A ajuns de pe podium într-un bordel din Germania! Floarea Leonida, plătită cu sute de euro pentru fetiş cu picioare şi ejaculări pe corp!

Fosta vicecampioană europeană şi mondială la gimnastică, Floarea Leonida (25 de ani) a ajuns de pe podium direct într-un bordel din Germania, fotografii cu sportiva in iposteze sexy regasindu-se pe site-ul oficial al stabilimentului de lux.

Floarea a câştigat aurul la bârnă la junioare şi argintul la individual, sol şi cu echipa la Campionatul European din 2002. În 2003 a luat din nou argintul la CM de la Aneheim ca senioare, iar în 2006 a repetat aceeaşi performaţă la „europenele” de la Volos (Grecia). Soarta a făcut însă ca viaţa sportivei să se schimbe însă cu 180 de grade şi Floarea a ajuns de pe podiumul olimpic, prostituată într-un bordel din Germania.

Cel putin aşa reiese din fotografiile si prezentarea succinta a tinerei, postate pe site-ul oficial al stabilimentului de lux. Rebelă din fire, gimnasta a mai fost implicată în 2005 într-un scandal. Pe timpul când se afla în cantonament, Floarea a fugit din hotel într-un club de noapte împreună cu Cătalina Ponor pentru a merge la un majorat al unui gimnast de la juniori. Atunci, Federaţia Română de Gimnastică le-a sancţionat pe cele două şi le-a trimis la echipele de club.

Conform unor informaţii primite pe adresa pont@cancan.ro, de când s-a retras din lumea sportului, Floarea are cu totul şi cu alte preocupări.

„Eu am stat cu ea o oră în bordelul din Germania. Fata ştie meserie, dar e cam ţărăncuţă. A făcut de toate, oral, normal, anal. I-am dat 200 de euro pentru o oră. Ea mi-a zis că e acolo de patru ani de zile. Nu e singura româncă din bordel, mai sunt vreo şase fete cu ea”, ne-a declarat un client care a frecventat bordelul unde lucrează Floarea şi care a recunoscut-o imediat.

Afirmaţiile sale sunt susţinute şi de site-ul respectivului stabiliment, care o listează pe fosta gimnastă româncă printre fetele de top.

„Constituţie atletică, cupă 70B, înălţime 1,50m. Specialităţi: Sărutări, ejaculări pe corp, masaj cu ulei, fetiş cu picioarele, masturbare, lins testicule, afectuoasă şi drăgăstoasă”, cam aşa îşi face reclamă Floarea pe site-ul bordelului din Germania, unde ţine să precizeze că specialităţile ei sunt fetişul cu picioarele şi ejacularea pe corp.

Data naşterii: 13 ianuarie 1987
Locul naşterii: Bucureşti

a concurat pentru Clubul Sportiv al Armatei
-a început gimnastica la 3 ani
-le-a avut antrenoare pe Eliza Stoica, Mariana Dudas şi Elena Ceampelea până să ajungă sub comanda Marianei Bitang şi a lui Octavian Bellu la lotul de senioare al României
-gimnastele ei favorite au fost Claudia Presecan şi Maria Olaru

Palmares:

Junioare:
aur la bârnă la Europene (2002)
argint la sol, individual compus şi cu echipa la Europene (2002)

Senioare:

argint cu echipa la Mondiale (2003)
argint cu echipa la Europene (2006)
–––-
Prima reacţie a Cătălinei Ponor la aflarea veştii că Floarea Leonida se prostituează la nemţi! „Ultima dată ne-am văzut anul ăsta în Germania. Eu ştiam că e antrenor de fitness acolo”
După ce CANCAN.ro a aruncat bomba prin care a dezvăluit preocupările fostei gimnaste medaliate cu aur şi argint, Floarea Leonida, care se prostituează de ani buni într-un bordel din Germania, iată că primele reacţii din lumea sportului au început să apară.

Un comentariu la “A ajuns de pe podium într-un bordel din Germania! Floarea Leonida, plătită cu sute de euro pentru fetiş cu picioare şi ejaculări pe corp!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s