Nicoleta luciu la meciul  Dinamo Rapid (3-4)! A intrat pe teren îmbrăcată doar în tricou, și l-a dat jos si.. s-a văzut TOT

Lider in Liga I, dar cu un stadion permanent gol la meciurile din campionat, Dinamo se poate lauda si cu zile mai roz decat acestea.Daca fotbalul in Romania nu mai atrage spectatorii pe stadion, atunci exista si alte modalitati. Ele au fost verificate in trecut si au confirmat., una din cele mai cunoscute vedete ale Romaniei in televiziune, si-a realizat marele debut… nu pe scena de teatru sau in platoul de film, ci pe terenul de fotbal. Mult mai subtirica decat acum, cu zambetul pe buze si aproape dezbracata,a facut spectacol in Stefan cel Mare, cand sutienul i-a fugit… de sub control. Imaginea a facut inconjurul tarii instantaneu, iar Nicoleta a ramas cea mai iubita suportera a lui Dinamo.
Dacă astăzi este considerată una dintre cele mai apreciate și respectate vedete din România, nu la fel au stat lucrurile în trecut, Nicoleta Luciu având parte de un debut în televiziune de-a dreptul rușinos!
Se întâmpla în urmă cu aproape un deceniu, mai precis în 2008. Suporteră înfocată a „câinilor”, bruneta a oferit un moment – sexy pentru unii, amuzant sau chiar penibil pentru altii – înaintea fluierului de start al meciului Dinamo – Rapid și „Groapă”. Nicoleta a apărut îmbrăcată doar într-un tricou al echipei gazdă, pe care avea în scurt timp să și-l dea jos, rămânând doar în sutien.
.
Din păcate pentru ea, sutienul i-a jucat feste, tot stadionul din Ștefan cel Mare putându-i admira faimosul bust, în toată splendoarea lui

10.decembrie.2008

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s