Consilierul local din Bacău, Cristian Ghinghes, susține că 10.000 de băcăuani sunt duși cu forța la Iași, pentru a participa la mitingul PSD.

Consilierul local independent din Bacău, Cristian Ghinghes, susține că 10.000 de băcăuani sunt duși cu forța la Iași, pentru a participa la mitingul PSD.

El susține că au fost reperate sute de autocare, microbuze și mașini pe traseu.

„Vreo 10.000 de persoane din Bacău (printre care o grămadă de profesori, funcționari și angajați la stat) sunt carate astăzi cu forța sau convinși prin diverse tactici la Iași, sub coordonarea baronului maxim Dragoș Benea, pentru mitingul anunțat cu mare fast de partidul stat în capitala Moldovei.

Sute de autocare, microbuze și masini au fost reperate pe traseu. O spun din start: nu-i condamn nici pe cei plătiți să participe, nici pe angajații la stat ‘invitați’ de PSD sa vina la miting. Sunt sigur că mulți dintre ei fac ce știu ei mai bine în cabina de vot (iar 2016 a demonstrat pentru inceput acest lucru) „, a scris Ghinghes pe Facebook.

Totodata, el face un apel la toate persoanele care au fost obligate să participe la mitingul PSD de la Iași sa semnaleze „acest abuz”.

„Ce putem însă să facem acum este să îi demascam. Fac un apel la toți profesorii, asistenții, funcționarii care au fost obligați să fie turiști la mitingul lui Dragnea de la Iași să imi transmită cine i-a „invitat” și a pus presiune pe ei în acest sens. Asta daca vor ca ai lor copii sau nepoți să nu trăiască aceeași umilință într-o asemenea zi de sărbătoare Europeană.

Iar dacă nu, să semnaleze acest abuz direct organelor de anchetă, bucurându-se de protecție atat în baza Codului de Procedura Penală, cât și conform Legii avertizorului de integritate.

De Nicolae Ceauşescu Publicat în General

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s