Simpatizant îngenuncheat în faţa Vioricăi Dăncilă, grăbit să-i sărute mâna

FOTO: Gazeta de Nord Vest
Scene parcă surprinse dintr-un film de comedie, la Satu Mare. Aflată în vizită oficială, Viorica Dăncilă s-a trezit cu un simpatizat care a îngenuncheat în faţa ei, grăbit să-i sărute mâna.

Ionică, un sătmărean de 70 de ani, abia a așteptat vizita premierului Viorica Dăncilă. Susținător al PSD, sătmăreanul a profitat de ocazie, s-a înscris la cuvânt și i-a făcut o declarație de prețuire.

”Când mă uit cu soția la dvs. la televizor, soția se uită la mine cu coada ochiului că oare nu intru în ecran? (…) Nu știu când o să vă mai văd, dar aș vrea să rămân cu o promisiune din partea dumneavoastră: vreau să vă ating și să-mi întindeți mâna. Vă iubesc tare mult!”, i-a spus pensionarul.

A vrut să îi aducă și un buchet de flori, dar soția l-a avertizat că nu se va putea apropia de premier să i le ofere: ”Doamna prim-ministru, nu v-am adus flori, dar florile pe care eu vi le ofer sunt aici, în inima mea.”

Un bătrân de 70 de ani, simpatizant PSD, i-a făcut o declarație de dragoste Vioricăi Dăncilă. A spus că la el în familie și el este prim-ministru și știe cât de greu este să administrezi lucrurile, mai ales atunci când sunt probleme.

A vrut să îi aducă și un buchet de flori, dar florile sunt în inima lui, asta pentru că nevasta l-a avertizat că nu se va putea apropia de premier.

A vrut să îi aducă și un buchet de flori, dar florile sunt în inima lui, asta pentru că nevasta l-a avertizat că nu se va putea apropia de premier., așezându-se în genunchi în fața acesteia și sărutându-i mână .

Sursa: Presa Satu Mare

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s