Noua fată Bond, de la puștoaica săracă din Cuba, la starleta de azi. Ana de Armas are un dar aparte

Foto: Getty Images
Ana de Armas este noua „femeie fatală” din seria James Bond, iar criticii de film spun că e cea mai sexy dintre toate fetele Bond care au apărut până acum în serie.

Pe lângă aspectul ei atrăgător, Ana de Armas surprinde cu povestea ei de viață. Născută în Santa Cruz del Norte (Cuba), Ana de Armas a făcut un titlu de glorie din originile ei spaniole (din partea mamei). La vârsta de 12 ani a decis să devină actriță și a urmat cursurile Școlii Naționale de Teatru din Havana.

În 2006, la vârsta de 16 ani, a jucat primul ei rol de film, în pelicula Una rosa de Francia. Doi ani mai târziu s-a mutat în Spania, unde a cunoscut succesul cu serialul El Internado.

Însă, Ana de Armas a fost făcută pentru Hollywood, unde s-a stabilit în 2014. A jucat în Por un punado de besos, iar un an mai târziu în thrillerul erotic Knock, Knock, alături de Keanu Reeves.

În 2016 a avut mare succes alături de Edgar Ramirez și Robert de Niro în filmul Hands of Stone (Pumni de piatră).

Se pare că aceste roluri au prins-o bine, căci în 2017 a apărut goală în filmul Blade Runner 2049, în care a jucat alături de Ryan Gosling.

Ana de Armas va fi cea de-a 76-a fată Bond din seria de mare succes și Daniel Craig are toate motivele să o țină în frâu. Tânăra actriță cubanezo-spaniolă are un dar aparte, acela de a se îndrăgosti de colegii de platou.

„M-am îndrăgostit de câțiva oameni. Acum, în timpul filmărilor, știu deja ce o să se întâmple”, a declarat Ana de Armas pentru The Sun

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s