Miki Hamano

„Am venit în Statele Unite ca student de schimb la vârsta de 19 ani, până atunci nu ieșisem niciodată în afara Japoniei. Când ești tânăr, poți face orice.

Am început prima oară la Palm Desert timp de trei ani, apoi m-am mutat la San Francisco și am obținut diploma de business. A fost foarte dificil pentru că nu am vorbit nici engleza – dar, în același timp, a fost o aventură, așa că am iubit-o. Am învățat multe lecții de viață și sunt mult mai puternic mental. Totuși, nu cred că aș putea să o fac acum, așa că vreau să spun „o treabă bună” tânărului meu sine.

Oamenii mă întreabă: „Ce vroiam să fac acum 10 ani? Ce vrei să fii? „Nu știu. Nu fac planuri de viață. Trăiesc fiecare moment când vine. Ce se va întâmpla va avea loc. Poate că acum nu știi de ce, doar mai târziu. Cred în gândurile super-pozitive; Eu spun constant: „Asta va fi bine”. E vorba de creierul vostru. Totul despre cum crezi.

Foto: Ana Dias

Foto: Ana Dias

Foto:Ana Dias

Foto:Ana Dias
Sunt mulțumită să fiu eu însumi. Cel mai bun compliment este să spui că nu încerci prea mult. „Cuvinte de înțelepciune de la Mickey Hamano

Fotografiat de Ana Dias https://t.co/SBFpQle47h

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s