Trump despre Viktor Orbán: Știu că este un om dur, dar el este un om respectat.

Foto: MTI/Koszticsák Szilárd
„Este un om respectat și știu că este un om dur, dar el este un om respectat.” Și el a făcut ceea ce este potrivit, în opinia multor oameni, în ceea ce privește imigrația și te uiți la unele dintre problemele pe care le au în Europa care sunt extraordinare pentru că au făcut-o într-un mod diferit față de primul ministru.”

„Ați fost minunat în ceea ce privește comunitățile creștine. Ați pus într-adevăr un blocaj și apreciem acest lucru foarte mult”, a spus Trump.

Foto: MTI/Koszticsák Szilárd

„You have been great with respect to Christian communities. You have really put a block up and we appreciate that very much,” said Trump.

„People have a lot of respect for this prime minister,” Trump said as the two men sat side-by-side in the White House.

„He’s a respected man. And I know he’s a tough man, but he’s a respected man. And he’s done the right thing, according to many people, on immigration. And you look at some of the problems that they have in Europe that are tremendous because they’ve done it a different way than the prime minister.”

Foto: MTI/Koszticsák Szilárd
András Rácz:”Trebuie să vedem că o astfel de întâlnire, această întâlnire prezentă, cu o durată de aproximativ 45 de minute, a fost în mare parte un eveniment de protocol. Pentru o întâlnire reală aveți nevoie, de obicei, două ore sau chiar mai mult.
„Și, deși ambii lideri au subliniat punctele comune în care sunt de acord, există încă o serie de întrebări cu privire la care există dezacorduri.

„Așadar, există o mulțime de probleme controversate care nu au fost menționate în partea publică a întâlnirii, însă acestea se află într-adevăr pe agenda bilaterală a SUA-Ungaria”.
Trump despre Viktor Orbán:”Oamenii au mult respect față de acest prim-ministru”, a spus Trump, în timp ce cei doi liderise așezară unul lângă celălalt în Casa Albă

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s