Familia Băsescu (EBA), asa cum arata acum 19 ani. 1993

EBAB1993Imaginile, unele dintre acestea văd lumina tiparului pentru prima dată, aparţin fotografului Ştefan Ioniţă (alias „Fane Jeg”). O parte dintre acestea au fost făcute, acum 19 ani, în prima vilă din Bucureşti a actualului preşedinte, situată gard în gard cu locuinţa lui Mircea Dinescu, în zona Televiziunii Române.
ebab55
Tot la începutul anilor ‘90, preşedintele i-a oferit fotografului Ştefan Ioniţă şi câteva poze din arhiva personală a familiei Băsescu, pe care vi le prezentăm în premieră. Unul dintre cele mai interesante instantanee este cel realizat împreună cu „doamnele” familiei, pe când EBa era şcolăriţă, iar Ioana – o domnişoară în toată puterea cuvântului. Celelalte imagini prezentate ilustrează câteva momente-cheie din traiectoria politică a actualului preşedinte. Vă amintiţi, bineînţeles, de vremurile când Traian Băsescu era tuns cu „şuviţă”, însă poate nu toţi l-aţi văzut în uniforma de marinar, când fuma trabuc.
EBAB44„Sper să nu se supere nimeni pe mine pentru publicarea acestor fotografii, păstrate cu grijă în arhiva mea. Consider că acum, spre sfârşitul mandatului de la preşedinţie, e momentul publicării. După, vor deveni doar istorie.”, Ştefan Ioniţă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s