Britney Spears a apărut la Tribunalul din Los Angeles pentru a se adresa conservării

Foto: Matt Baron/REX/Shutterstock
Britney Spears a apărut la un tribunal din Los Angeles pentru a se adresa conservatoriei în care s-a aflat în ultimii 11 ani. Mass-media a fost interzisă din procedură, dar rapoartele martorilor de pe teren indică faptul că cântăreața de 37 de ani a vorbit în fața unui judecător și a fost însoțită de mama ei Lynne Spears.

Un raport despre TMZ arăta o fotografie a lui Spears care a părăsit sala de judecată desculțată. Potrivit unui raport pe site, a fost comandată o evaluare de către un terț. Următoarea dată a curții este stabilită pentru 18 septembrie.

În afara sălii de ședință, protestatarii de la mișcarea #FreeBritney au adunat semne și cântece pentru a pune capăt conservării.

Tatăl lui Britney, Jamie Spears, a fost conservatorul ei din 2008 și a devenit conservator unic în acest an, după ce avocatul Andrew Wallet a demisionat din co-conservator în martie. Jamie Spears a suferit o colonie ruptă în noiembrie anul trecut și recuperarea sa evidentă nu a fost netedă; în ianuarie, Britney și-a amânat spectacolul „Britney: Domination” la Park Theatre la stațiunea Park MGM din Las Vegas, precum și un nou album, iar mai târziu sa înscris într-o instituție de sănătate pentru o ședere de o lună, suferind de stres datorită boală.

A părăsit serviciul de mai multe ore de mai multe ori în timpul tratamentului, inclusiv o vizită de duminică de Paști la hotelul Montage din Beverly Hills cu prietenul său de mult timp, Sam Asghari.

Unele rapoarte de presă neconfirmate, citând un tipar neidentificat, au susținut că cântăreața a refuzat să ia medicamente care i-au fost prescrise în urma comportamentului ei neregulat în 2007 și 2008. Tipster a susținut că Jamie insistase ca rezidența să fie amânată și că Britney citează boala ca fiind cauza.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s