplacan in ipostaze incendiare

Dania Saplacan este una dintre cele mai hot concurente de la Next Diva, ce a reusit sa capteze atentia tuturor, datorita formelor ei apetisante. Vezi aici imagini cu bruneta provocatoare!

In exclusivitate pentru Bucatarescu, fascinanta bruneta a declarat:

“Ati vazut fotografiile mele? Aceasta sunt eu, fara masti sau ipocrizie… am ambitie multa, sunt decisa si incapatanata, prefer puterea si luxul inteligente, imi place sa imi urmez instinctele deoarece ele imi confirma mereu cat de multa dreptate am, sunt dura intr-o societate materialista si superficiala precum cea de azi , dar si o fiinta sensibila atunci cand oamenii sau locurile o merita .
Imi fuge mintea mereu la tot ce e grandios sau necunoscut , la puterea coincidentelor: vreau sa cred mereu in faptul ca nimic nu e accidental de-a lungul vietii mele… si oricat de mult as vrea nu reusesc sa fiu modesta cu mine sau cu ceilalti , mi-e teama de multe ori dar nu imi pierd curajul deoarece sunt prea mandra, nu imi calc pe demnitate, nu judec, dar critic …si nu sa fac rau, ci pentru ca imi pasa! Nu sufoc, nu sunt posesiva si totusi, admit, sunt uneori geloasa …,sper…si totusi sunt realista, astept desi nu ma impac cu rabdarea,stau linistita desi am un vulcan in mine, si invers, dau si primesc, tin la cuvantul dat, la imagine, la respectul de sine si cel purtat celorlalti mai buni sau mai putin buni decat mine, imi place putina nebunie in viata , sunt adepta extremelor, iubesc si sunt iubita de tot ceea ce e si poate fi frumos in fiecare zi.
Sunt, dupa cum descopera toti cei care ajung sa ma cunoasca mai bine, un observator atent careia putine lucruri ii scapa; pe parcursul anilor , mi-am atras asupra mea critici si de multe ori m-am izbit de neintelegerea oamenilor, dar pentru cei apropiati sunt un izvor nesecat de mangaiere si simpatie. Nu am pretentia ca as fi o artista,dar uneori ajutorul si sfatul meu in anumite conjuncturi au o valoare pentru ca izvorasc din propria mea dorinta de creatie, nealterata de informatii la la o a doua mana; imi ofer parerea mea asa cum mi-au format-o viata, experienta, curiozitatea, pasiunile si, poate, rabdarea de a invata mereu ceva nou.
Traiesc si locuiesc in Cluj-Napoca, un oras pe care il iubesc si pe care nu l-as schimba cu nici un alt loc din lume. Femeia care sunt azi datoreaza mult Clujului.
…Pasiunile mele? -Incerc pictura, desenul in carbune, inotul, uneori echitatia, atat cat imi permit timpul si imprejurarile, imi plac plimbarile lungi, lectura ,muzica, Parisul ,ciocolata …”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s